Konkurrence – Vind Wheat børnetøj

Wheat blev grundlagt i 2002 af Charlotte og Peter Galsgaard, og er et forholdsvis nyt mærke på SmartKids.dk.
Wheat er med sine klassiske linier, lyse farvekombinationer og originale mønstre videreførelse af den stærke skandinaviske designtradition.

Hos Wheat er børnene altid i fokus og i designet er man yderst opmærksom på de specielle hensyn, der skal tages til børnetøj. Hvert design er tilpasset børns præmisser. Justérbar elastik, tilpas vidde og naturlige materialer er med til at sikre hvert barns bevægelsesfrihed.
Jeg har selv fået lov til at teste Wheat på min egen Lucas på 5 år og derudover har lille Emily på 1 år testet pigetøjet. Du har herunder mulighed for selv at vinde et gavekort til Wheat børnetøj fra SmartKids.dk

Emily tester Wheat børnetøj

Emilys mor beretter

Da jeg første gang fik Wheat tøjet i hænderne tænkte jeg bare, wow og jubiiii. Det er lige sådan noget tøj jeg står og beundrer når jeg ser det på andre børn eller i butikkerne. Jeg synes det er så sødt, men desværre køber jeg aldrig tøj i denne stil, da min mand/Emilys far ikke deler denne begejstring for stilen. Så jeg blev vildt glad da jeg endelig kunne give Emily det på, og hun ser så nuser ud i det.

Det er så mega sødt og bedst af alt virkelig lækkert. Emily virker til at det er super behageligt, og jeg kunne heller ikke forestille mig andet, lækker kvalitet og luftigt. Det er faktisk sådan at det nu er Emilys far der giver hende tøjet på, hvilket jo overrasker mig meget, men det viser også bare at tøjet er lækkert, så lækkert at han fik øjnene op for hvor skønt tøjet er og hvor sød den stil er til børn. Så tak til Wheat :0)

Bukserne
Jeg elsker de bukser, Emily bruger dem rigtig meget. De er løse, men elastikkerne i benene gør at hun ikke generes af det, hun kan bevæge sig så godt i dem. Stoffet er ret tyndt, hvilket er perfekt som sommerbukser, men her i DK har vi jo ik så meget sommer, så vi giver hende ofte et par strømpebukser på indenunder når det er lidt køligt.
Selv på halv varme dage er bukserne perfekte, da de dækker benene men stadig varmer lidt.
Farverne på bukserne er søde, den sarte lyserøde er jeg glad for, da Emily har meget tøj som er lidt skarpere i farven og de her er piget men mere neutrale. De små mørke blomster på bukserne gør at man kan sætte en mørk body eller cardigan til og så ser hun så fin ud.

Cardigan
Den her cardigan var jeg meget imponeret over da jeg så den. Detaljerne og strik kvaliteten er super. Jeg tænkte med det samme at sådan en måtte jeg da have til mig selv. Den er super sød på og den lavendel farve er virkelig fin.
Desværre har vi været lidt uheldige med knapperne på trøjen som faldt af.
Og er der noget som man ikke kan have med et barn i den her alder hvor alt skal i munden, det er små ting. Og slet ik små ting som sidder på hende og så sidder så løst og falder af. Jeg fandt begge knapper, og måske har vi bare været uheldige. Men man skal måske lige selv være lidt opmærksom på om knapperne er syet ordentlig fast inden den tages i brug og evt. selv lige selv sy dem bedre fast såfremt de sidder lidt løst.
Jeg håber Wheat fremover vil sørge for at knapperne er bedre fastgjorte, for det er virkelig ærgerligt at sådan en lægger cardigan kommer til at ligge i skabet pga. man er bekymret for de små knapper.

Body
Den her body bruger vi rigtig meget. Den har de sødeste detaljer med små blonde kanter op ved skuldrene. Den lukkes på ryggen og det ser bare sødt ud. Farven er sart lyserød, næsten hvid og den kan bruges til næsten alt Emilys andet tøj. Ærmerne er lidt puf, ikke for meget men elastikken gør at de lige puffer lidt op og det er så sødt og piget.

T-shirt
Jeg troede det var en kjole da jeg så den, men da Emily fik den på, så var den lidt kort og jeg slog så op på smartkids.dk og fandt ud af at det er en t-shirt :0) Den er rigtig sød med de små ærmer og striberne er pæne og hjertet er en sød detalje. Emily bruger den med sorte leggings til, jeg må indrømme vi har ikke fået brugt den så meget endnu, nok pga. vejret, som ikke har været så godt -men også fordi den er meget mørk marineblå (næsten sort) og hvid. Jeg kan godt lide at Emilys tøj matcher lidt i farverne, og da vi ikke har så meget i de mørke farver synes jeg det er svært hvad vi skal sætte til.
Jeg er dog sikker på at vi får den brugt noget mere når vejret bliver bedre. Den er i dejlig blødt stof og sidder godt på hende.

Lucas tester Wheat børnetøj

Lucas’ mor (Pforpernille) beretter:
Det er første gang at vi herhjemme prøver Wheat til drengene og stilen er ikke typisk den jeg har brugt allermest til dem. Herhjemme er vi ellers ret glade for farver, så den lidt mere klassiske stil er ikke typisk os.
Jeg må dog indrømme at jeg hurtigt synes at stilen klæder Lucas rigtig godt. Han er ret lille af sin alder, tynd og ret bleg. Men overraskende frisker det ham faktisk ret meget op i de her hvide og marine blå dele som vi har testet. Måske en stil vi skulle dyrke noget mere?
Hvid kortærmet t-shirt med anker
Den hvide t-shirt har virkelig været brugt meget og også været udsat for rigtig meget. Den har været helt vildt snavset, snasket til i grøn marcipan fra en Kaj-kage, syltetøj, kødsauce og bare generel snavs fra en lang og begivenhedsrig dag i børnehaven. Den er altid blevet så ren som ny efter vask og det på trods af at den virkelig har været beskidt.
Form og kvalitet har også holdt på trods af at den er blevet vasket så meget.
Men det er en hvid t-shirt og det betyder også at den sjældent er på mere end én dag af gangen. For den skal simpelthen vaskes hver gang Lucas har haft den på ;0)
Marineblå strik
Den marineblå strik er simpelthen så skøn og strikket i sådan lidt vaflet agtigt mønster og med hætte. Halsåbningen er ret åben, men dog ikke for meget – lige perfekt.
Den er meget stor i str. og Lucas som ellers bruger str. 110/5 år i stort set alt – har kun denne i str. 104/4 år.
Strikken har typisk været brugt på kølige sommermorgener hvor den kortærmede t-shirt alene var for kold – her var den rigtig god udover istedet for en jakke. Lucas har så typisk smidt den i løbet af dagen når det er blevet varmere.
Strikken er dejlig blød og på ingen måde kradsende eller irreterende. Lucas har meget sart hud med børneeksem over hele kroppen, så strik har ellers ikke typisk været vores fortrukne. Men denne har Lucas det rigtig dejligt i og ønsker ofte også selv at få den på.
Mælkedrengestribede bukser
Wheat bukserne har en rigtig god pasform med elastik både i talje og ben. De er posede i modellen, hvilket passer rigtig godt til Lucas’ lidt for slanke krop. De er også meget store i str. så også i bukserne må Lucas ned i str. 104/4 år.
Eneste ulempe er at bukserne desværre krøller en del efter vask, så de skal altså stryges før de igen kan komme i brug. Er der noget vi ikke er så gode til herhjemme, så er det altså at stryge tøjet – og specielt børnetøjet. Det er lidt ærgerligt at de er lavet i sådan en kvalitet som skal stryges. Ellers er jeg faktisk helt sikker på at vi ville have brugt dem meget mere.
Hvide tights
Endelig – tænkte jeg da jeg i sin tid indkøbte de hvide tights til drengene. Jeg synes som drenge mor at det kan være rigtig svært at finde helt alm. hvide underbukser til drengene og jeg foretrækker neutralt undertøj, da de ofte har meget farvestrålende tøj på udenover.
De her er i en lidt løsere model end vi ellers ofte bruger, men Lucas synes de er super lækre. De er også store i str. og samtidig med at de springer en str. over og kører i hele str. som 4 – 6 – 8 år, vil jeg anbefale at man går ned i str. Lucas havde dem først i str. 6 år, men de var alt alt for store, hvor str. 4 år passer noget bedre.
Alt i alt har vi været rigtig glade for at prøve Wheat og jeg er helt sikker på at det ikke bliver sidste gang. De store str. går helt op til str. 14 år, hvilket jeg ved rigtig mange efterspørger. Men vær opmærksom på at det generelt er til den store side, så gå ikke en str. op hellere ned ;0)

Vind Wheat Børnetøj

Du har nu mulighed for at vinde et gavekort til at købe Wheat Børnetøj fra SmartKids.dk. Der findes 2 vindere som hver kan købe Wheat tøj for 800 kr.
Det eneste du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.
ELLER

2: “Like” dette indlæg på bloglovin: bloglovin

 
3. “Like” og evt. dele Wheat på Facebook
4: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn.
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)
Jeg finder de 2 heldige vindere mandag d. 27. august den heldige vinder og tjekker at ovenstående er opfyldt.
Præmien gælder kun til køb af Wheat børnetøj fra SmartKids.dk. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
255 kommentarer
 1. Wauw – sikke en præmie ! Jeg deltager gerne , liker din side på FB og sender fluks en deler rundt der 🙂

 2. Sikke en skøn, skøn præmie 🙂 🙂 Det kunne være helt vildt lækkert at vinde 🙂

  Mange hilsner Tine

  FB: Tine Rantzau Bech

 3. Nårh lille Emily ser super sød i tøjet, det gør Lucas selvfølgeligt også : ) men har “kun” tøser, så tøsetøjet er jo det første jeg ser : ) Synes Wheat er vild lækkert! Så vi håber på at være en af de heldige : )

  Kh Kirsten Friis
  Kirsten.n.rasmussen@skolekom.dk

 4. Wheat er et meget lækkert mærke..Jeg vil gerne vinde til en lille dreng, som bruger str. 6 år og han hedder Mathias..Min lille smølf..:-)
  Krydser fingre for at han får lov at få noget lækkert tøj..

 5. wow hvor er det super lækker præmie man kan vinde
  følger bloggen,wheat, smartkids,børntøjs indkøberen
  ♥♥ Deler med stor glæde med alle og håber at være den heldige der vinder ♥♥ krydser finger og ønsker at vinde
  Jane Tvede
  Jane@tema-tvede.eu

 6. Ville være skønt med nogle fint nyt tøj til min prinsesse Silke-basse. 🙂

  Maria Lykke Hansen, mikkelogmaria @ hotmail.com

  Forstår det ikke helt… Jeg kan kun logge ind som min mand. 🙂 Men jeg får mails fra dig på min mail. 🙂

 7. Jubiiii – skøn konkurrence <3
  Min Marie (og jeg) ELSKER Wheats skønne kvalitet og det ville være fantastisk at prøve at vinde noget… Håbe håbe!
  Mvh. Line Kjøller Skydt-Nielsen

 8. Du har ret i, at Wheat er lidt stort i størrelserne.
  Merle kan stadig passe et par knickers i str. 6 mdr. (hun bliver 2 år til oktober) – og jeg regner med, at vi kan bruge de samme knickers igen til næste år. Så det er da en del man sparer, når man kan bruge de samme bukser sommer efter sommer :o)
  Der er nemlig en snor i livet!!

  Hilsen

  Christina

  christinamari@jensen.mail.dk

 9. TOTAL ynglings mærke. Min mor er fast kunde i Wheat butikken i Charlottenlund – hun er meget glad, for hun får altid en lille ekstra ting dernede gratis – nok mest fordi hun køber for så meget 🙂
  Min søn havde vinterjakke, flyverdragt og fleece sidste år ! Simpelthen så lækkert.
  Det kunne være skønt at klæde min søn i ligeså meget Wheat i år ! Krydser fingre – så kan min mor spæde til vinterstøvler i stedet 😉

  Mvh
  Nicoline Tardini (også på FB)

 10. Hej med jer.
  Dejlig konkurrence og Præsis som alle de andre piger ville jeg elske vinde, det er et kvalitetsmærke mange elsker og også os her i huset. basis bluserne har vi i alle jordens farver og har haft i mange år. Jeg ønker held og lykke til alle jer andre også. Kærlig hilsen Pernille Frandsen ( også mit navn på FB

 11. Hej med jer.
  Dejlig konkurrence og Præsis som alle de andre piger ville jeg elske vinde, det er et kvalitetsmærke mange elsker og også os her i huset. basis bluserne har vi i alle jordens farver og har haft i mange år. Jeg ønker held og lykke til alle jer andre også. Kærlig hilsen Pernille Frandsen ( også mit navn på FB pesfr@hotmail.com er mailen hvis man sku være heldig<3

 12. Hej – Fint og lækkert tøj altid – til begge køn – syntes jeg har haft lidt nemmere med at finde smart og lækkert tøj til min datter – men det kunne jo være lækkert med noget fint tøj til lillemanden 🙂

  Rik_ky@mail.tele.dk

  Rikke Skjøde baes

 13. Årh jeg elsker Wheat og ville elske at putte min datter i et lækkert sæt, når hun er født og vi skal hjem fra sygehuset ❤

  Super konkurrence (men det er det jo altid når du udlover præmier)

  Rie
  Rie.renee@yahoo.dk facebook navn; Rie Renée

 14. Årh jeg elsker Wheat og ville elske at putte min datter i et lækkert sæt, når hun er født og vi skal hjem fra sygehuset ❤

  Super konkurrence (men det er det jo altid når du udlover præmier)

  Rie
  Rie.renee@yahoo.dk facebook navn; Rie Renée

 15. Tak for endnu en fed konkurrence med super fede præmier,.. min søn ville elske at få fyldt skabet op med det fede tøj fra wheat,.. er stor fan af deres design og især holdbarheden og kvaliteten af deres tøj er helt FANTASTISK.. god sommer .. mvh Caroline Maria Nielsen.. email ; caromani@email.dk

 16. Hvor ville det være skønt at vinde denne konkurrence, for Wheat er et skønt, skønt mærke.

  Anette Hentz Nielsen

 17. Skønne konkurrencer du altid afholder … Sætter mit aftryk lige præcis HER og håber på et lod med gevinst ;)) God aften til alle Jer fra alle os …

  KH Katja Hjørvang Nielsen

  katjap78@hotmail.com

 18. Just looooove Wheat – synes simpelthen det er så fint og vores store pige elsker simpelthen deres tylskørter, så måske præmien kunne bruge til et tylskørt til hver af mine døtre og noget lækkert til sønnike!

  Fed blog….

  Line Vilken Kruse
  (fb-navn)

 19. Vi har brugt rigtig meget wheat til den store (nu 8½) da han var lille men ikke til Victor (6) så det kunne være fedt at prøve det igen, kan huske at vi var super glade for deres basis ting (bluser og undertøj) lækker kvalitet.
  mvh christina Hansen c-t@privat.dk

 20. SKØN præmie, jeg køber tøj fra Wheat til begge mine piger på 1 og 4 år når det er en ny sæson og jeg elsker det! Det er super kvalitet, lækre farver og så fine designs – især basis tøjet og deres kjoler/nederdele er et hit hos os:-)uh og ikke at forglemme deres overtøj!

  pernillekristensen74@hotmail.com

 21. Elsker Wheats lækre farver og designs! Håber at kunne iføre min lille bandit i den nyeste kollektion 🙂

  Simone Rogers Augustsen

 22. Eeelsker Wheat. Lillepigens guldbukser fra sidste sommer var det storste hit længe. Elsker den lette kvalitet. -Krydser fingre for gevinst til storebror på 3 eller lillesøster på 1 🙂

  Jeanette Nordentoft
  jbyg@grundfos.com

 23. 1: Følger både via bloglovin og Børnetøjs-indkøberen på FB
  2: Har liket på bloglovin
  3. Har liket Wheat på Facebook
  4: På FB hedder jeg Gitte Manskov Hersom

 24. Jeg elsker simpelthen tøjet fra Wheat, skønt og ser så behageligt ud, og kvaliteten er helt i top. Har 4 børn på 3,6,9 og 10 år.

 25. Sikke en flot præmie 🙂
  Elsker Wheat´s kvalitet og stil, og det gør min datter heldigvis også 🙂
  Deltager med glæde og venter spændt

  FB: Annika Walbom

 26. Sikke en skøn præmie – ville elske at forkæle børnene med tøj fra Wheat!

  Mange hilsner fra Mona Eksteen Nørgaard (hedder jeg også på FB)

 27. skønne præmie! Vil rigtig vinde og prøve Wheat for første gang. Jeg er sikker på at ungerne kommer til at slås om tøjet. Mvh Karin Dyvelkov (karin.n.andersen@gmail.com)

 28. At finde det rigtige tøjmærke til min søn har været lidt af en tøjjungle, men efter 8 måneders tøjzafari har jeg fundet frem til wheat, som det mærke s jeg synes klæder min søn bedst og som jeg synes er mest alderssvarende ift hans alder..
  Vi krydser fingre herhjemme, at Oliver er den heldige baby i skysovs der vinder lækkert tøj.

  Mvh Ditte Buus
  Dittebuus@hotmail.com

 29. Ih hvor fedt! Håber jeg vinder så jeg kan forkæle mine børn med lidt lækkert tøj 🙂
  Jeg har forsøgt at 'Like' på bloglovin et utal af gange nu, men den bliver ved med at kaste mig rundt.. Alle de andre krav er indfriet så jeg håber jeg kan deltage alligevel.

  Kh Rikke

  Fb navn: Rikke Kirkbye
  Ekkir84@hotmail.com

 30. Har gjort alt det der skulle gøres 😉

  Vil så super gerne vinde, herhjemme elsker vi Wheat, så min datter ville blive overlykkelig, hvis vi vandt 😀

  Så nu skal der bare krydses XXXXXXXX

  Mvh Laila (Laila Holdt, lailaholdt@hotmail.com)

 31. Det ville være være SÅ skønt at vinde 🙂 Jeg følger med über alles:)

  Du har da de fedste give aways!

  fingre krydset xxxx

 32. Jeg ville rigtig gerne forkæle min datter – for hun er bare skøn.
  Mvh Sidsel wallberg (sidselvw@gmail.com)

 33. Fedt tøj! Både til dreng og pige, som ville falde i god jord i vores lille hjem, til både dreng og pige, i str 4 😉

  Mvh Line Bødker de Haan (linebdehaan@hotmail.com)

 34. Hmm har lige skrevet men kan ikke se min kommentar så prøver lige igen.

  Kender ikke så meget til mærket så ville være fedt at prøve det af. Har en datter på 5, en søn på 3 og en søn med termin om en uge. 🙂

  Mvh

  Heidi Benkjer

  Fambenkjer@hotmail.com

 35. Det ville være helt fantastisk at vinde. har en lille på 1 og et halvt, hun er meget lille i størrelsen, så det kan være svært at finde tøj til hende der passer i alle længder, men her er Wheat helt perfekt. Og så er detjo et jelt fantastisk mærke, og en utrolig lækker kvalitet.

  Hilsen Camilla Stjernholm
  Camillafarspige@hotmail.com

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>