Levi’s – Vind Levi’s børnetøj

Konkurrencen er slut

Levi's

Lucas fik i efteråret sine første Levi’s jeans. Pga. hans børneeksem er han ret sart i forhold til hvad for noget tøj han har på og det skal helst være blødt og behageligt for ham. Derfor er det også inden for det sidste års tid at vi sådan for alvor er gået over til jeans til ham.

Jeg synes personligt at Levi’s er dyre og var ikke overbevist om, at det var det værd at give så meget for et par børnejeans. Jeg blev også en anelse skuffet da vi fik dem hjem og de for det første ikke var fæstnet i elastikken på den indvendige justering. Hvis man ikke er opmærksom kan elastikken derfor smutte hele vejen igennem løbegangen.
Lucas er ret spinkel, så den indvendige elastik er et must på de fleste bukser. Jeg må dog sige at når først elastikken er sat der hvor den skal sidde, så er det faktisk ikke nødvendigt at den er fæstnet. Den har ihvertfald blevet på plads i den tid vi har brugt dem, og det har nu snart været i 7 måneders tid.

Lucas fik 2 par Levis jeans og en sej blå Levi’s t-shirt med logo.
Begge jeans har været i heftig brug siden, og specielt det ene par har været uundværlige i vinterhalvåret. De havde nemlig et blødt bomuldsfoer og elastik kant i taljen. De fås stadig lige her og med 30% rabat. Selvom der er elastik kant i taljen er der også stadig indvendig justerbar elastik.

T-shirten har vi brugt rigtig meget sammen med en hvid basis t-shirt indenunder her i vinterhalvåret, og den er stadig så god som ny at se på. Farven er nærmest fuldstændig intakt, selvom den er vasket et utal af gange.

Selvom jeg var lidt skeptisk for om det nu også var pengene værd for et par Levi’s når det nu var til et barn, så må jeg indrømme at vi med tiden har lært at elske dem. Min skepsis prægede nok lidt brugen i starten, men Lucas har ofte selv udpeget lige netop Levi’s jeans’ne som dem han gerne ville have på.
For mig har det ikke betydet noget at det er en mærkevarer. Det vigtigste for mig vil altid være at mine børn har det behageligt i det tøj de har på til hverdag, og at de har frihed til at være de børn de er.
Men jeg må også indrømme at Levi’s jeans’ne faktisk er super seje på og at det giver et lidt cool look.

I forhold til størrelse så synes jeg det er ret normalt i størrelsen. Lucas har haft både t-shirt og jeans i samme str., hvor vi ellers ofte oplever at han skal have nummeret mindre i bukser/jeans end han bruger i t-shirts.

Levi's

 

Vind Levi’s jeans til dit barn

 Konkurrencen er slut

I samarbejde med Levi’s har jeg fået lov at udlodde et par valgfri Levi’s børnejeans fra SmartKids.dk til en heldig læser.

 

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Skrive en kommentar herunder med et link til det par Levi’s jeans fra SmartKids.dk du ønsker dig hvis du vinder. Du finder alle Levi’s jeans lige her: Levis på SmartKids.dk
Skriv også gerne hvem der skal have de lækre jeans.

3: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at “like” dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder den heldige vinder onsdag d. 27. februar  :0)

 

Præmien gælder kun til Levi’s jeans på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

155 kommentarer
 1. Hvis vi er så heldige at vinde ville jeg vælge dem med bomuldsfoer str 4 eller 5 :)De ser meget behagelige ud.

 2. Hvor har Levi’s oppet sig på deres børnekolkektion. Er RET VILD MED DERES COWBOY spencere til piger. Men jeg synes disse er skønne og farvemæssigt kan de bruges hele året. Så hvis jeg vinder,( hvis jeg vinder er det det første stykke Levi’s overhovedet vi har Har haft i huset også til barn, det er skisme da lidt sejt;)): disse er total girly: http://m.smartguy.dk/kids/tweens/underdele/jeans/bluewashed_levis-jeans_173771_327 og skal gerne være i str 7 år-str 122. Håber og krydser<3:)

 3. Dem ville jeg gerne ønske mig til mit barnebarn str. 10 år Niklas ville blive glad han vokser så stærk så det er ikke til at følge med.MVH.Hanne Kjærgård

 4. Da jeg var yngre elskede jeg Levis. Nu køber jeg næsten altid kun tøj til mine børn, men selvom jeg går op i kvalitet og mode, så synes jeg også at Levis er dyre. Hvis jeg vinder, så ønsker jeg mig derfor et par til min søn. Han vil elske dem, ingen tvivl om det. For han er også begyndt at være meget bevidst om sig selv og sin påklædning :)

  Jeg ønsker mig dem her:
  http://www.smartkids.dk/tweens/underdele/jeans/bla_levis-jeans_190617_20

 5. Uhh hvor er der mange fine par imellem, især er jeg VILD med de lyserøde til Angelina. Men desværre ved jeg også de vil komme til at lægge uberørte i skabet og samle støv da hun hårdnakket nægter at gå i andet end kjole, hun er jo en prinsesse 😉
  Men men men det skal da ikke afholde mig fra at deltage da jeg har en super skøn nevø som vil se tæske smart ud i dem her

  http://www.smartkids.dk/tweens/underdele/jeans/denim_levis-jeans_120636_422

  kærligs Karin

 6. Sikke da nogle seje bukser, tror da også at Mathilde vil blive glad for dem…Gerne i str 5-6 år..
  Venlig hilsen
  Vita Kristensen

 7. Vi ønsker os disse, i str. 24 mdr. :)

  Beskrivelse
  Levi’s overall

  Model: NB20004 Overall conrad

  100% bomuld
  Varenr.: 191455_422

  Kunne ikke lige greje, hvordan jeg lavede link på iPad 😉 men de er på side 1 af Levi’s og er totalt seje overalls!
  Min søn er meget aktiv og det skønne med overalls er at de bliver hvor de skal, selvom han er ret tynd og pøler rundt, hvor bukser og jeans tit glider ned.

  c”,)

 8. det er da Emily (måske låner jeg dem) str 92 og det skal være de lyserøde jeans og hvis man kan ønske sig cowboy kjolen så helst den 😉

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>