Konkurrence – Vind en Trunki kuffert

Konkurrencen er slut

Vinderen blev: Anne Zhou

Vind en Trunki

Sidste uge skrev jeg om de super fede Trunki kufferter til børn, og nu har du selv mulighed for at vinde en valgfri Trunki fra SmartKids.dk

 

Vind en Trunki

Vind en Trunki

Find et stort udvalg af Trunki på SmartKids
 

I samarbejde med Trunki udlodder jeg en valgfri Trunki fra SmartKids til en heldig læser.

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

Konkurrencen er slut

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Skrive en kommentar herunder med link til hvilken Trunki ville ønske dig. Du finder alle Trunki der kan vælges imellem lige her: Trunki på SmartKids.dk

Det er vigtigt at I kopierer link ind i kommentaren.
Det er selvfølgelig tilladt at vinde til sit eget barn, sin nevø, sit barnebarn eller hvem det måtte være ;0)

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

3: Er du tilmeldt BlogLovin’ vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at “like” dette indlæg på BlogLovin’

 

Jeg finder den heldige vinder tirsdag d. 8. oktober  :0)

 

Præmien gælder 1 valgfri Trunki fra SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Indlægget kan indeholde affliate links 
 
 

 

190 kommentarer
 1. Ville elske at vinde den her til mine skønne børn :-)http://www.smartkids.dk/legetoej/opbevaring/brun_trunki-gruffalo-kuffert_211164_34

 2. Hvor er det en smart kuffert. den her: Model: 0108-GBO1
  Varenr.: 211164_34 vil min søn på 7 år elske…
  Mvh
  Pia Steinicke

 3. Denne ville Emma elske 🙂

  m.smartguy.dk/kids/legetoej/opbevaring/pink_trunki-trixie-kuffert_211179_78

 4. Hele familien er for nyligt flyttet til Singapore og i den forbindelse er der lidt mere rejseaktivitet på programmet end vi er vant til. Derfor ville det være super dejligt med en trunki til min søn på 4 år. Jeg viste ham de forskellige kufferter i det første indlæg om trunki og han var helt vild med den brune 🙂 Derfor drømmer jeg om at vinde denne til ham:
  http://m.smartguy.dk/kids/legetoej/opbevaring/brun_trunki-gruffalo-kuffert_211164_34

 5. Mathilde mit dejlige barnebarn,,Ville blive lykkelig for sådan en fin kuffert..Tror den røde ville være hendes favorit.. Jeg elsker den skønne pige..Hun fylder 6 år den 15 november..Så ville det jo være en fantastisk gave at komme med..Knus fra Vita

 6. Dehttp://www.smartkids.dk/legetoej/opbevaring/bla_trunki-terrance-kuffert_211154_20 Denne ville min søn elske at vinde 🙂

 7. Tror da nok lige jeg kender en lille prinsesse der ville hoppe af glæde hvis man var så heldig. Den er piv fræk den kuffert skulle jeg hilse og sige

 8. {rtf1ansiansicpg1252
  {fonttbl}
  {colortbl;red255green255blue255;}
  } ved ik om linket virker men det er den lilla med de hvide tænder jeg gerne vil vinde hvis jeg er heldig

 9. Mine to guldklumper er halvt amerikanere, hvilket betyder at deres elskede farmor, faster og kusiner bor i USA. Det bliver derfor til en ca 1 tur om året til USA, hvor jeg er sikker på at en trunki vil gøre underværker ved mellemlandinger (2 stks) og i luften, fyldt op med legetøj. Denne her så sødhttp://m.smartguy.dk/kids/legetoej/opbevaring/brun_trunki-gruffalo-kuffert_211164_34

 10. Fed give away, har kigget på dem til min store datter, men hun er nok for gammel til dem nu.
  Derfor er det jo dejligt at have 2 piger

 11. ‘Saurus Rex’ Kuffert
  Trunki
  Ville være så fed at vinde til min lille søn. Så han kan følge med sin søster på hendes lyserøde Trunki, næste gang vi skal ud og rejse :). Super hit i lufthavne til at trække trætte børn på og så er legetøjet hele tiden i nærheden :))

 12. min skønne datter og det vil være perfekt til turen til Malta om 2 uger 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>