Konkurrence: Psst – det er t-shirts for børn

Jeg har fundet de her sjove t-shirts til børn, som jeg er en lille smule i tvivl om og beder jer derfor om jeres hjælp ;0) Er det mon noget I kunne tænke jer at kunne købe på SmartKids.dk?

Psst t-shirt er sjove t-shirts til børn hvor motiver er udvalgt af børn.
Bag t-shirts’ne står Andreas’ mor, som er grafiker og designer motiverne på skærmen, mens Andreas har den endelige vurdering. Når mor og Andreas er tilfredse med motiverne, bliver de skåret ud i en folie i en maskine som står i vindueskarmen på kontoret. Herefter går de ned i kælderen og varmer motiverne over på t-shirts’ne.

Kvaliteten er i orden og er derfor i Økotex-kvalitet, og printet er selvfølgelig helt fri for PVC og pftalater.

Andreas og hans mor vil bare gerne lave t-shirts med motiver som børn synes er sjove, og i en kvalitet som matcher de voksnes krav.

Der findes 3 serier:
Sjove Børnesange:
T-shirts med motiver fra kendte børnesange. Sammen med t-shirten får du teksten til sangen på et kort, så du med tiden kan samle din egen lille sangbog.
Mægtige maskiner:
En traktor, en gravko, en bobkat, en flyvemaskine, en raket, en varmluftsballon, en brandbil og selvfølgelig et udvalg af biler er altid at finde her.
Yndlingsdyr:
De fleste børn har et favorit dyr, og der er ikke noget sjovere end at lege farlige tigre, når man har en sej tiger siddende lige midt på maven. Så bliver man selv tigeren og er meget farlig – grrrrrr!

Alle t-shirts findes i 3 størrelser:
1-2 år: 80/86 cm
2-3 år: 86/92 cm
4-6 år: 92/110 cm

Og i flere forskellige farver. De koster 249 kr. stykket.

Lucas har fået 2 fine Psst t-shirts. Den ene med Mariehønen Evigglad og den anden med krokodillen i badekarret, som er en sang vi er ret glade for. I kan se Lucas synge den lige her: Hvis du ser en krokodille….
Lucas er nu 5½ år og lige på grænsen for at synes at t-shirts’ne stadig er seje. De er ret store i str. synes jeg. Lucas er normalt en str. 110 og har t-shirten i str. 4-6 år. Den er rigelig stor.

I kan læse mere om Psst t-shirts her: Psst hjemmeside eller her på Psst Facebook side

Jeg har fået 3 ekstra t-shirts som jeg kan udlodde til 3 heldige herinde på bloggen.
Alt du skal gøre er at skrive en kommentar herunder hvad du synes om Psst t-shirts og om det er noget du ville købe på SmartKids.dk hvis du kunne? Det er vigtigt at I er 100% ærlige.
Er prisen på 249 kr. optimal?

Jeg har 3 t-shirts der kan vindes:
1: Lysegrå t-shirt med Krokodillen i badekarret str. 1-2 år
2: Lyseblå t-shirt med Jeg er en lille undulat… str. 2-3 år
3: Lyserød t-shirt med Mon du bemærket har str. 1-2 år

Skriv sammen med din kommentar herunder, hvis du ønsker en bestemt af de 3  t-shirts. Det er selvfølgelig også tilladt at vinde t-shirten hvis man bare kender et barn som ville synes den var super sej ;0) Det behøver ikke være dit eget barn :0)
Jeg finder de heldige vindere onsdag d. 19. september.

I må også meget gerne “like” indlægget her på bloglovin: bloglovin

Håber I har lyst at deltage?

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
78 kommentarer
 1. Nej jeg kunne ikke finde på at købe dem. 🙂 jeg syntes slet ikke at de er pæne/fede og til 249 kr, kan man få rigtig mange andre og mere lækre t-shirts, efter min mening… 😉

 2. Jeg synes de er for fede, specielt den med krokodillen. Hvis de kommer på smartkids.dk, vil jeg købe nogle med det samme til min nevø. Er sikker på at hans mor vil synes de er fede. Så ja, få dem ind på smartkids.dk med det samme 🙂
  Venlig hilsen
  Sanne Seerup

 3. de lyserøde og lyseblå ville jeg ikke købe. De grå kunne jeg godt finde på at købe, hvis de ikke var så dyre 😉
  Vil gerne vinde den grå med krokodillen i badekarret str 1-2 år

 4. Ja, jeg synes at de er skønne. Men det er endnu sjældent at mine 2 mindste (hhv. 2 år og 11 mdr) bruger t-shirts pga. de bruger bodystock. Måske ville jeg købe en enkelt, når de blev ældre. Jeg synes dog også at prisen er lidt høj.

  Mvh. Marlene Høj
  m_hoej20@yahoo.dk

 5. Synes de er seje, men en smule for dyre…. Havde de været lidt billigere ville jeg helt sikkert købe på smartkids.dk lyseblå t-shirt jeg er en papegøje str. 2-3 år. Hilsen kamilla clausen. kamilla483@gmail.com

 6. Synes de er rigtigt søde, meeen vil nok ikke give 249 kr 🙂 Må være ærlig at sige jeg så ville smide pengene efter småfolk, danefæ osv. Men for lidt mindre ville jeg sagtens kunne fristes!
  Hvis vi skulle vinde ønsker vi os den med krokodillen 🙂 held og lykke
  Mvh Henriette Lund, henriettelund87@live.dk

 7. Jeg synes de er rigtig fine men også ret dyre;(. Ville nu alligevel overveje det – især hvis de på et tidspunkt kom med lange ærmer!
  Skulle jeg være heldig at få en forærende skulle det gerne være 1 eller 3 😉

  Mvh Marianne

 8. Jeg må ligge mig til den del af brugerne, som synes de er fede – men også noget dyre i forhold til andre mærker. Jeg tror desværre det vil være en vare, som I kun kommer til at sælge under udsalg.

 9. Super søde <3
  ville mægtigt gerne vinde den lyserøde,
  den er til vores skønne naboer's lille pige-Ramona,
  født den. 25-6-2012 😉

 10. Prisen ved jeg ikke rigtigt. NOk lige i overkanten. Når det er det prisleje har jeg behov for at mærke kvaliteten ellers ville jeg aldrigt betale 250 kr for en t-shirt med børnetryk selvom jeg synes de er kære.

  1: Lysegrå t-shirt med Krokodillen i badekarret str. 1-2 år

 11. Nej, tak… Jeg ville ikke købe dem… I de små størrelser har vi aldrig brugt t-shirts, men bodyer. Og i de større størrelser er der i forvejen et ret stort udvalg på markedet… Og til bedre priser end 249,- hvilket jeg syntes er for dyrt…
  Men når det er sagt, så syntes jeg at de er meget fine og det er en sjov idé med børnesangene…
  Mvh Lena Damgaard, lenagrosser@hotmail.com

 12. Jeg synes de er så fine og knægten på 2 er enig. Synes dog 249,- er lige lidt meget for en t-shirt men når man ser på hvad der ellers er på markedet er det vel der prisen ligger. Glæder mig ved at de er økotex 🙂

  Hvis vi skulle være så heldige at vinde ville den lyseblå med undulat i str 2-3 bringe lykke.

  Mvh. Trine Nordentoft
  Prinsessen.over.alle@gmail.com

  P.s. Super tak for fødselsdags indlægget, har modtaget sukkertryk fra Monika i dag og de er bare så fine. Skal glæde min lillesøster med en fed spiderman kage i næste uge og så er det sønnikes 2 års fødselsdag d. 24 som også får fine kager 🙂

 13. Jeg synes de er så fine og knægten på 2 er enig. Synes dog 249,- er lige lidt meget for en t-shirt men når man ser på hvad der ellers er på markedet er det vel der prisen ligger. Glæder mig ved at de er økotex 🙂

  Hvis vi skulle være så heldige at vinde ville den lyseblå med undulat i str 2-3 bringe lykke.

  Mvh. Trine Nordentoft
  Prinsessen.over.alle@gmail.com

  P.s. Super tak for fødselsdags indlægget, har modtaget sukkertryk fra Monika i dag og de er bare så fine. Skal glæde min lillesøster med en fed spiderman kage i næste uge og så er det sønnikes 2 års fødselsdag d. 24 som også får fine kager 🙂

 14. Jeg må indrømme de er bare slet ikke mig. Synes de er ret så kedelige faktisk 🙁 Så jeg behøver ikke være med i lodtrækningen, da jeg ikke kunne finde på at give mine børn en sådan t-shirt på. Men du skriver også vi skal være ærlige 🙂 Men det ville jo også være kedeligt hvis vi alle var vilde med det samme 🙂

 15. Jeg er sikker på min søn synes de er seje, men pga. prisen ville jeg aldrig købe dem desværre 🙁 Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg rigtig gerne have den med krokodillen <3 XXX Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

 16. Jeg er en trofast smartkids.dk kunde. Jeg har tidligere set disse t-shirts via en reklame på facebook og var meget tæt på at bestille nogle, men synes prisen var for dyr.
  Måske hvis de kunne købe på smartkids.dk hvor jeg alligevel køber meget af mine 3 drenges tøj, ville der nok ryge én eller 2 i kurven 🙂
  Hvis jeg vandt ville jeg vælge: Lysegrå t-shirt med Krokodillen i badekarret str. 1-2 år
  Mvh Tina Hjertmann – wolfiee50@hotmail.com

 17. Jeg synes t-shirtsene er meget fine – men enig med de fleste i at prisen er lige i overkanten. Er ikke i tvivl om at ungerne vil synes de er sjove – og jeg vil da helt sikkert elske at putte min dreng på 3 i en af dem 🙂 Krydser fingre for den i str 3 år 🙂

 18. Jeg syntes de er søde, men ikke søde nok til at jeg vil gi 249 kr for den. Ville nok byde 129 kr for en t- shirt. Og så syntes jeg det er ærgerligt at ærmerne er stribede, da det efter min mening kommer til at se lidt skørt ud med en langærmet indenunder. Hvis jeg vandt ville jeg gerne ha nr 3 til pige.

 19. For min søn på 3 år vil t-shirtsene helt sikkert være et hit. Det at han kan relatere til printet på t-shirten er et plus – ligesom t-shirts med Cars osv.

  Jeg selv vil desværre ikke købe denne t-shirt udelukkende grundet prisen.

  2: Lyseblå t-shirt med Jeg er en lille undulat… str. 2-3 år

  Vh. Anette Hillingsæther, emmaljungacarmen@yahoo.dk

 20. De er meget søde og farverige, men jeg synes prisen er lidt for dyr for mig, en pris på omkring 120 kr ville passe bedre, hvis jeg vinder skal det være denne 2: Lyseblå t-shirt med Jeg er en lille undulat… str. 2-3 år.
  pia sroka
  piastulle@hotmail.com

 21. De er da flotte de t-shirts, men som også flere har skrevet synes jeg de er liidt for dyre.. tror ikke jeg selv ville give så meget for dem desværre, så håber at vinde i stedet for 😉 hvis jeg vandt så skulle det være den Lyserød t-shirt med Mon du bemærket har str. 1-2 år

  Hilsen Mary P.Gjerulff
  marypallesgaardg@gmail.com

 22. Jeg synes de et flotte og kan godt lide konceptet. Jeg synes dog de er noget dyre og ville nok ikke selv investere i en.
  Krokodille i badekar str 1-2
  Heidi

 23. Jeg synes de et flotte og kan godt lide konceptet. Jeg synes dog de er noget dyre og ville nok ikke selv investere i en.
  Krokodille i badekar str 1-2
  Heidi

 24. Jeg synes de et flotte og kan godt lide konceptet. Jeg synes dog de er noget dyre og ville nok ikke selv investere i en.
  Krokodille i badekar str 1-2
  Heidi

 25. Jeg synes de et flotte og kan godt lide konceptet. Jeg synes dog de er noget dyre og ville nok ikke selv investere i en.
  Krokodille i badekar str 1-2
  Heidi

 26. Jeg synes de et flotte og kan godt lide konceptet. Jeg synes dog de er noget dyre og ville nok ikke selv investere i en.
  Krokodille i badekar str 1-2
  Heidi

 27. Jeg syntes de er smadder søde, men de ligger også over den pris jeg giver for en t-shirt, desværre. For ingen tvivl om de ville være et hit her hjemme. Så hvis prisen kom en tand ned, ville jeg også være stærkt fristet til at invistere i nogle.

  2: Lyseblå t-shirt med Jeg er en lille undulat… str. 2-3 år.

  Mvh.
  Susanne Abildgaard Pedersen
  susanne@susten.dk

 28. Jeg syntes de er søde men til den pris ville jeg helt klart hellere vælge feks en småfolk t'shirt til 180 kr med print som Angelina også elsker..så 100% ærligt herfra og af frygt for at Andreas mor som laver bluserne læser det her og blir ked af det ..men nej jeg ville ikke købe dem
  hav en dejlig weekend
  kh karin

 29. Jeg synes de er rigtig søde, kan godt lide både farver striberne på ærmerne og printet, og kvaliteten lyder fin. Kunne godt finde på at give den i gave, synes godt nok prisen er lidt høj, så ville nok ikke købe den til mit eget barn, selvom den helt sikkert vil blive godt modtaget. Vil allerhelst vinde den blå eller grå, men lyserød vil også være velkommen :-))
  Mvh. Bettina Baggers Boateng
  boatengbettina@sol.dk

 30. De er søde, men jeg ville ikke give 249 kr. for dem. Til den pris kan man få rigtig mange flotte T-shirts indenfor næsten alle mærker. Kunne rigtig godt tænke mig den lyseblå med undulaten, hvis vi skulle være heldige.
  MVH Malene Sommer
  malenesommer@mail.tele.dk

 31. Jaah jeg kender en sej knægt som gerne skal komme til verden om en ti dages tid! Min første og allerede fantastiske nevø 🙂 Er sikker på, at han vil elske Krokodillen i badekaret!

  Skal jeg være ærlig synes jeg at det er mange penge for en t-shirt til et barn. Omend jeg godt kunne finde på at købe det som en gave tror jeg!

  KH reg.engelhardt(a)gmail.com

 32. Helt ærligt så er det ikke der mine penge ville blive brugt på børnetøj, de er super søde og kvaliteten er sikkert god, men 249 er rigtig mange penge på en kortærmet t-shirt, med et stort størrelsesspring og med motiver jeg ikke er sikker på holder interessen i længden.
  Men jeg er også så kritisk.

  Den eneste t-shirt der passer ind herhjemme er den blå med “den lille undulat” Som jeg i øvrigt er ret sikker på min datter vil synes er skøn.

 33. Nej. 249 kr for en t-shirt er simpelthen for meget. Især i den alder hvor de vokser fra det på ingen tid. Dyre kortærmede t-shirt er først kommet ind i skabene efter de er blevet tweens og selv der vil 249 være i overkanten.

  Konceptet er sødt bestemt.

  Skulle den ende i min postkasse str 5.

  Caroline79@live.dk

 34. Jeg ville nok godt kunne finde på at købe dem til 100kr mindre, men synes 249 er lige i overkanten for en t-shirt, selv til mig eller kæresten. Motiverne synes jeg er super sjove:)
  Hvis jeg vinder vil jeg gerne have nr. 1

 35. Som alle andre syntes jeg de er for dyre, men de er vældig søde og jeg er sikker på at min søn vil elske dem. Men max 150 kr
  Vi vil meget gerne vinde den grå eller blå.
  Mvh
  Karoline grube Andersen

 36. Jeg ville ikke købe dem, går mere efter enkelt eller mere sportsagtigt, men vil da meget gerne vinde krokodillen 1 eller 2 med undulaten til min mindstemand. Ideen er meget god, men vil hellere bruge en bog eller sangbog til sanginspiration. Søde æsker, men jeg er alligevel ikke solgt til ideen.
  Mvh. Helene Braüner Bisgaard
  helenebb@hotmail.com

 37. Jeg synes de er søde men 250 er for meget. Især når man tænker på man kan få billige t-shirts med tryk i h&m, og det kan godt være de ikke er øko men er alligevel lidt for nærig til at give 250

 38. Jeg synes de rigtig søde og ungerne ville sikkert elske dem. ,men prisen er for dyr i forhold til hvad jeg ville give .
  vis vi heldig ville jeg gerne vinden undulaten i str 2-3

 39. Jeg synes de er søde til de små! Max str. 2-3 år tænker jeg… men prisen er virkelig i overkanten synes jeg!

 40. De er jo på mange måder helt anderledes end det vi ellers ser, men jeg ville slet ikke overveje et køb pga. Den høje pris! Ville helst vinde den lyserøde, hvis det blev aktuelt. Mvh Sanne sanap200003@yahoo.dk

 41. Jeg synes, de er rigig søde og sjovt med motiver fra børnesange,som børnene kender. Jeg synes dog, at de er for dyre og vil ikke give den pris for en t-shirt i et mærke, som jeg ikke kender.

  Vil dog meget gerne vinde ;o)
  2: Lyseblå t-shirt med Jeg er en lille undulat… str. 2-3 år

  Mvh. Lene Stehnij
  (funder@stehnij.dk

 42. De er da meget søde og det er en god idé med børnesangene. Men de er alt for dyre, ville ikke give mere end 125-130 kr. for sådan en t-shirt. Og så er det ret ærgeligt at ærmerne er stibede. Tror det ville være bedre hvis hele t-shirten havde samme farve eller hvis det var en langærmet med stribede ærmer.

  Jeg vil godt prøve at vinde den lyserøde t-shirt i str. 1-2 år, men det er ikke noget jeg på nuværende tidspunkt ville købe selv.

  Mvh Stella Fischer
  stella.lundberg.fischer@gmail.com

 43. jeg vil vildt gerne vinde! Helst den lyserøde i 1-2år, men vi kender flere børn i de forskellige aldre der ville elske den!

  Kig forbi min gavekort giveaway med 5 vindere

 44. Jeg synes de er meget søde, og børnene vil elske dem når de genkender motiverne – Jeg synes specielt den med elefanten, undulaten + krokodillen er seje. Min store datter ville elske den med krokodillen, men ville nok ønske t-shirten i en lidt mere pige farve : D
  Her ønskes elefant t-shirten i str. 2år
  Vh Kirsten Friis
  Kirsten.n.rasmussen@skolekom.dk

 45. Jeg synes motiverne er rigtig fine og anderledes i forhold til hvad man ellers ser på markedet. Men jeg er desværre ikke 100% vild med dem og det skyldes nok lidt at ærmerne er stribede. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes det ser forkert ud… Og så er der lige det med prisen (måske 179,- eller 199,- ville være bedre, hvis de kan produceres til den pris)

  Krydser dog fingre alligevel for at vinde enten den grå eller lyserøde i str. 1-2 år.

  Mvh. Maria Wagner

 46. De er da helt fantastiske. Jeg synes hele konceptet holder! Især de fine metalæsker! Serien med Mægtige Maskiner er helt klart en mangelvarer.
  Kender ikke en eneste dreng der ikke ville ønske sig sådan en 🙂
  Jeg ville vælge nr. 3 Mon du bemærket har!
  Hilsen Frk. Hansen

 47. Jeg synes, tanken bag er rigtig fin. Det er sødt. Jeg ville aldrig give 249,- for en t-shirt til en lille knaldperle, der vokser så hurtigt. Men jeg vil selvfølgelig gerne vinde nr. 1 t-shirt med krokodillen i badekaret i en str. 80/86 🙂

 48. Jeg synes de er rigtig fine, er dog ikke 100% sikker på at jeg ville købe dem – synes 249,- lyder af meget. Men jeg er helt sikker på, at Jonas vil synes de er sjove og smarte 🙂

  Skulle han være heldig vil han passe nr. 2 (og den synes jeg altså også er lidt sjov ;-))

  Mange hilsner Tine

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>