Konkurrence
Vind et par superfit sutsko

Sponsoreret

KONKURRENCEN ER SLUT

Vinderne blev:

 

 

Superfit sutsko

Sutsko er fra SuperfitLIGE HER // Bukser er fra PopUpShopLIGE HER //

 

Vi har i mange år sværget til Superfit sutsko til drengene herhjemme bl.a. på grund af pasform og funktion. Superfit sutsko er i min optik noget af det bedste der findes, og det mener jeg helt oprigtigt.
Selvfølgelig findes der mange andre super lækre sutsko på markedet – Superfit har bare i vores tilfælde været geniale, bl.a. fordi:

1: De er bløde og meget fleksible

2: De har en yderst skridsikker bund

3: De er ikke for varme og kan fås i flere forskellige kvaliteter, hvor vi er glade for den helt alm. lærredskvalitet

4: De fås i helt små størrelser og helt op til str. 38

5: De fås både til drenge og piger

 

Superfit sutsko

 

KONKURRENCEN ER SLUT

Vind Superfit Sutsko

I samarbejde med Superfit udlodder jeg et par valgfri Superfit sutsko fra Boozt.com til 2 heldige læsere her på bloggen.

Så hvad end du har en pige eller en dreng og hvadend de har bitte små fødder eller er helt oppe i str. 38 – så er der bestemt noget at vælge imellem. Der er nemlig fuldstændig frit valg til den heldige vinder.

 

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1. “Like” Bloggen på Facebook LIGE HER (Pforpernille)
eller
2. “Follow” Pforpernille på Bloglovin’ LIGE HER

3. Skrive en kommentar på dette indlæg, hvor du linker til den sutsko fra Superfit du ønsker at vinde. Du finder alle Superfit sutsko der kan vælges imellem LIGE HER

BEMÆRK – Kommentaren skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

 

Jeg finder den heldige vinder søndag d. 27. september :0) Vinderen offentliggøres her på bloggen.

 

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Indlægget indeholder affiliate links.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Superfit som sponsorerer præmien til vinderen. Ord og billeder i indlægget er 100% mine egne og således har Superfit ikke haft indflydelse på det skrevne samt mine holdninger i dette indlæg.

63 kommentarer
 1. Åh det ville være fantastisk at få byttet de elendige flyvemaskiner sutsko ud med et par ordentlige ? Hvis vi skulle være så heldige ønsker vi os disse:

 2. Nu sidder jeg lige og nyder synet af den blodrøde fuldmåne og opdager så opslaget her om de lækreste sutsko. Min skønne skolepige Mie ønsker sig Happy gros’s Black kombi i str 34☺️Kh Kirsten

 3. Skøn konkurrence, og tak fordi du forgænger den, så jeg kan nå at være med. Den kommer som kaldet, fordi jeg lige har opdaget at Olivers futsko er levet for små. Vi sværger også til Superfit – både støvler, sko, sandaler og futsko – og det er alt sammen din skyld ? fordi du har fortalt om alle de gode ting ved mærket. Så jeg er glad for at du formidler din viden om de gode mærker på bloggen. Så bliver jeg velinformeret, og kan dermed vælge det bedste til mine børn. Tak for det, Pernille.
  Jeg vil meget gerne vinde disse i str 28 til min søn:
  http://m.boozt.com/dk/da/superfit/bill_11061854/11061886?navId=61748&group=listing

  De er da festlige og farverige, og jeg tror Oliver vil synes de er sjove?

  God dag.
  Mvh Ditte

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>