Mit nye job – Boozt.com

mit nye job

 

Idag var min første dag på mit nye job hos Boozt.com
De kvikke lagde mærke til at der i gårsdagens indlæg var et enkelt link til boozt.com ;0)

Så nej, selvom jeg er meget glad for Hummel og da uden tvivl fortsætter med at være det, så er det altså ikke der jeg skal arbejde.

Det er en befrielse endelig at kunne fortælle hvad jeg skal og hvem jeg skal arbejde for fremover, som jeg jo ikke har kunne dele før nu.
Dagen i dag har været begivenhedsrig og med en masse nye indtryk. Der er en masse der skal bearbejdes før jeg finder min helt præcise plads.

Mit job hos Boozt.com, bliver som category manager på kids. Dvs. jeg er stadig børnetøjsindkøberen :o) Bare med et andet fortegn, men jeg glæder mig meget til at gøre alt jeg overhovedet kan for Boozt kids. Jeg kan love jer at det bliver fantastisk og jeg håber sådan at I stadig vil følge mig herinde.

 

Spørgerunde?

I perioden fra jeg offentliggjorde at jeg havde sagt op og til nu, er jeg blevet bombarderet med spørgsmål fra alle kanter.
Det er meget meget vigtigt for mig at sige at alt er foregået i god ro og orden. Jeg er stadig rigtig glad for SmartGuy/SmartKids og de 4 år jeg fik der.
For mig personligt var det bare tid til at komme videre og prøve nye udfordringer af.

Jeg vil meget gerne svare på alle jeres spørgsmål, nu jeg kan, så fyr endelig løs i kommentarfeltet herunder. Jeg svarer meget gerne på alle jeres spørgsmål så godt jeg nu kan ;0)

 

Indlægget kan indeholde affiliate links

 
 
42 kommentarer
 1. tillykke med dit nye job. Håber du bliver rigtig glad for dét.må indrømme jeg aldrig har hørt om boozt før så det bliver spændende at kikke nærmere på 🙂

  1. Tusind tak 🙂
   Er da ked af at du ikke har hørt om Boozt før, men det må vi da så sørge for at du kender til fremover ;0)
   Jeg lover dig at det bliver godt 🙂

   1. Jeg glæder mig 🙂 må indrømme at smartkids.dk har vært min primære shopping side.. Der er alt man skal bruge 🙂
    Men lover at kikke forbi boozt neste gang 🙂

    1. Det er jeg også glad for at høre ;0) Smartkids står bestemt også stadig mit hjerte meget nær og jeg er stolt over det vi udviklede den til på bare 4 år ;0)
     Så intet dårligt ord om dem herfra ;0)

 2. Hjertelig tillykke med det pernille og AL HELD OG LYKKE FREMOVER, dejlig vi stadig kan følge dig , du er så inspirerende 😉

 3. Tillykke Pernille – jeg kender Sabine der er supervisor hos Boozt.com! :-)))
  Jeg håber du får nogle godt erfaringer og de udfordringer du søger! 😉
  Knus!!

  1. Ej hvor sjovt 🙂
   Jeg er ikke helt inde i alle navnene endnu efter 3 dage deroppe, men hende må jeg da lige finde ;0)
   Ved du hvilken afdeling? De der titler har jeg heller ikke vænt mig til endnu – ha ha

   Tusind tak Helle ;0)

   Kram fra Pernille

 4. Ligger dit nye arbejde tæt på din bopæl? Og kommer dit nye arbejde til at minde om det tidligere? Altså ift arbejde opgaver?
  Og måske er det et dumt spørgsmål men arbejder du på 37 timer eller færre/flere om ugen?

 5. Stort tillykke med jobbet — kan forstå det lidt det samme du skal fylde din hverdag med — og det er du jo super til ….. Måske ender det med at vi der følger dig på bloggen køber børnetøj via boots 🙂

  V Dorthe pedersen

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>