Dagens Lucas i MarMar og PopUpShop + rabat hos Sejedrenge.dk

PopUpShop

Basis t-shirt fra MarMar – 189 kr. (LIGE HER) // Bukser fra PopUpShop – 299 kr. (LIGE HER) //
Strømper fra Hummel – 2 par for 100 kr. (LIGE HER) //
 

Lucas i PopUpShop og MarMar

Som jeg skrev om den anden dag, så havde jeg klikket de populære modal basis t-shirts hjem fra MarMar og dem har vi nu modtaget.
Mit første håndsindtryk er rigtig godt, men jeg er overrasket over størrelsen. Synes jeg havde hørt at MarMar skulle være små i str., men jeg synes nu t-shirts’ne er ret store. Jeg har bestilt str. 134 til Lucas, da han er ved at vokse ud af str. 128. Men jeg synes faktisk de er pænt store i det og alligevel ikke så store at jeg ville returnere for at få nummeret mindre ;0)
Kender I de der spring?

Derudover passer de perfekt til hans nye tigerbukser fra PopUpShop som både Lucas og jeg er helt pjattede med. Er de ikke bare fede?
Lucas han stiller direkte krav til at hans tøj skal være behageligt at have på. Han E-L-S-K-E-R bløde bukser, og jeg synes faktisk det er blevet nemmere at finde denne type bukser i pæne udgaver.

 

20% rabatkode til Sejedrenge.dk

Bukserne har jeg købt hos den skønne Iværksættermor som har Sejedrenge.dk
Hun lever lige nu det liv som jeg selv gjorde for 8 år siden, hvor jeg knoklede med min egen lille børnetøjsbutik. Det kan jeg godt skrive under på er noget af det hårdeste jeg har oplevet i min karriere og jeg skal aldrig på samme måde være selvstændig igen, selvom jeg på ingen måde fortryder noget.

Hun har i denne weekend valgt at trække stikket og holde fri med hendes skønne drenge. Virkelig velfortjent.
Til gengæld giver hun 20% rabat med koden EF20 til og med søndag
Så tjek Sejedrenge.dk ud, hvor I også kan finde tigerbukserne fra PopUpShop LIGE HER.

 

PopUpShop

Basis t-shirt fra MarMar – 189 kr. (LIGE HER) // Bukser fra PopUpShop – 299 kr. (LIGE HER) //
Strømper fra Hummel – 2 par for 100 kr. (LIGE HER) //
 
 

Indlægget indeholder affiliate links

7 kommentarer
  1. så fedt et sæt 🙂 tænker bare at “hængemåsen” er knap så behagelig når årstiden kræver overtræksbukser :/..hvordan er bukserne i størrelsen? det kunne være at de skulle købes hjem til foråret 😉

  2. Hej hvordan er tigerbukserne i str. Hvilken str har du købt, og hvad str bruger din dreng normalt i tøj str? De er da super fede?

  3. Hej Pernille. Fuldstændig off topic, men du var lige nem at fange her.
    Jeg har lige købt en Noomi jakke fra Hummel hos Boozt, men jeg er sgu kommet lidt i tvivl, om den er til drenge eller piger? Den stod under drengejakker, men jeg synes den ser lidt “tøset” ud :-/

  4. Tak for svar. Hehe, min søn på 8 år er helt vild med den. Vi blev enige om, at det nok bare var fordi det var en parkamodel

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>