Konkurrence – Vind billetter til Sommerland Sjælland

Konkurrencen er slut

Vinderen kan ses i dette indlæg – KLIK HER

Sommerland SjællandSommerland Sjælland

 

Sidste år havde vi for første gang sæsonkort til Sommerland Sjælland, og det havde vi virkelig meget glæde af. Så meget at vi igen i år har besluttet at vi skal have sæsonkort dertil.
I kan læse mere om vores oplevelser i Sommerland Sjælland fra sidste år i indlægget HER og HER.

I år har jeg igen allieret mig med Sommerland Sjælland så jeg kunne lave en lille konkurrence til jer, hvor en heldig læser kan vinde 4 fribilletter som gælder i hele sæson 2014.

Sommerland Sjælland

 

Vind billetter til Sommerland sjælland

En heldig læser her på bloggen kan vinde 4 fribilletter til Sommerland sjælland.

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: “Like” Sommerland Sjælland på Facebook

3: Skrive en kommentar herunder med hvorfor lige netop du skal være den heldige vinder af 2 fribilletter til Sommerland ;0)
Vær gerne kreativ og kom med den absolut bedste/sjoveste/mest crazy historie.

Det er selvfølgelig tilladt at invitere hvem man vil med i Sommerland ;0)

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

4: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at “like” dette indlæg på BlogLovin

Jeg finder den heldige vinder søndag d. 25. maj  :0) Vinderen offentliggøres her på bloggen.

Jeg glæder mig til at høre alle jeres fantastiske historie om hvorfor lige netop du skal vinde ;0)

 

 

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

 

81 kommentarer
 1. Jeg har egentlig sagt til mine børn at vi ikke skal i sommerland i år , synes vi har været det rigeligt så kunne jo være en god overraskelse hvis jeg vinder billetter til et sommerland hvor vi aldrig har været før :-)

 2. Øj det ville være perfekt, da vi i år har lejet et sommerhus tæt på :)Vi har aldrig været der, og vores drenge er snart 3 og 6 år.

 3. Kan ikke noget kreativt ift hvorfor det skal være mig, men det kunne være super fedt at tage de karusel glade tøser med i et nyt sommerland

 4. Min søn på 3 år har mad allergi vil derfor ikke satse og tage ham med ud og rejse, så ville da være dejligt og kunne overraske ham med en tur i sommerland. Han vil elske det. 😉

 5. Ok her kommer den:) da jeg lige var flyttet til Kbh, havde fået job og skulle med de nye kollegaer med i Tivoli skulle vi selvfølgelig prøve en vild forlystelse der konstant drejede på hoved og kørte meget hurtigt rundt.
  Dengang- ja der var man også lidt nedringet:)
  Under turen synes jeg det blev lidt luftigt om barmen, og ja det var var sluppet en “babs” løs. Av hvor pinligt!
  Eller ja dengang jeg gik i NY gader med et hul i buksen midt bagi, specielt fedt når man gik 25 bloks uden nogle sagde noget! Thank you NY citizents;)

  Nok for mig i denne omgang, men selvfølgelig skal mine skønne drenge med i sommerland Sjælland:)

 6. Da jeg har søgt ind på skole og har opsagt mit arbejde og min løb bliver til SU, har vi sparet væk vores ferie. Vi har ikke helt fundet ud af hvad vi skal finde på med drengene.. Derfor kunne det da være rart med et par fri ilter til et sted vi normalt set ikke besøger da vi bor i Jylland 😉

 7. Jeg bør vinde billetterne da jeg de sidste 12 uger har knoklet med at få min Bachelor i Nuklearmedicinsk radiografi færdig til aflevering. Min skønne famile, mand og to drenge på 4 og 6 år, er i den grad blevet overset, og som plaster på såret og en kæmpe tak for tålmodigheden, ville det være fantastisk at en skøn dag i sommerland Sjælland.

 8. Har desværre aldrig været i Sommerland Sjælland, så dette ville være en oplagt chance, hvis jeg skulle være så heldig :-) Har to skønne drenge, som jeg gerne ville forkæle med sådan en tur. Den yngste er en vovepels uden lige, så asfalten i Sommerland vil være tyndslidt efter et besøg af ham :-) Den ældste er mere en forsigtigper, men han elsker alle de lækre boder og stande, hvor man kan få lidt at hygge sig med. Er sikker på, at efter sådan en tur, så vil vi have set, prøvet, rørt og smagt det meste <3

 9. Elsker sommeland sj. Fedt sommeland.
  Det ville være skønt med mor/søn tur.
  Efter nogen hårde år i familien.
  Det ville være en fantastisk overraske til min dejlige søn. Han ville blive rigtig glad :)

 10. Min søn på 4 år ville elske at indvandrere Sommerland Sjælland hele sommeren 2014… Han var i sommerland for første gang sidste sommer ,.. Vi er så heldige at mormor og morfar har sommerhus tæt på så mon ikke de også ville have glæde af billetterne ?! HUSKER TYDELIGT HVAD MIN SØN NÆRMEST RÅBTE DA VI FORLOD SOMMERLAND SIDSTE ÅR ( med en meget træt dreng i klapvognen ) ” MOR,,! … HER VIL JEG GERNE BO ” ,… Og vi var færdige af grin,..

 11. Fordi det ville være lækkert af give ungerne den oplevelse når der ingen sommerferie bliver til i år øv

 12. Vi skal da vinde fordi vi voksne her IKKE skal spise en masse happy meal for at alle 4 børn kan komme gratis afsted ☺.
  Børnene gider ikke happy meal, men hvad gør man dog ikke for gratis billetter til forlystelser.

 13. Nøj vi skal holde sommerferie på Sjælland i år vi pakker bilen med telt, hund og unger og køre rundt til alle vi kender! Fedt at kunne krydre det med et Pat ture i sommerland også! Så vi krydser fingre for at vi skal have ekstra meget hygge i ferien!

 14. Mine børn elsker sommerland, og vi har aldrig været der, så det kunne være helt fantastisk

 15. Tja…vi har 4 børn, så vil ik få råd til den slags…men med fribilleter, så kunne det jo pludselig lade sig gøre…:-D

 16. Vi camperer rigtig meget på sanddobberne som ikke ligger så langt fra sommerlandet. Vores døtre på 3 et halvt og 7 år er helt vilde for at besøge stedet. De elsker at læse og se billeder i info-folderne der er på campingpladsen. Vi har aldrig været i sommerland sjælland. Og de ville blive elle vilde hvis vi var så heldige at vinde. Hvis vi vinder skal vi nok fortælle om sommerlandet omkring os på pladsen ;-D
  Jeg er venner med Sommerland Sjælland på fb. :-)

 17. Vi har aldrig været i Sommerland, men ville elske at komme afsted. Det ville gør hele vores sommer perfekt at kunne komme afsted.

  Vi har gjort alt i din manual og håber håber håber vores sommer skal forsødes med en tur ud af huset. Så kommer vi ud af vores minecraft spil og bøger :)

 18. Fedt med sommerland mine piger elsker det. Ekstra fedt at der er vandland , så skal solen bare skinne ☀

 19. Mine unger har aldrig været i Sommerland Sjælland eller noget andet sommerland hos den sags skyld, så de ville blive ellevilde, hvis vi vandt.

 20. Der skal spares i år, da vi har brugt penge på huset, så sommerferien skal tilbringes i DK. Så det ville være skønt, hvis jeg kunne glæde mine børn med en tur til Sommerland Sjælland. Vi har aldrig været der, så det ville være spændende:-) kh mette

 21. Jeg skal vinde fribilletten fordi, jeg i år skal holde en uges sommerferie hos en veninde som er enlig mor til fire børn under syv år. Jeg ved, at hendes økonomi er meget stram og ikke tillader alt for mange udskejelser. Derfor kunne det være fedt (med billetterne) at kunne invitere hende og de ældste børn med i Sommerland :-)

 22. Æv jeg har ikke nogle løse babsoplevelser ( ikke fra en forlystelsespark, ihvertfald …)
  Men, vi har ski helt ærligt ikke nogle penge, pga sygdom og en fyring .En indtægt. Biler skrottet.
  Især min dejlige datter og søn fortjener en tur i Sommerland Sjælland.
  Datter har børneleddegigt og det har været en tuff vintersæson m smerter, men i Sommerlandet ville hun glemme alt det, og bare få et skønt pusterum. Og så har vi andre det jo også :-)
  Så, et sjovt indlæg er det her desværre ikke. Men vi ville få en sjov dag, hehe. Selv faren ville droppe den lodrette ansigtsfure ( som er meget uklædelig ) , når han hopper rundt på hoppepuden.

 23. Det var meningen, at vores familie skulle til london, men det rykkede vi så til efterårsferien, og så skal vi så til KBH i stedet. Derfor kunne det være mega fedt, hvis vi fik to billetter til sommerland sjælland, både fordi vi ikke har været der før, men også fordi at vi er 5 personer i familien, og så tjener de jo også lidt penge på de sidste 3 billetter;)

 24. Jeg bor i det dystre syd, dermed ikke sagt at det skal forhindre min familie og jeg at tage i sommerland Sjælland! Hernede havde vi sommerland syd. Det lukkede dog desværre…. Vi har snakket meget om hvor trist det var, vi mangler virkeligt et sted at tage hen.
  Min vilde historie… Well, jeg har altid været til fart og spænding. Jeg er en habil fører af personbiler, virkelig!! Som ung tog jeg den ene tur efter den anden i karussellerne, det rørte mig ikke. Den sidste tur vi havde i sommerland syd, kort før de lukkede, der skulle jeg selvfølgelig op i den vildeste karussel de havde. Jeg fik godt nok taget røven på mig selv med den tur… Det var med min søster, og jeg BESVIMEDE for hårdt….

  Måske er jeg ikke helt ung mere, men køre bil, det kan jeg 😉

  /Kamille

 25. Hvis jeg vinder vil biletterne være en god hjælp til at invitere børnebørnene i sommerland 😉

 26. Vi var så udspekulerede at tage i Jesperhus inden højsæsonen startede sidste år -så børnene ikke skulle stå i kø til forlystelserne. Vi fik så en uge fuld af regn, og tro mig, en LILLEBITTE hytte i 5 dages regn med to ballademagere på 4 og 5 år kan være en udfordring for parforholdet;o) Et sæsonkort ville jo være KONGE, så kan der planlægges lidt efter vejrudsigten!

 27. Jeg skal vinde, fordi så bliver min mand “tvunget” til at bevæge sig udenfor kommune-grænsen. Vi bor i midtjylland, og det ville være skønt at komme til Sjælland, hvor vi så også kunne sige hej til vores ældste datters svigerfamilie.

 28. HR 2 børn på knap 2 og 4 år der ELSKER vand, men deres far vil ikke med i sommerland og SLET IKKE ind i vandlandet.
  Han skal i øvrigt også arbejde hele sommerferien, så vi skal ingen steder :(

  Derfor ville det gøre mig rigtig glad at kunne overraske dem med en tur i sommerland, hvor jeg så kunne invitere min svigerinde med til at hjælpe med banditterbe i stedet for farmend.

  Så håber vi vinder, ville give en kæmpe oplevelse for os alle 😀

 29. Var på Sommerland sjælland sidste sommer og min datter nöd det rigtigt meget. Dessvärre var vi så uheldige at det var lidt för koldt at komme i vandlandet. Så hvis vi nu er så heldige og vinder så håber jeg at vi i år kan ta en tur i vandlandet 😉

 30. Følger dig på BL :)) og har liket Sommerland på fb også.

  Håber virkelig på at vinde de billetter, så jeg kan hente min 9-årige niece med. Jeg voksede op i Nordjylland, og jeg flyttede til Kbh for 2 år siden. Jeg er 23 år og døv, og siden døve har svært ved at få et job eller en uddannelse, er det bedst at flytte til Kbh, hvor her er flest muligheder for døve med uddannelser og at få tegnsprogstolk med, osv. Så det har været ufatteligt hårdt for mig at flytte fra hele min familie i Nordjylland.
  Så det ville være fantaktisk med en tur til Sjællands sommerland sammen med min niece Fie <3

 31. Er følger på bloglovin og har liket på fb.

  Men jeg skal da klart vinde billetter, da jeg kender et par skønne gutter jeg gerne vil hive med i hele landets sommerlande.
  Den ene er min kække nevø på 6½ år som bare elsker at give den gas i diverse forlystelses parker.
  Og den anden er min “lille” lillebror, som fylder 22 år her på lørdag. Han er handicappet (Synshandicappet, udveklingshæmmet, epilepsi) og selvom han bliver 22, er han som en 5 årige, fanget i en alt alt for stor krop.

  Jeg ville elske at kunne give de to en god dag, i sær min lillebror ville jeg elske at se fjolle rundt og nyde en dag i et sommerland.

  Og vi har aldrig været i Sommerland Sjælland!

 32. Vi skal holde sommerferie i Danmark for første gang i hundrede år, så det ville være alt for sejt at vinde fribilletter til et sted jeg husker som noget rigtig godt fra min barndom!

 33. Wauw, de billetter vil vi sørme rigtigt gerne vinde.
  Med 3 børn og kun en (1) uges feriefri samtidigt alle 5 kunne det være så fedt at tage i sommerland sammen allesammen en af dagene.
  Vi var i Sommerland Sjælland sidste sommer og nåede kun halvdelen af parkens forlystelser inden dagen var omme 😀 Kæmpe, kæmpe hit! Det var sådan en dejlig og mindefuld dag med først spændte, så glade og til slut meget trætte børn. Og hvem ved; Måske vi kan nå hele vejen rundt til alle forlystelser og legepladser med endnu et besøg? I hope so :)

 34. Elia og Rebecca begge 7 år vil elske en tur dertil :-) Til daglig læser mor jura i Odense og bor i Valby, så det er et puslespil, når hverdagen skal hænge sammen, så sådan en dag med ekstra sjove oplevelser, kan der leves højt på længe :-)

 35. Mit eneste barndoms minde fra Sommerland Sjælland, er min søster og jeg der sloges om hvem af os der skulle hoppe på trampolinen. Og så kan jeg huske at vi alle sammen grinede utroligt meget. Vil så gerne kunne vise mine to drenge og min mand der aldrig har været der, hvor sjovt der er. Hvis ikke vi her eller andet sted vinder nogen billetter kommer vi ikke afsted da økonomien ikke kan række til det :(

 36. Vi har valgt i år at sommerferien skal foregå i DK, igen. Sidste år var lillebror kun et par måneder og sommeren her i DK skøn. I år vil vi gerne have færdiggjort en del i vores forholdsvise nye hjem, så derfor har vi valgt et lidt billigere alternativ. Vi skal dog en uge til Sverige, da vi gerne vil have en uge væk.
  Så vi har planer om at skulle holde sommer i Danmark, hvor vi skal ud og opleve diverse forlystelser, strande (forhåbentlig), natur, museer osv. og vi har snakket om Sommerland sjælland. Jeg har været der et utal af gange som barn, da vi altid var i sommerhus i Nykøbing Sj, og det var bare det vildeste at kommer i Sommerland Sj, så vi vil mega gerne dertil, så Aya kan få den oplevelse. Da vil hun være 4 år, og tror hun vil elske det :-). Og dengang jeg var der turde jeg ikke at prøve den meget stejle rutchebane, så den skulle jo helt sikkert prøves, så min datter kan blive noget så stolt 😉

 37. Super fedt at du har skaffet billetter til Sommerland Sjælland :-) Jeg er ved at færdiggøre tre års studier og familien har i perioder ikke set meget til mig(Slet ikke nu hvor jeg sideløbende med mit job, læser til eksamen). Dette kunne der gøres bod på hvis jeg liiiige kunne invitere dem en tur med i Sommerland Sjælland, det kunne være så super skønt :-)Sommerhilsner fra Fårevejle, Ordrup :-)

 38. Det ville være så fantastisk at vinde, da vi trænger til at komme mere ud som faamilie. I den travle hverdag er der hverken tid eller økonomi til at tage ret mange ture sammen . Hjælp mig af med min dårlige samvittighed -Derfor :)

  Mvh Eva Vejlstrup// eva_vejlstrup@hotmail.com

 39. det skal JEG da så jeg kan fejre min fødselsdag der… en 32 års fødselsdag MÅ da bare fejres i et sommmerland, alt andet er da for kedeligt… ikk??!! 😉 så hjælp mig med at få resten af familien med på idéen ved at jeg vinder så kan de ikke komme uden om :)

 40. Jeg er ikke så god til disse “jeg skal vinde fordi”…. 😉

  Men vi holder sommerferie hjemme i år og har derfor besluttet at vi må ud og opleve lidt i Danmark i stedet. V er en kæmpe vandhund og jeg er sikker på hun ville elske sommerland sjælland + badeland – det gjorde jeg i hvert fald selv som barn. Det ville være sjovt at have hende en tur med op 😀

 41. Jeg skal vinde så jeg kan glæde en god veninde og hendes dreng der aldrig har været afsted :)

 42. Hej Pernille :-)

  Jamen jeg vil da helt vildt gerne invitere familien med i sommerland sjælland :-)
  Jeg kom der meget som barn men tror ikke jeg har været deroppe i over 20 år. Der er sikkert sket noget af en udvikling siden da :-)

 43. Har ikke været deroppe i mange år, så det ville være dejligt at kunne tage mine 3 børn med derop igen.

 44. Fordi der ikke er noget bedre end gode oplevelser med dem man elsker aller højest. Ville elske at tage mine 2 børn med i sommerland Sjælland nu hvor jeg endelig snart har sommerferie <3

 45. Sommerland Sjælland har altid været et hit her. Vores ældste dreng er sensitiv og i Sommerland Sjælland er der bare meget mere rum og plads end i andre forlystelsesparker, så hvis det bliver for meget, så er der altid en rolig grøn plet, hvor der kan findes ro. Der er god plads deroppe, så det føles rart og ikke klemt at være der.
  Vi ville nyde at kunne komme der endnu en sommer, vi kom desværre ikke derop sidste sommer. Så vi håber på 4 billetter :)

 46. Vi sparer sammen til ny bil i år og skal derfor ikke på sommerferie til stor ærgrelse for min 8 årige søn. Så det ville da være dejligt med lidt sommerferie underholdning, som et plaster på såret til min søn :-)

 47. Undskyld jeg kan ikke komme på en crazy historie, jeg er møgtræt og 34 uger gravid.. ville være fantastisk at kunne glæde den kommende storesøster med sådan en fed oplevelse :)

 48. Min yngste datter ville elske en tur i sommerland Sjælland, vi har aldrig prøvet det, men hun kunne godt bruge en oplevelse, hun et hjerte og lungesyg og må derfor ikke komme udenlands, og søster skal med moster og mormor til Mallorca, så der er lidt misundelse hos den lille!

 49. Fordi sidste gang vi havde min datter og hendes kusine på tur blev hun så syg pga. Allergi at vi endte på Glostrup sygehus. Så de fortjener en ny tur :)

  1. Min lille familie.skal vinde da vi har en rigtig travl hverdag. Farmand er startet selvstændig og er hun hjemme hver 2 weekend. Så det slider lidt på os alle. Det kunne.være så fedt at få en tur til sommerland hvor vi bare kan koble af og være familie.

 50. Min søde mand har fødselsdag idag og han har hvert år i sin sommerferie været i sommerland sjælland. Vi var der sidste år med vores datter, hvilket var lidt en dream come true for ham. Vi havde den bedste dag og Emily elsker det lige så meget som sin far gjorde og gør. I år håber vi på at ku komme afsted igen og tror nok lig det ku være den bedste gave at give ham de her indgangsbilletter, så turen er sikret

 51. Vi skal vinde fordi vi aldrig har været i Sommerland Sjælland og fordi jeg ved ungerne vil ELSKE det. Vi har haft en hård periode herhjemme hvor jeg har været sygemeldt med stress og det har været hårdt for hele familien. Jeg vil elske at kunne overraske dem med en tur i et sommerland.

 52. Jeg ville elske at kunne overraske min 4 drenge med sådan en tur,ved hvordan de ville hoppe oh danse,sidst gang vi var i sommerland Sjælland for et par år siden,skulle de prøve en båd og mormor faldt i vandet,ja det husker de stadigvæk og kan vi grine meget af,for hun måtte op fra vandet og ja gå i plask vidt tøj hele dagen efter

 53. min penge er frygtelige små da jeg pga biluheld ikke længere kan arbejde og lever nu på kontanthjælp, dvs at den slags luksus som sommerland sjælland er ikke noget vi kan tillade os normalt da indgangen er så dyr som den er, og jeg ville elske at tage tvillingerne med i sommerland sjælland og give dem nogle super fede oplevelser, syntes også at EMIL & SILAS har fortjent lidt sjov og at vi kan få nogle gode oplevelser sammen :-)

  vi bor på Nørrebro og vil elske at komme lidt væk fra byen oss og komme ud og oplev andet end kun div legepladser vi har her omkring :-)

 54. Jeg er selv kommet der som barn og har nu selv fået børn og jeg vil nyde at vise dem sommerland Sjælland og fortælle om de mange dejlige minder jeg har derfra.

 55. Vi holder DK ferie – ikke mindst fordi vi havde den fedeste DK ferie sidste år – hvor vi nappede “JYLLANDS” dele – og i år bliver vi på Sjælland – og har lovet Mads Emil o Caroline at Bla Sommerland Sjælland skal afprøve for fulde gardiner – da vi aldrig ahr prøvet. Og fordi Caroline hele sidste sommer sang tema sangen og kunne speakerens tekst udenad – så vi har lvoet at i ÅR – i ÅR sååå kører bilen i den retning fra morgen til aften vi vil prøve – hygge, grine og spise og og hygge – suse og have det fantastisk sjovt!! Så vi er DA så meget på her :)

 56. Jeg skal vinde fordi jeg har brugt alle vores penge på massage og vandbade da vi var på wellnessferie i april og nu ikke har råd til vores sædvanlige årskort til Tivoli. Ungerne vil også meget hellere i Sommerland Sjælland og synes det er nedern at deres mor…mig….aldrig har været der. Det ville redde hele sommeren at vinde <3

 57. Vi har aldrig været der. Ungerne ville elske det og så kunne det jo kombineres med et besøg hos deres morfar som de ser alt for sjældent, da vi bor langt væk. Han bor nemlig lige ved sommerlandet.

 58. Hvis man er træt af hundeprutter og tætte køer, så er sommerland Sjælland helt sikkert det rigtige sted at tage familien og vennerne med til. Jeg elsker sommerland Sjælland fordi der er underholdning for store og små og så får man også natur og vandland med i oakken

 59. Deltager ..har haft mange gode timer der med mine store børn og hele familien . 12 mennensker afsted et par år i træk kan bare huske morfar sad fast i den tønde der drejede rundt fordi han ville vise alle ungerne hvordan skulle klare sådan en lille sag :) men min søn på 9 har aldrig fået chancen så nu er den her :)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>