Man ved at man har fået en pre-teen når….

…..vasketøjsbunkerne er således fordelt :0)

 

Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
6 kommentarer
 1. HA HA 😉 så glæd dig bare her har jeg 2 teens og 1 præteen (dreng) og så en pige der gerne skifter tøj 5 gang om dagen sågar spilder med vilje hvis hun får forbud mod at skift mere 😉 så kan du forestille dig hvordan bunkerne hos os ser ud 😉 men sjovt er det da det er så mærkbart 😉 masser af kram herfra 😉

  1. Normalt er det nu mig der har den største bunke, men her må jeg altså tydeligvis se mig slået ;0)
   Frygter hvad det dog ikke skal ende med….

  1. Ha ha nej – jeg havde heller ikke lige set den komme. Og da slet ikke med drenge :0)
   Men der tog jeg så grueligt fejl :0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>