Lækker overraskelse fra Ej Sikke Lej

Se lige en dejlig overraskelse der lå og ventede på at jeg kom hjem idag. Lækkert nyt forårstøj fra Ej Sikke Lej :0) Mest til Lillebror Lucas på snart 5 år, da jeg synes Julius på 7½ år er ved at være for stor til Ej sikke Lej. Han har dog fået det fine nye grønne sengetøj og en stribet langærmet t-shirt i økologisk bomuld.
Lucas er allerede helt vild med blusen med blæksprutterne og har allerede besluttet at den SKAL han have på i morgen ;0) Tænker at give ham den stribede langærmede indenunder – ligesom jeg har lagt det her. Er det ikke bare fint?
Alle de viste styles kommer selvfølgelig også på smartkids.dk indenfor de næste dage ;0)

De små frotte-shorts havde vi også sidste år – og de var virkelig populære. Drengene elskede at rende rundt i dem. Og så gør det jo ikke noget at farverne på striberne faktisk er endnu bedre i år ;0)

Lige et par billeder af Lucas i shorts’ne fra sidste år, hvor vi tilbragte en stor del af marts måned i dejlige Thailand. Uhh der gad jeg godt sidde lige nu ;0)
Elsker selv billedet af ham hvor han står og tisser med bukserne nede….. Man kan jo ikke bare tisse i vandet – så må man hellere gøre det ordentligt :0)

No Comments Yet

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>