Mama-Licious – High summer 2012

Jeg nåede aldrig at lave mit indlæg om Mama-Licious, som jeg besøgte samme dag som Name-it.
Normalt køber jeg ind hos Name-it og Mama-Licious samme sted – nemlig på deres adresse i Bredgade. Men denne gang var Mama-Licious rykket ud på Holmen, og se lige hvilken udsigt.
Det var mit sidste stop den dag, men jeg kunne have blevet siddende bare for at nyde udsigten :0) Er det ikke bare fantastisk?

Mit absolutte yndlingsprint på High summer kollektionen må være det ovenstående. Det er da simpelthen for sødt til en gravid mave :0)

Ellers kommer der en masse sommerkjoler, både i lidt sarte farver og også de to prikkede. Læg mærke til toppen og kjolen med palietter samt de fede cowboyshorts. Den korte model er med elastik op over maven, mens den lange er lavet til at sidde under maven.
Lækkert lækkert sommertøj, hvis man planlægger at have topmave på til den tid ;0)
Håber I kan lide det?

No Comments Yet

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>