Konkurrence – Vind Green Comfort vinterstøvler

Konkurrencen er slut

Vinderne blev:

Sandra Varn Grøne
og
Minna Stine Jensen

 

Måske husker du at jeg for noget tid skrev om Green Comfort sutsko? Nu er deres vinterstøvler så kommet i handelen, og de er simpelthen SÅ helt igennem lækre. Jeg overvejer virkelig kraftigt om drengene skal kaste sig ud i modellen med snører, hvis ikke lige det var fordi at vi jo faktisk allerede har helt styr på vinterstøvlerne…… Men de er altså bare virkelig lækre.

Green Comfort er mest kendt for deres voksen fodtøj, som måske i virkeligheden er lidt damet. For mig er det dog ekstremt vigtigt at man tænker komfort ind i specielt børnesko, og det er lige netop hvad Green Comfort gør.
Det helt unikke ved mærket er at alle deres sko og støvler har en Energy-sole® (indlægssål), som er stødabsorberende. Når man går i et par Green Comfort sko så aktiveres alle de små muskler i foden, hvilket giver en bedre blodcirkulation og mere energi. I kan læse meget mere om den patenterede Energy-sole® lige her.

Jeg har fået lov at udlodde et valgfrit par Green Comfort vinterstøvler fra SmartKids til ikke mindre end 2 heldige læsere her på bloggen.

 

Vind et par Green Comfort vinterstøvler

Green Comfort

Find Green Comfort vinterstøvler på SmartKids.dk
 

I samarbejde med Green Comfort finder jeg 2 heldige vindere her på bloggen ;0) Tak til Green Comfort for at gøre konkurrencen mulig.

Konkurrencen er slut

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

 

2: Skrive en kommentar herunder med link til hvilke par vinterstøvler du ville ønske dig fra Green Comfort samt i hvilken str. Du finder alle Green Comfort vinterstøvler der kan vælges imellem lige her: Green Comfort på SmartKids.dk

Det er vigtigt at I kopierer link ind i kommentaren.
Det er selvfølgelig tilladt at vinde til sit eget barn, sin nevø, sit barnebarn eller hvem det måtte være ;0)

 

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

 

3: Er du tilmeldt BlogLovin’ vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at “like” dette indlæg på BlogLovin’

 

Jeg finder den heldige vinder søndag d. 3. november  :0)

 

Præmien gælder 1 par valgfrie Green Comfort vinterstøvler fra SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Indlægget kan indeholde affliate links 
 
 
236 kommentarer
 1. Så fedt og har fraktisk ikke fået øst støver til den mindste endnu _ ssåååååå perfekt timring

 2. Whau, hvor er de fede OG anderledes 😉

  Jeg ville ønske, at de lavede op i str. 39, så jeg også lige kunne få sådan et fint par vinterstøvler – er særligt vild med dem med den fede detalje med elastikken, som er udformet som en stjerne 😉 Og så disse cool med dyreprint og snører, som jeg må krydse fingre for, at min søn, Storm, kan blive den heldige ejer af i str. 29: http://www.smartkids.dk/sko/stoevler/sort_green-comfort-vinterstovle_214034_4

  Vinterhilsener,
  Maja

  1. Jeg bruger i øvrigt selv hovesageligt green comfort da de er nogle af de eneste der er brede nok til mine andefødder.

 3. Det er virkelig lækkert at Green comfort nu også laver børnestøvler. Jeg er selv vild med Green comfort sko og støvler, de er i blandt mine favoritter og helt fantastiske at have på.
  Komfort og udseende hænger sammen og jeg synes virkelig at Green Comfort har gjort det godt!
  Herhjemme ønsker vi os dette par i en str. 34 (tror jeg nok) – kunne ikke se de indvendige mål på siden.
  http://a248.e.akamai.net/static.smartkids.dk/smartkids/214049/34/214049_1_1_34.jpg

  Mange efterårshilsner
  Line

  linejuulelley@gmail.com

 4. Karoline vil helt sikkert blive glad for denne model : K3218 – P (den brune lange støvle) i str 25

  Kh Trine

 5. Dette par er bare så finehttp://www.smartkids.dk/sko/stoevler/sort_green-comfort-vinterstovle_214038_4 <3 <3 <3

 6. iihh håber jeg kan nå at være med 🙂 disse ville da se super ud på min datters søde fusser i str 24 :-)http://www.smartkids.dk/sko/stoevler/solv_green-comfort-vinterstovle_216811_1122?sizeId=1304

 7. Kan desværre ikke dele linket via min iPad men min datter Olivia ville elske at vinde zebrastøvlerne model : k 3207- s i størrelse 32.

 8. zebrastøvlerne model : k 3207- s i størrelse 38 <3 <3 som min datter vil elske at vinde
  deler med glæde og ønsker at vinde dem <3

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>