Konkurrence – Vind AlbaBaby

Konkurrencen er slut

Vinderen blev:
Anne Cathrine Kudsk Nielsen

AlbaBabyAlbaBaby

Billeder fra AlbaBaby’s AW13 kollektion
 

Kender I AlbaBaby?

Første gang jeg stiftede bekendtskab med mærket var for 9 år siden, da Julius var spæd.
Her købte jeg faktisk AlbaBaby til lille baby Julius på Trendsales. Dengang syede Majken, som står bag AlbaBaby, selv alt tøjet og solgte det på bl.a. Trendsales. Det var yderst populært og specielt de karakteristiske overalls var vi vilde med.
Mon der er andre end mig der husker AlbaBaby fra den tid?
Please sig jeg ikke er den eneste med snart store børn :0) Føler mig lidt gammel her…..

 

Selvom vi brugte meget retro-stilen da drengene var mindre, så må jeg også indrømme at jeg de sidste år er gået mere og mere væk fra det. Synes ligesom de er vokset lidt fra det?
Men AlbaBaby er bare så lækkert og gennemført at jeg stadig synes der er noget over det. Jeg har derfor valgt 3 items ud til Lucas fra deres AW13 kollektion, som jeg synes passer rigtig godt ind og som vi allerede bruger flittigt.

AlbaBaby

AlbaBaby jumpsuit – 499,75 kr. LIGE HER  // AlbaBaby sweatshirt – 429,75 kr. LIGE HER //
AlbaBaby bukser – 399,75 kr. LIGE HER //
 

Jumpsuiten er nok det der er allermest retro i det jeg her har valgt til Lucas, men den er simpelthen så lækker og blød. I weekenderne render vi typisk rundt i behageligt tøj herhjemme og drengene elsker deres jumpsuit. Selvom den måske er meget retro så elsker jeg kombinationen af orange og denim blå, så derfor valgte jeg også sweatshirten i samme farver.

Til sidst valgte jeg de posede bukser til Lucas i den mest neutrale farve jeg kunne finde ;0) Det blev til denne model hvor detaljerne er brune. De er allerede nogle af Lucas’ yndlings jeans. Han elsker behageligt tøj og disse bukser er virkelig behagelige og bløde.

 

 

Vind AlbaBaby

I samarbejde med AlbaBaby giver jeg nu en af jer læsere mulighed for selv at teste det lækre retro-inspirerede tøj, og du kan vinde tøj fra AlbaBaby til en værdi af 1.000 kr.

AlbaBabyAlbaBaby

Billeder fra AlbaBaby’s AW13 kollektion
 
 

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

Konkurrencen er slut 

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: “LIKE” AlbaBaby på Facebook – KLIK HER

3: Skrive en kommentar herunder med angivelse af hvorfor lige netop du skal vinde tøj fra AlbaBaby.
Det er selvfølgelig tilladt at vinde til sit eget barn, sin nevø, sit barnebarn eller hvem det måtte være ;0)

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

4: Er du tilmeldt BlogLovin’ vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at “like” dette indlæg på BlogLovin’

 

Jeg finder den heldige vinder mandag d. 18. november  :0)

 

Præmien gælder AlbaBaby børnetøj fra SmartKids.dk til en værdi af 1.000 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Indlægget kan indeholde affliate links 
 
 

 

 

226 kommentarer
 1. Kender godt mærket – har dog ikke haft noget — valget er faldet på kriger istedet …. Men vil være fantastisk at vinde og dermed afprøve mærket — de laver bestemt super fede ting
  ⛄⛄⛄
  V Dorthe

 2. Vi er vilde med Albababy herhjemme, og med 3 krudtugler, der slider på tøjet, ville det være lækkert at kunne fylde skabet med Albababy

 3. Vi kender mærket rigtig godt og jeg er vild med det. Har selv et par bukser derfra faktisk:)
  Min store søn på 5½ er den af ungerne der har mest Alba, dels fordi størrelsen og pasformen er god til lange, tynde drenge børn og så går Alba lige lidt højere op i størrelsen end fx Krutter gør så vi er stor fan:)

 4. da jeg kun har hørt så meget godt om AlbaBaby , men aldrig haft det til mine børn endnu , men det kunne da være dejligt at prøve .
  Følger både på facebook og bloglovin
  venlig hilsen laila

 5. Vi har 6 pragtfulde unger, 4 betweens og 2 små efternølere, det er altid en prioritet at købe det lækre mærketøj til de store for hvem det betyder meget! Kunne derfor rigtig godt tænke mig noget rigtig lækkert NYT! tøj til de kære små bare for en gangs skyld

 6. Elsker retro stilen, synes det er fede farver og skiller sig ud fra det andet.
  Min søn ville blive lækker i tøj fra AlbaBaby, han kører også stilen med det halv lange hår fra 60 og 70’erne :)

 7. Super lækker premie :)
  Min søn er meget tynd og svære at finde bukser til. Albababy bukser er bare det bedste til ham da de er smalle i taljen. Og så er han bare så super lækker i det :)

 8. Stilen giver gode minder fra ens barndom…..den stil giver jeg gerne videre til vores datter på snart 7 mdr. Vil elske at se hende kravle rundt i albababys skønne design.
  Følger både på facebook og bloglovin.

 9. Opdagede desværre først dette mærke for ca. 1 år siden, og må tilstå jeg er super forelsket i retro stilen, som jeg synes er ramt på sin helt egen måde her!
  Jeg vil SUPER gerne være heldig og vinde denne helt fantastiske præmie til mine skønne piger. Så de kan blive forkælet med tøj herfra.

 10. Martha er simpelthen så skøn i Albababy, det passer så fint til hendes tykke kinder & dejlige tykke figur :)
  Hun vokser jo med lynets hast (Som børn nu gør), og trænger efterhånden til nyt, så de ville være skønt at vinde denne her.

 11. Jeg har hørt rigtig meget om mærket, men har endnu ikke prøvet det, så det kunne være en super mulighed for min søn :)

 12. elsker alba baby, og er overvild med især deres hættekjoler med opsmøg på ærmerne. Alba baby er ikke det billigste mærke, men med denne kjole får man et lækkert stykke tøj, som barnet kan bruge i rigtig lang tid. Jeg har fx lige købt en kjole brugt i str 104/110 til min datter som er på vej i 98, men hun passer den fint og her har vi en kjole hun kan bruge de næste ca. 2 år. Se så er det ikke så dyrt endda;-) Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, skal min datter helt klart have et sæt tøj, for både hende og jeg elsker bare mærket med en lækker komfort:-)

 13. Den fedeste præmie :))) ELSKER simpelthen Alba Baby til mine guldklumper .. Jeg blev introduceret for det for nogle år tilbage, hvor en kollega syede for Alba Baby … Og fra den dag vandt det skønne mærke bare mit <3 Det er fede designs for os der ELSKER retro og god og blød kvalitet til vores børn … Jeg har brugt det lige fra mine børn var små og mine tvillinger på 3 år nyder den dag at have Alba Baby tøj og kalder det for " Det bløde tøj " :) Jeg sætter mit fodaftryk lige præcis HER og håber på lidt held til at forkæle Forlæns & Baglæns på 3 år med det skønneste børnetøj fra da mor hun var ung ;)))) KH Katja

 14. Uhhh har kigget på det mange mange gange både da Oscar var lille (han er næsten 6) og især til Carla som bare ville være smækker lækker i de overalls. Det skal vist snart til at være da hun nærmer sig de 2,5 år og bleen skulle jo gerne ryge inden børnehaven;0) Vi er så klar til at teste – og lover dig en rigtig lille Carla-krudtugle;0)

 15. Nøj hvor har jeg savlet over deres lækre tøj mange gange, men når man er mor på su så består min datters garderobe mest af arvetøj! Ville være lækker at i klæde hende nyt, lækkert og farverigt tøj fra Albababy. Krydser fingrer !

 16. Synes Alba Baby er så fedt og stilen er jo fra dengang mor var ung/barn:-) har endu ikke haft råd til at forkæle børnene med dette mærke, men det kunne være SÅ fedt. Krydser fingre for en super lækker førjuls gave :-) kh Mette Lynghøjen

 17. Sikke en lækker konkurrence. Ville elske at putte mine tre unger (5 år og 2 på knap 2 år) i tøj fra Albababy
  jeg har desværre haft chancen for at afprøve tøjet til ungerne endnu, men er vild med de fede baggybukser :)
  Men har længe savlet over det fine tøj
  Så hvis jeg var heldig, så skulle drengene på to have de lækre baggybukser, mens storesøster hellere måtte få en kjole, da hun ikke mener at hun vil gå i bukser 😉

 18. Fantastisk tøj. Ønsker mig tøjet til min datter og vil elske at se hende i retrotøj der minder mig om min egen barndom.

 19. Sikke fedt tøj.
  Det ville jeg gerne prøve til mine unger. Specielt knægten, da hans tøj på mystisk vis er skrympet i vask igen 😉

 20. Ville simpelthen elske at vinde AlbaBaby tøj til min søde søn på knap 5 år. Det er et af de absolut foretrukne mærker herhjemme – jeg elsker stilen og Sofus elsker det bløde behagelige tøj

 21. Hvis jeg er den heldige skal tøjet gå til min datter Silke.. Jeg købte allerede inde hun blev født de fedeste orange smækbukser til hende i mærket men i butikken havde de dem kun i str. 74 – derfor blev de gemt væk indtil jeg ENDELIG kunne give hende dem på og de er bare total fede og hun nærmest boede i de bukser så længe hun kunne passe dem.. Hi hi.. Desværre er jeg på SU så det har været det eneste jeg har fået fra dem, men ville gerne have meget mere – flotte retro designs og en god kvalitet og pasform – hva mere kan man ønske sig? – Det skulle da lige være at de lærer ar lave tøjet så de vokser i takt med børnene vokser! 😉

 22. Synes at albababy ville være så fint til mine dejlige børn , jeg elsker retrolooket :-)
  Krydser alt hvad der krydses kan :-)

 23. Det var da den skønneste konkurrence nogensinde !!! Jeg ikke bare elsker albababy , jeg knuselsker det!! Andre sværger til småfolk, Molo , Hummel osv .. Jeg sværger til Alba!!! Alba er ikke kun skønt retro design, men det er kvalitet på en måde som de fleste mærker kunne lære en del af!! Okay, tøjet koster lidt, men for filan da det er god kvalitet… Har bukser og kjoler fra ts tiden som stadig er fint og pænt! Det sir ligesom hvad det er for en kvalitet!! Min ældste datter sagde på et tidspunkt ” mor, hvor er elefanten ?” Jeg elsker den lille elefant og jeg elsker stilen .. Men ville elske at udvide min samling med noget fra denne kollektion til min ældste … Mvh en mor der er lidt en freak med Alba ❤️

 24. Jeg vil RIGTIG gerne vinde Alba Baby <3
  Har siden jeg så det første gang været helt solgt i det.
  Elsker 70erne, store flower power blomster og kasse bukser. Det er ting jeg selv kan huske fra min barndom og det gør mig i super godt humør <3

  Kh Karin

 25. Jeg ville blive lykkelig for at vinde. Min datter og jeg elsker AlbaBaby og deres dejlige farver og lækre kvalitet :-)

 26. Jo jo jeg kan nemt huske albababy fra starten af. Jeg synes det er fantastisk at stilen er holdt fra dengang og at det stadig er meget populær. Jeg er selv vild med retro på den fede måde og det er Albababy og kollektionen til kvinder er også fantastisk. Jeg har 2 lækre unger i Albababy målgruppen og jeg ville elske at give dem blødt, behageligt og fedt tøj på fra Albababy.

 27. Cooleste retro tøj ever. Har en gang tidligere testet det på min nu 4 årige krudtugle. Godt kvalitets tøj der holder til at blive brugt. Vil elske at kunne forkæle krudtuglen i det igen (ja og så også lige gør moderen glad). Hvem vil ikke elske glade friske farver i retro design, som jeg selv gik i som barn.

 28. Ih nu er det vist min tur til at vinde. Elsker AlbaBaby og vil gøre alt hvad jeg kan for at promovere dette skønne mærke her langt ude på landet hvis jeg skulle være så heldig at vinde. Min lille William på 2 vil med fornøjelse være levende reklamesøjle, så ofte vaskemaskinen tillader det!!!!

 29. Jeg kender godt mærket og har haft to hood trøjer til min datter. Mega lækker kvalitet, jeg ville dele mellen min datter og hendes kommende lillebror :)

 30. Vidunderlig konkurrence! Det er simpelthen det fedeste tøj, jeg elsker designet og kvaliteten! Alle andre mærker når dem kun til sokkeholderne!
  Desværre har vi bare ikke råd til at fylde klædeskabet med det, så jeg tager istedet en aften engang imellem hvor jeg sidder på nettet og savler over deres tøj ;P
  Jeg ville elske at kunne klæde min søn på 1 år i det lækreste tøj der findes (nemlig Alba!) :)

 31. Jeg er selv “kun” 26 år men ELSKER retro stilen og kendte faktisk ikk Alba baby for du nu introducerede os, men det passer lige ind i tøjstilen herhjemme så et gavekort ville være den perfekte anledning til at få prøvet tøjet på mine piger på 6 måneder og 2 år :)

 32. Det kunne være skønt med en masse lækkert retro tøj fra
  Alba baby. Især min dejlige lille trold på 13 mdr er så fin
  I Alba baby.

 33. Jeg har faktisk kun hørt om navnet før. Nu hvor jeg så har set tøjet (gennem dig) er jeg blevet ret hookt. :-) det er jo vildt sødt! Min ældste pige på 13 mdr trænger faktisk også virkelig til nyt tøj :-S

 34. Jeg har haft noget fra Alba Baby, da min søn var baby. Er vilde med deres farver og detaljer. Desværre skuffede kvaliteten. Ville elske at prøve mærket igen og se, om kvaliteten er bedre, da jeg tit falder for deres designs :-)

 35. Jeg har før set billeder af det skønne retroinspirerede tøj og jeg kunne godt tænke at vinde gavekortet, så jeg kunne forkæle familiens børn og åbne mødrenes øjne for dette lækre mærke. :-)

 36. Vil være så dejligt at vinde til mit lille højt elskede pige barnebarn, som vil blive så skøn i tøj med look fra dengang mormor var lille pige. Jeg har vist fotos af mig som lille pige til mit barnebarns store interesse. Hun er en lille mormorpige.

 37. Jegharladet mig fortælle at Alba Baby er i den lækreste kvalitet – Men mine børn har endnu ikke haft nogle styles. Det skal der snart laves om på. Jeg er vild med retro-looket… man tænker bare, hvorfor har mine forældre ikke gemt tøjet fra da jeg var barn.
  Laura Celiane vil er så sin ud i spenceren med blomster på! Jeg bliver nødt til at eje den…

 38. Jeg har hørt SÅ meget godt om mærket. Set SÅ mange lækre unger i det lækre tøj, men aldrig prøvet det. Det vil jeg meget gerne ændre på:)

 39. Denver så sejt det retro tøj er vild med de farver! Det ville helt sikkert bringe glæde i huset og på ungerne. Tøj til at bevæge og lege i! Det ligner plus med plus på.

 40. Jeg købte også Majkens hjemmesyede tøj på ts til min ældste
  Vi har ikke købt noget siden dengang, da jeg synes at det er blevet for dyrt til vores budget

  For min yngste på 4 år ville elske en af kjolerne :-)

 41. Jeg skal vinde albababy tøj til min dreng på 3 fordi det er det lækreste børnetøjs mærke jeg kan finde. Men da pengene er små har jeg aldrig haft mulighed for at købe det til ham. Det ville bringe stor glæde her at klæde min i forvejen smukke dreng i Albababy fra top til tå.

 42. Mine to krudtugler slider deres tøj op – ville være dejligt hvis mindstemanden var den heldige vinder (7 år). Lækkert tøj – krydser fingre

 43. Albababy er fantastisk. Jeg syntes at tøjet er retro på enssuper fed måde :-) det ville være skønt at få udvidet garderoben til Magnus på knap 4 år .

 44. Jeg kunne godt tænke mig at vinde det til min kusines lille princessse. Vi skal hjem til jul.(jeg er oprindelig nordmand).jeg kan huske den gang jeg købte småfolk til min anden kusines dreng hun blev ellevil over den danske lækre design og kvalitet . Og jeg er sikker på at den lille princesse vil elske albababy.

 45. Vi har endnu ikke prøvet AlbaBaby men jeg har kun hørt godt om mærket :) umiddelbart er de lækre farver og det flotte design noget jeg husker fra min barndom, så det være hyggeligt at se ungerne i det :)

 46. Hvis jeg vinder skal vores kommende baby vold forkæles. Har termin på mandag!

  Vi ved ikke hvad jeg gemmer på i maven. Vi har to drenge i forvejen, opvis det er en pige, skal hun helt klart proppes i en masse Alba baby:)

  Storebror på tre år, kan nok liiige få lov at få en hoodie også:)

  Jeg følger dig allerede på blogloving – og hvis jeg vinder kommer du også som et blog indlæg;-

 47. Vi elsker AlbaBaby, det er så fedt et mærke ! Min datter har haft en del tøj fra AlbaBaby og det holder rigtig godt.
  Vi håber på at vinde :)
  Mvh. Gyda

 48. Vi elsker AlbaBaby, det er så fedt et mærke ! Min datter har haft en del tøj fra AlbaBaby og det holder rigtig godt.
  Vi håber på at vinde :)
  Mvh. Gyda

 49. De laver de mest fantastiske body’er der er smalle, som passer perfekt til min magre dreng. Fantastisk kvalitet. Ville ønske vi have mere tøj i det mærker.

 50. Ja, jeg må desværre indrømme at jeg ikke kender AlbaBaby fra dengang, men min ældste er også kun 2 år. Men ja, jeg er VILD med deres smækbukser. De er simpelthen så fine. Er også ret vild med deres overgangsjakker – synes de er så lækre i deres fløjl, for de er nemlig super vaskbare, og kan vaskes igen og igen uden det kan ses. Super godt valg. Jeg vil købe ind til den næste. Er gravid med nr. 2 – 40+3 og gider simpelthen ikke mere. Den kan ikke være bekendt den ikke vil ud – jeg er SÅ vild efter at møde den. Finde ud af om det er en Andrea eller en Alexander som gemmer sig derinde, er det en vildbasse eller en bly viol som vores store, vil amningen fungere, får jeg nattesøvn, hvad vil den store sige osv… Men der sker bare nada.. Hver eneste plukve bliver overfortolket og jeg bliver skuffet :(

 51. Det er simpelthen det skønneste mærke. Jonathan har haft enkelte dele, da han var helt lille, men det er ved at være længe siden. Jeg tænker, at denne præmie kunne bruges til at købe det helt perfekte sæt tøj til juleaften til dejlige Jonathan. Han kunne blive så lækker som retrojuletumling 😀
  Jeg krydser fingre for vildt!!! 😀

 52. Jeg synes at tøjet ser super lækkert ud, har dog ikke noget af det endnu, så det kunne være super at prøve det :)
  Jeg synes jeg skal vinde, tordi jeg ik er 1 sek i tvivl om, at min lille pige på 1 år, ville se så nuttet ud – og så selvfølgelig fordi hun hedder Alba :)) og er blevet kaldt Alba baby altid :)

 53. Hvorfor lige jeg skal vinde? Af samme årsag som de maaaaange andre der allerede har svaret. Mine unger er der skønneste krudtugler der findes, og de vil se endnu mere fantastisk frække ud i AlbaBaby. Jeg har aldrig selv kønt AlbaBaby, men været liiiiige ved alt for mange gange. Så det kunne være rigtig fedt, at få testet, om kvaliteten virkelig er så lækker og værd at betale den lidt dyre pris for :)
  Krydser mine finge.

 54. Er en smule træt af molo, katvig og de andre ‘hype’ mærker. Kender ikke Alba baby så det kunne være fedt at vinde tøj derfra til ungerne..

 55. Hvorfor er det lige mig der skal vinde denne skønne præmie? Jeg er helt vild med Alba babys design og har købt det till min søn på snart 2 år. Alba baby er lavet i god kvalitet og lækre farver. Jeg håber jeg bliver den heldige vinder af de 1000 kr til indkøb af tøj fra Alba baby. Mvh en stor Alba baby fan.

 56. Jeg var heldig at få AlbaBaby tøj i barselsgave til min søn. Jeg er vild med designet og med hvor slidstærk tøjet er, det er så lækkert, så ja tak til meget mere af det!
  Mvh.
  Anna

 57. Jeg syns at Alba baby laver meget fedt tøj. Har ikke endu prøvet det men gør det meget gerne til min datter på 3 år :)

 58. Jeg følger med via bloglovin og fb.
  Jeg ville forkæle mine to dejlige tøser, fordi de vokser helt vildt i øjeblikket 😉

 59. Vi skal da vinde fordi at tøjet er som skabt til min slanke langlemmede 3-årige :)..så er det iøvrigt også vores ynglingsmærke 😉

 60. Du kan være ganske rolig, Pernille, købte også mit første Alba baby af Majken selv på trendsales :-)
  Det er lidt sjovt at have fulgt hvor stort det er blevet siden.
  Jeg har 3 børn og en masse nevøer/niecer så vi kan sagtens finde et par stykker at forkæle med nyt tøj :-)

 61. Åh, hvem der som voksen bare lige kunne hoppe i sådan en fin og farverig sag? :-p

  Om det er vores labre Storm-bandit eller vores lille søde Svala-prinsesse, som skulle iklædes Alba Baby, så er vi ellevilde med de flotte og unikke designs! 😉

  Vi elsker farver og retro, og vi kan jo derfor ikke andet end at være helt skudt i Alba Baby! Så derfor krydser vi fingre og håber, at en af vores labre unger bliver den heldige <3

  Vinterhilsner,
  Maja

 62. Min datter har aldrig haft en sejere jakke, end da hun havde en fra AlbaBaby – vi vil så gerne være superseje med AlbaBaby igen herhjemme. Og nu er der også en lillebror, som kan være med… 😉

 63. Alba Baby minder mig bare så meget om mit tøj fra min barndom, så sjovt. Det er en super lækker kvalitet og kunne virkelig godt tænke mig at Rasmus(4 år) skulle mærke den lækre kvalitet.
  Jeg krydser fingre for jeg bliver den heldige 😉
  Vh Jette

 64. Her hjemme ELSKER vi AlbaBaby, det er sådan nogle skønne designs og farver, og minder mig om min egen barndom. Jeg håber, at jeg vinder, så min datter kan få noget skønt tøj at have på. Det ville være dejligt her op til jul, at kunne give hende lidt lækkert.

  Hilsner Johanne

 65. Med en lille en på vej, som vi har haft meget fokus på ifh. indkøb, synes jeg vores dreng som snart bliver 4 skal også forkæles med noget lækre tøj fra Albababy. Det er simpelthen en skøn præmie og vil have stor betydning herhjem ved os.

 66. Jeg har ligesom en dig et større barn, der var med på Albatrenden, dengang det startede. Der er stort aldersspring mellem mine piger, så jeg har ikke fulgt så meget med de seneste år, så dette ville være en perfekt mulighed for at se om også lillesøster er tilpas i retrostilen. Jeg elsker i hvert fald stadig de populære kasse-jeans og overalls.

 67. Syns retro stilen er super lækker, ville elske at se min lille datter rende rundt i de fine kjoler :)
  Vi har endnu ikke noget af mærket, men kunne tænke mig, at så snart vi har fået smag på det,
  Så vil vi ha mere…

 68. Åh Albababy er mit absolutte yndlings børnetøjs mærke!
  Pasformen, farverne og stilen er som skabt til min søn Conrad på 1 år! Der er SÅ mange ting i den her kollektion jeg drømmer om at se ham i, men vi har lige købt et dejligt hus, så finanserne er ikke til den slags luksus lige nu!
  – det ville være en fantastisk før-julegave! – og så ville jule tøjet være redet! :)

  Camilla

 69. Jeg kender godt det man at man føler de vokser fra noget tøj. Da mine unger var helt små, var de stort set kun i Molo, Småfolk og meget andet spraglet tøj. Men nu syntes jeg efterhånden at de er så store, at det ser for baby-agtigt ud til dem.
  Til gengæld er de så lige i den alder hvor jeg syntes AlbaBaby er perfekt til dem. De lækre friske farver, men uden at være babyet er helt perfekte til dem.
  Desuden syntes jeg virkelig meget af deres tøj sidder så godt på mine slanke børn.
  Så det ville gøre lykke herhjemme, hvis de kunne få lov til at vælge lidt nyt til garderoben :)

 70. Er helt vild med Alba baby’s retro stil.
  Det minder mig om min egen barndom, hvor brun og orange var farverne. Er ret sikker på at min lille Sofie på 1 år, vil se lækker ud i retro 😀

 71. Elsker, elsker, elsker AlbaBaby! Det er så lækker kvalitet og det er så fedt at se min lille øgle i tøj der minder om noget jeg selv kunne have haft på i 80’erne :) ville elske at eje alle de nye lækre sager fra den nye kollektion. Bissen så så lækker ud i AlbaBaby handmade til hans barnedåb for nu et år siden.

 72. Er klart også mest til de små i retrolooket :) Osvald på 5 mdr og Lilly på 2 er helt klar til at vinde, synes deres mor!

 73. I adore the clothing of Albababy. Although I find it a little bit pricy, I don’t mind spending my money on it. I regularly buy the clothes online because our “brick stores” don’t have the whole range.
  Both my kids would be gorgeous in a new Albababy set of clothing!

 74. Lækkert tøj. Vil super gerne vinde til lillefisen i maven. Og på et su-budget kunne det jo være vildt luksus. :) Jeg krydser fingre!

 75. Verdens flotteste retro tøj, som med garanti ville klæde min 3 årige dreng Oliver eller min lille nyfødte babypige Nanna som blev født for kun 4 dage siden :) Oliver er verdens bedste storebror og er utrolig stolt over sin lillesøster og hjælper flittigt til herhjemme, så han fortjener at få denne meget fine gave :)

 76. Hej jeg følger dig på bloggen her og på face. Jeg er vild med Alba baby. Har selv en lille nougat trold på 2 år. Ønskede mig Alba baby tøj til ham til sin fødselsdag, men der fik han desværre ikke noget. Så håber at jeg vinder :)

 77. Jeg ønsker at vinde dette lækre gavekort da jeg er helt vild med Alba baby. Har lidt til begge mine drenge og ville gerne kunne klæde dem i endnu mere. Ønsker mig især en af de fine jumpsuits til min lille dreng Ludvig, den ville være så fin til ham… Og en lækker hættetrøje til min store dreng Bertram – han ville elske den.

 78. Vil da rigtig gerne vinde tøj fra Alba baby – det er både totalt lækkert og super kvalitet som Maiken designer – det ville være skønt med lidt nyt til mine to mindste Aske og Axel.

 79. Alba baby er et helt igennem et fantastisk mærke.
  Det sender tankerne tilbage til dengang man selv var barn.
  Min datter skal selvfølgelig være den der bliver forkælet, hvis jeg vinder.

 80. Er vild med Albababy – og også Alba lady – håber snart der k ommer noget mere til moren.
  Ville elske at vinde, så vi kan blive Alba family;) ungerne elsker det – behageligt og til at lege i – og moren elsker det for designet…

 81. Min datter på 15 måneder er ganske enkelt møglækker i Albababy, og jeg vil elske at kunne iføre hende mere af det!

 82. Elsker bare de retro kjoler de laver – det er jo som at se børnebilleder af mig selv 😉 Ville være skønt at forkæle min datter med sådan en fin kjole

 83. Hej AlbaBaby :)
  Jeg håber at komme i betragtning til at vinde konkurrencen, da gerne vil glæde min BEDSTE veninde og hendes nyfødte søn med en SUPER FED gave, som denne. Hun har altid stået ved min side, altid støttet mig og altid været god til at udvise kærlighed, respekt og varme – det ELSKER jeg hende for. For 8 år siden valgte hun dog at forfølge kærligheden til Schweiz, og jeg har savnet hende HVER dag lige siden. Efter min lille “nevø” er kommet til verden føler jeg min SÅ LANGT VÆK – derfor ville det være fedt, at kunne sende denne gave til dem. En gave som tak for det vidunderlige menneske hun er og min allerede store kærlighed til min nevø(ved hun vil ELSKE ALbaBaby). Hun kører retro-stilen så gennemført i hjemmet og ved egen tøjstil, så kun lille Lennon mangler <3 Fingre krydsede. P.S. I´M IN LOVE WITH ALBABABY MYSELVE.

 84. Er vild med retro og den fantastiske kvalitet… Jeg har selv en Alba, som pt. trænger til lidt ekstra forkælelse, da hun er sløj. Albababy hitter for vildt hjemme hos os :)

 85. Jeg er hardcore Alba-fan. Det er det absolutte yndlingsmærke for både min datter på to, jeg selv og selv faderen!!?!
  Vi har ganske vist en del i garderoben i forvejen, men vi kan SAGTENS bruge gavekortet. Man kan aldrig få for meget Alba Baby.
  Jeg startede faktisk også med håndsyede crawlers fundet på TS – secondhand 😉

  Kh Mette

 86. Jeg skal bare vinde fordi min søn ELLSSKERR bukser fra Alba baby. De er lette og behagelige (og nemme at hive ned når man skal tisse meget hurtigt)..Hele gevindsten skulle gå til Albababy bukser :-)) (og det er bare sir røv for min datter, som elsker kjolerne.. heh)

 87. AlbaBaby er simpelthen så skønt et mærke. Min datter skal klart vinde fordi det vil passer super godt sammen med det tøj min mor har fundet frem fra den gang jeg selv var barn :) Ihh hvor vil det se skønt ud !

 88. Albababy er med årene blevet et mere og mere lækkert mærke! Jeg ELSKER specielt deres sommerdragter og de enkle langærmede t-shirts -det er super lækre. Og folde-op ærmestilen er helt unik!
  Er så heldig at have to piger så den yngste arver alt det den ældste ikke kan passe længere. Krydser fingre for et gavekort til mine to tøser :)

 89. Tror godt lige, at jeg kan finde noget lækkert der passer til mine 4 børn og ellers ville det være en ultra fin barselsgave til et hold venner.

 90. Albababy er mit absolut favoritmærke!
  Min søn elsker det fordi det er behageligt og har fine farver – jeg elsker det pga pasformen og retrostilen. Vi ville elske at få et nyt jumpsuit, da min søn er vokset ud af det sidste!

 91. Albababy laver nogle fantastiske kollektioner, man absolut kun kan elske, når man er stor tilhænger og fan af 70´er retro tøj ;).
  Vi har haft forskelligt Alba-tøj til vores søn gennem tiden, og kvaliteten er og har altid været i top.
  Da vi er så heldige at blive forældre til en lille prinsesse til februar, vil det være skønt at kunne få muilgheden for at klæde hende i et skønt Alba-sæt.

 92. Krydser for alvor fingre for at vinde tøj til mine to yngste Harald og Nanna Gro – Jeg er helt vild med Alba – så vild at jeg har en kjole til Nanna som stadig er for stor, men som allerede har lagt i skabet i 2 år og ventet… bare fordi det var den eneste str tilbage og den MÅTTE hun bare have.

 93. Åhh jeg eeeelsker bare Albababy – det ville være perfekt at vinde til min lille pige som kommer til verden i Januar <3 Virkelig yndlings mærke :)

 94. Albababy er bare et elskeligt mærke. Det er skønt at kunne genopfriske minder om det tøj man selv gik i som barn. Elsker retro-looket og bliver aldrig træt af det. Min lille prut kunne sørme godt bruge lidt tøj fra Albababy, specielt når min barsel slutter nu og jeg skal til at på elevløn (er pædagogstuderende)

 95. Weeeeeee…… Min allerbedste skat, min øjesten og eneste barnebarn Albert vil være så skøn i så lækkert albababy tøj 😉

 96. AlbababY er for mig det absolut skønneste mærke til børn. Kan takke min veninde for, at jeg i 2009 lærte mærket at kende, da hun kom med de dejligste små grønne retro smækvelourbukser i grøn med gule kanter og den lille elefant på* Jeg var henrykt, de var handmade og ligger stadig gemt til de kommende generationer i familien:) AlbababY vil stadig være her når der kommer børnebørn og det bliver spændende at følge udviklingen til den tid. Med niecer og nevøer på vej de næste år tøjet gå videre i arv og det er da vildt dejligt : ) Tænk at tøj kan bringe så mange glæde. Der er en helt Alba epidemi igang ude i verden. Og jeg forstår det godt! Ville være den absolut aller dejligste overraskelse at kunne forære en stor pakke med lækkert tøj i julegave til familiens mindste, ved siden af dvd boksen med Far til 4; Begge dele vil sikkert aldrig nogensinde gå af mode. ~~~ *

 97. Jeg er også med på Albababy fra de helt gamle dage – købte vores første 2 par crawlers til min søn af Majken via Trendsales :-). Har nu efterfølgende fået et sæt tvillinger og de kunne da sååå godt bruge noget lækkert Albababy tøj :-).

 98. Albababy clothes are perfect fit for my slim two year old. The quality is superb and design just adorable. He is going to be a big brother (another little boy!) in couple weeks and life will be very hectic. We live in Toronto Canada and always get compliments how cute albababy clothes he wears are. We would love to have a pair of overalls that can be eventually passed on to his little brother.

 99. Fordi jeg har 3 børn og de SYNKRONT har taget sådan et 4 cm ryk så ALT deres tøj nu sidder og højter mit på læggen og underarme! (og så lige op til jul hvor jeg ingen mor-medaljer vinder hvis de får TØJ i gave!)

  Er tosset med Albababy! Synes også kvaliteten holder! Har to par fløjlsbukser til min 4 årige dreng fra dem og han er meget hård ved sit tøj, men der er knap slid at se! Det holder fuldstændig farven og de bliver vasket flere gange om ugen.

  GID de lavede UV badetøj :-) Eneste minus ved det mærke 😀 😀
  Anne

 100. Jeg tror bestemt at jeg har den bedste grund :)
  Min datter er lige så vild med Albababy som jeg er!! Og det ville jo være til hende jeg skulle vinde det til. De laver simpelthen så fede ting. Flotte farver, og lækre snit. Man er vel et blomsterbarns barn 😉

  -Kamille

 101. Jeg har en præmatur dreng, som gudskelov ikke har nogle alvorlige men. Til gengæld er han lidt sart når det kommer til tøj- Det skal helst være behageligt og blødt, og jeg bed straks mærke i at de styles du havde fundet til Lucas var bløde og behagelige. Så jeg må hellere få et lod i puljen, måske har jeg endelig fundet noget der både er smart og rart :)

 102. I just love love love AlbaBaby!! Sønnen har flere dragter og smækbukser og de er bare så lækre i kvaliteten. AlbaBaby er vores ynglings mærke – uden tvivl!! Og den bedste grund af alle er klart at knægten på 11 mdr. Viser stor begejstring når har det på. Det oplever vi ikke med alt andet tøj. :-)

 103. Vil elske at vinde Albababy til vores yngste. De er vilde med blødt og behageligt tøj – og jeg er vil med Albababy-stil.

 104. Jeg kunne godt tænke mig at vinde fordi at
  Jeg kun kender mærket ved navn og aldrig
  Selv har prøvet det på mine børn.

 105. synes det er så lækkert tøj, har købt det i 6 år til min søn – nu har jeg en datter på 7 mdr. som snart skal ha sit første sæt albababy tøj <3

 106. Jubiii det vil vi gerne vinde har to små piger og vi elskeeeer bare jeres mrk så fedt tøj, ville være så fedt med et nyt sæt albababy tøj til hver af dem til jul :)

 107. Ej, sikke en lækker præmie! <3 Jeg er totalt vild med Albababy's retro look <3
  Jeg vil mægtig gerne vinde da jeg er gravid og det ville være fantastisk at kunne forkæle den lille ny og den kommende storesøster med et smart sæt tøj hver <3

  God aften!

  Mvh Lisa H

 108. Krydser fingre for at jeg vinder, så jeg kan overraske min datter og svirsøn, med en lækker tøjpakke, når deres 1. baby (mit 1. barnebarn) kommer til februar, som de sikkert ikke selv vil kunne finde penge til :)

 109. Hvor ville det da bare være helt fantastisk at vinde for 1000 kr Alba, Min datter vokser desværre alt for hurtigt ud af hendes tøj så det ville falde på et meget tørt sted.

  Krydser fingrene

 110. Särskilt luvtröjorna är så fina att jag blir glad i hela kroppen när jag ser dem! Det är synd att de inte finns i damstorlek 42, men jag får väl nöja mig med att köpa (eller vinna!) till världens finaste, underbaraste, 1,5-åriga lyckopiller. 😉

 111. Uha hvis jeg er heldig skal Bastian forkæles – vi elsker begge deres skønne tøj. Mig pga. design og kvalitet – Bastian pga. komfort, farver 😀 Kh Maria Seidelin (som følger og liker alle steder).

 112. Jeg skal vinde det lækre “retro”-tøj til min dejlige søn på 5 år fordi han i forvejen får mange positive kommentarer for sit lækre danske børnetøj i sin tyske børnehave. Albababy har han endnu ikke, men han elsker blødt tøj der er til at bevæge sig i. Og så kan vi samtidig gøre reklame udenfor Danmarks grænser:)

 113. Hvis jeg er den heldige vinder så skal min søn på 3,5 år hjemt sikkert have et lækkert retro sæt .. Er vild m sweat blusen og de bukser du har valgt til Lucas .. Her hitter bløde “hyggebukser”! Og kvaliteten er bare så lækker :)

 114. Vi elsker AlbaBaby herhjemme og vil da gerne have noget mere af det lækre tøj :)
  Også er vores børn i forvejen modeller for albababy :)

 115. Jeg har aldrig hørt om mærket før, men det ser da vildt fedt ud! Er sikker på, at min søn vil se SKØN ud i det;-)

 116. Jeg har hørt om mærket men faktisk har jeg ikke fået
  Set tøjet, og hold op hvor er det vare lækkert. Er helt vild
  Med retro stilen og den vil passe til begge mine tøser, så håber
  HELT vildt at min tøser vinder så de kan få et sæt
  Lækkert og anderledes tøj!!!

 117. Med en datter der hedder Alba, så er der allerede en del Alba-baby tøj i hendes garderobe…

  Dog ikke denne sæson da pengene er lidt små(op til jul, ny baby på vej, mystiske regninger der kommer dumpende – you name it)

  Men i hvert fald, min datter ELSKER sit tøj fra Alba Baby, jeg tror måske det er farverne og de bløde materialer der tiltaler hende, men det er i hvert fald ofte det der kommer ud af skabet når hun selv vil vælge tøj – Så det ville da være skønt at kunne give hende lidt mere ;0)

 118. Jeg synes min datter på 3 1/2 skal vinde. Hun ELSKER bare tøj og skifter 4-5 gange om dagen til et nyt look :-) Hendes storebror har fødselsdag op til jul, så det vil være perfekt med en lækker gave til hende også

 119. Er så vild med retro stilen, og elsker kjolerne :) Synes vores lille lyshårede tøs passer så godt i den stil :)

 120. Nej, noget lækkert tøj. Kendte ikke mærket i forvejen. Jeg har tre piger i alderen 0-6 år, så det kunne være dejligt at vinde 😉

 121. Min datter og jeg elsker Alba Baby – De laver det dejligste tøj, vi er kæmpe fans og vil rigtig rigtig gerne vinde lækkert tøj.

  God weekend :-)

 122. Herhjemme har vi aldrig prøvet mærket, men de laver nogle fine ting. Emilia på 4 år vil med garanti finde nogle ting, som hun vil forelske sig i. Hun er en bestemt dame, der ved hvad hun gider at bruge, og ikke mindst, hvad hun ikke gider bruge :)

 123. Min datter på 2½ er næsten vokset sig igennem alt sit tøj i str 92 på blot et par måneder, så det ville være lækkert med lidt at supplere op med i de større størrelser :)
  Og så vil min kommende datter kunne få glæde af det senere også!
  Og så er jeg vild med deres retro design :)

 124. Med en lille smule stram SU økonomi og en pige der har vokset 11 cm siden i maj (hvad sker der lige for det…) er det MEGET nyt tøj der skal i hus – og en gavekort ville hjælpe godt på vej:)) Og det er da bare et stort plus at tøjet er så lækkert;)

 125. Fantastisk mærke som mine tre børn går i..:-) ville elske at vinde den flotte præmie, så skulle alle tre have bluser og varme veste :-)

 126. Fordi det er på tide at jeg som far også får lov at vælge noget tøj til børnene. Jeg kan godt lide AlbaBaby, men det er konen der styrer pengene til børnetøjet.

 127. Det er til min bedste veninde som skal føde lige om lidt. Man kan jo næsten ikke få for meget tøj til en baby :)

 128. Jeg har tidligere haft et par trøjer i mærket, og har altid synes at det er noget mega lækkert tøj, i god kvalitet. Min søn er lige på vej op i en ny tøjstørrelse, så kunne være fedt at kunne give ham noget lækker tøj!

  Tak for en super blog =)

 129. Jeg er desværre først stødt på dette skønne mærke nu, men ville elske at kunne shoppe noget lækkert blødt tøj til min pige; synes det vækker pragtfulde minder frem fra barndommens farver og bløde materialer <3

 130. Jeg ELSKER ELSKER ELSKER Albababy! Det minder rigtig meget om det arvetøj jeg selv gik rundt i, da jeg var barn i starten af 80’erne og jeg er som voksen blevet helt skudt i retrostilen til mine unger (ja også til mig selv da…) men jeg synes nu, at jeg skal vinde, fordi vi på et ret sparsomt budget ganske sjældent får mulighed for at købe sådan noget lækkert tøj og min lille nyeste babyprinsesse kunne godt bruge lidt lækkert til barnedåbsfesten 😀

 131. Underlig nok kan jeg ikke huske mærket fra trendsales den gang min store datter var lille (hun er nu 8 år), men det er jeg blevet nu!
  Elsker de fede farver, og det fantastiske retro look som tøjet har.
  Med en mand der er på nedsat tid pga stress, og mig på dagpenge, er det ikke ofte jeg får muligheden for at forkæle mine smukke døtre med så lækkert tøj, så derfor ville jeg da elske at vinde denne fantastiske give away :o)
  mvh Laila

 132. Min lillebror er så fræk og altid så smart. Men AlbaBabY er det smarteste til ham og han er sådan lidt en trendsetter:) Så har tøjet de flotteste farver og han elsker elefanten.

 133. Det ligner det tøj jeg gav min datter på da hun var lille. Især kan jeg godt lide jakkerne og de stribede bluser. Jeg ville gerne vinde sådan et par lækre sæt til mit barnebarn. Og moren ville da blive i julehumør:)Alletiders blog for folk med børn.

 134. Hey. Jeg ved at min ex ville blive himmelhenrykt for netop dette. Retrowear, især overalls er hendes foretrukne påklædning til min gudsøn og så bad hun mig lige kigge på denne side, så forstod jo godt en hentydning! Jeg er ellers til Hummel, og det klær nu også den lille mand, så vil da holde øje med flere konkurrencer;) God dag derude.

 135. Har ikke prøvet Albababy til min datter før – men det er da det flotteste tøj – så det skal hun da have lov at prøve :-)

  jeg er med :-)

 136. Jeg kender mærket, men vi har aldrig haft noget derfra. Tror at ungerne ville se ret fin ud i et outfit derfra :) Vi krydser fingre :)

 137. Jeg kan godt huske de overalls :-) Som mor til 4 børn, så kender jeg jo de fleste mærker ret godt, fordi de er blevet afprøvet. Albababy er god kvalitet, smart og super funktionelt. Jeg er sikker på, at det er årsagen til den store succes :-) Hvis jeg bliver den heldige, så har jeg en meget smuk prinsesse Melanie på 6 år, der ville blive så glad <3

 138. Ihh ville rigtig gerne forkæle min datter med nyt tøj fra Alba. <3<3<3 krydser fingre, alle har fortjent at vinde lige så meget som mig håber bare jeg er den heldige. Og lige et stort tumps up for din skønne blot. <3

 139. Vi har aldrig prøvet AlbaBaby herhjemme, men har hørt en hel masse godt om det så det ville da være en stor fornøjelse at kunne klæde yngste tullen der fylder 3 år på torsdag i sådan noget lækkert tøj
  Det er vist bare at krydse fingre – der er mange om buddet – forståelig nok

 140. Jeg er bare SÅ vild med dette mærke, jeg kigger altid langt efter det i butikkerne og webshops, desværre rækker budgettet ikke lige til det. Jeg ville dog elske at iklæde både min søn og datter i det. Jeg er så vild med retro stilen og farverne, det er bare så flot.

 141. Det er da for lækkert…. er pt i Italien, og her finder man ikke børnetøj som dette…. savner den gode stil fra DK:-D

 142. Sikke noget lækkert tøj
  Jeg skal vinde så jeg kan forkæle mine børn. Lige nu trænger de til lidt ekstra forkælelse da vi måtte pakke alle deres ting ned i kasser og flytte fra huset pga stormen for 3 uger siden. Vi kommer først hjem igen om 4-5 mdr.

 143. Jeg skal vinde, ikke til mig selv, mine børn er for store, men til Mikas :) Jeg er vild med Alba’s retro look :) simpelthen et fedt design, som jeg gerne vil introducere Mikas’ mor for :)

  Hilsen Gitte

 144. Har enkelte dele fra Albababy er vild med deres unikke design og synes bare det er syet på en fed måde der adskiller sig fra andre mærker (;
  Hvis vi bliver de heldige har jeg en smuk pige Freya på 6 uger eller en lækker dreng Marcus der ville blive rigtig glade for at vinde denne lækre præmie (:

  Mvh Kathrine

 145. Jeg vil rigtig gerne være den heldige vinder af dette til min lille skønne Olivia på snart 3 år… Det er SÅ fedt og smukt tøj, men desv. for dyrt til min pengepung :-( Håber jeg er heldig og kan glæde min lille prinsesse med noget nyt flot tøj ❤

 146. Jeg skal vinde fordi jeg drømmer om at gøre min veninde glad til jul. Hun er vild med Albababy til hendes datter. De har været igennem en hård periode med en kræftsyg mand som er endt med en levertransplantation og nu kort tid efter han er kommet hjem og skal plejes bliver datteren indlagt med en slem febervirus. Hun løber så stærkt og er den sejeste jeg kender men hun kæmper og det kunne være så fedt at forkæle hende. Vores børn er født samme dag med et års mellemrum så de skal da klart klædes på fra Albababy så de matcher. Lad mig vinde så jeg kan lægge en ekstra pakke under juletræet til mon venindes datter så både mor og datter bliver glade for det fortjener de!

 147. Jeg skal vinde fordi jeg har købt Alba baby siden 2007 hvor Majken kun solgte på trendsales. Der kunne vi bestille og være med til selv at væge design, knapper, farver mm. Har været vild med Alba babys retro stil lige siden.

 148. Jeg elsker det retro look og minder mig om dengang jeg er barn og så elsker jeg at Alba tøjet skiller sig så meget ud fra andre mærke

 149. Jeg har aldrig haft noget af dette mærke, men ser så skønt ud, så vil meget gerne vinde til min dreng.

 150. Det ville være en ypper fed gave at kunne give ungerne og deres skønne kusiner lidt ekstra lækkert i julegave, nu når bilen lige i morges syntes den skulle gå i stykker og derfor kommer til at æde det meste af julegave budgettet i år :/ Mega træls mandag at stå med en forrude som ikke ville kører op igen på sådan en grå og regn våd morgen :/

 151. Jeg vil elske at vinde denne præmie så mine 2 drenge, på henholdsvis 3 mdr og 2 år,kan blive lækkert klædt. Vi har i forvejen AlbaBaby i garderoben og det er utroligt lækkert og fint tøj. Så vi vil rigtig gerne have mere af den slags

 152. Jeg har haft kik på AlbaBaby flere gange, men aldrig købt det endnu, det er super lækker design, men har været lidt i tvivl om kvalitet tontra pris.
  Men det har du nu vendt lidt om på, dejligt med blogs der tester for mig, det er rart at få andres mening.
  Så nu må det prøves.

 153. Det kunne da bare være skønt til min Sara på 21 mdr for det er SÅ smart til de små;)
  Mvh Marianne

 154. Hvis jeg vinder, vil jeg købe de dejligste julegaver til min niece Freya og hendes kommende pseudosøster xxxxx :o)
  Min søster har det hårdt med to tætte graviditeter, og budgettet er ikke det bedste. Hun giver så meget af sig selv, så nu vil jeg gerne give noget, hun vil blive glad for :)

 155. Vil rigtig gerne teste.. Syntes Alba baby er vildt fed design men har ikke kunne finde det nogen steder i virkeligheden i nærheden af hvor jeg bor. Det minder mig om noget af det tøj som jeg selv husker fra barndommen..

 156. AlbaBaby er det lækreste retro børnetøj og jeg ville elske at kunne klæde min datter på 2 år i det. Vi har desuden lige fundet ud af at en ny lillebror eller lillesøster er på vej, så gavekortet vil bestemt forsøde julen

 157. Wow – sikke en flot kollektion! Har fået dreng nr 3; han kommer til at gå i meget gidt arvetøj fra de to store – så lidt lækkert nyt Albababy tøj ville bare være lækkert 😉

 158. I starten af næste år er der MANGE familie sammenkomster, kunne være fedt at give mine dejlige unger fedt tøj på til dem :)

 159. Årh jeg har elsket Albababy siden min søn fik sit første sæt smækbukser på som helt spæd.
  Jeg ville elske at give min søn på 4½ muligheden for at få lige det tøj HAN elsker, nemlig retro i gode farver. Så han ville blive lykkelig for denne skønne præmie.

 160. Jeg har hørt så meget om det mærke og lækkert ser det ud, men det er jo desværre et ret dyrt mærke, så på SU bliver man jo desværre nødt til at gå en bue udenom de dyre mærker, så det ville være lækkert hvis jeg bare kunne få lidt af det skønne tøj i mine børns garderobe <3

 161. AlbaBaby er (som for mange andre mødre fra min generation) fyldt med nostalgi og ligner de gulnede billeder af søde barndomsminder – min storesøster og jeg i de glade fattig-firsere i arvetøj i brun velour og grydefritz. Nu har jeg selv to små krudtugle-piger med grydefritz – som allerhelst vil gå i lyserød tyl døgnet rundt, hvis de kan slippe af sted med det! Og hvis der er noget, jeg elsker, er det, når det lykkes at lokke dem i noget nogstalgisk velourtøj. AlbyBaby er så fint og lækkert, at de HELT sikkert godt kan lokkes, hvis heldet skulle være med os :)

 162. Åhh elsker Albababy og er især vild med deres efterårs kollektion denne gang…. Ville elske at have råd til at putte mine tøser i så lækre farver og design:-)

 163. Er vild med retrostilen, som jo minder meget om det tøj jeg havde til mine børn, da de var små og jeg ved at mine to børnebørn er vilde med tøjet, så det kunne være fantastisk at forkæle dem med nyt tøj.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>