Konkurrence – Vind en LEGO Tec flyverdragt – Bedst i test

KONKURRENCEN ER SLUT

Vinderen blev: 
Dorte Slouborg

Forbrugermagasinet TÆNK har netop kåret en ensfarvet flyverdragt fra LEGO Tec som testens bedste, og anser dragten som et godt valg af vinterovertøj til dit barn. Derfor udlodder jeg i samarbejde med LEGOwear en valgfri flyverdragt til en heldig læser her på bloggen.

LEGO Tec
LegoTec flyverdragten som vandt “Bedst i test” – 999 kr. (LIGE HER)

 

Lego Tec kåret som “Bedst i test”

LEGO Tec overtøjsprogrammet matcher de krav både du som forælder, men også dit barn måtte have til det optimale overtøj, på vigtige parametre som sikkerhed, ingen brug af skadelige kemikalier, nyttige funktioner og god bevægelsesfrihed. Dette cementerer TÆNK testresultatet for alvor.

At LEGO Tec flyverdragten er blandt testens letteste og stadigvæk formår at holde dit barn varmt, beviser at LegoTec overtøjet på ingen måde hæmmer børnene i deres leg. LEGO Tec arbejder kontinuerligt på at skabe optimale produkter med fokus på komfort og god bevægelsesfrihed, der sikrer de bedste betingelser for børnenes leg.

Overtøjet er 100% vind- og vandtæt og åndbart, det vil sige, at overskydende fugt og varme transporteres ubesværet væk fra kroppen, så dit barn holdes varmt og tørt, selv når der er fart på legen. Funktionerne er mange, og er alle udviklet til at skabe de mest optimale betingelser for dit barn, bla. kan nævnes at alle jakker og dragter er udstyret med et specialudviklet sikkerhedsspænde på ærmerne, hvori vanterne let sættes fast, så de altid er tæt på, og ikke bliver tabt på legepladsen, lige så vel som en ekstra lang lynlås, på dragterne til de mindste, sikrer at dit barn let og ubesværet selv kan tage dragten af og på.

Udover de mange uovertrufne funktioner er der også tænkt en høj grad af sikkerhed ind i produkterne, så dit barn trygt kan boltre sig på legepladsen. F.eks. er alle hætter aftagelige, og for de mindre børns vedkommende er hætten fastgjort på et trykknapbånd, som er mere følsomt overfor tyngdepåvirkning, så hætten nemmere løsner sig ved et pludseligt træk. Alle snoretræk er monteret i et lukket system, og en klap henover snoretrækket sikrer, at der ingen løse snore er at finde på et LEGO Tec produkt.

Kollektionen omfatter et komplet program bestående af jakker, skibukser, heldragter, fleece, ski pullovers, softshells, skiundertøj og et omfattende tilbehørsprogram, alt sammen i stærke børnevenlige og glade farver. LEGO Tec programmet indeholder alt, hvad dit barn behøver for at være optimalt klædt på til udendørs leg i vinterhalvåret.

 

LEGO Tec

LegoTec flyverdragten som vandt “Bedst i test” – 999 kr. (LIGE HER)
 

Vind en LEGO Tec flyverdragt

I samarbejde med LEGO Tec har jeg fået lov at udlodde en LEGO Tec flyverdragt til en heldig læser her på bloggen.
Der kan vindes en valgfri LEGO Tec flyverdragt i str. 80-140, til en samlet værdi på op til 999 kr.

 

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er:

KONKURRENCEN ER SLUT

1. Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2. Skrive en kommentar herunder med link til hvilken flyverdragt du ønsker dig såfremt du skulle gå hen og vinde. Du kan finde alle LEGO Tec flyverdragterne LIGE HER.

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

 

Jeg finder den heldige vinder søndag d. 12. oktober :0) Vinderen offentliggøres her på bloggen.

 

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Indlægget indeholder affiliate links 
 
176 kommentarer
 1. De er også fine, må indrømme jeg er lidt træt af print og halløj. Den blå til en af mine drenge ville jeg i hvert fald blive meget glad for!

 2. Tilmeldt 🙂 men kan ikke finde nogle detaljer om dragten? Hvad er vandsøjletryk – hvorfor har den vundet?

 3. Kan ikke få linket overført. Men skulle jeg være den heldige ville Lego wear, joe 605 coverall, 799,95, farve: pink, str 98 klæde min datter 🙂

 4. Johannes Blue str 116..Den vil Mathias blive rigtig glad for.. Han er en rigtig ude dreng
  Venlig hilsen
  Vita Kristensen

 5. Jeg ønsker mig den flotte drengemodel på billedet str 116 – eller pigeversionen str 134.

  Jeg synes tit LEGO design har været for spraglet for mig eller ikke appelleret i farverne disse 2 er virkelig flotte, efter min smag 🙂

 6. Johannnes 602-Coveral i str 110 vil være et kæmper hit til vores mindste dreng der elsker at være ude i al slags vejr og hvor overtaget i den grad skal klare mange strabadser

 7. Jeg synes det er så ærgerligt at alt tøj skal være så køns bestemt! Det gælder efterhånden ALLE mærker som ikke forstår at nogle piger altså ikke er små prinsesser, som går i lyserødt tøj med hallo kitty klistret ud over det hele. Jeg savner noget tøj som er køns neutralt både i farve og prints! LEGO wear er da tæt på, men der er lidt vej endnu, men denne flyverdragt er den som passer bedst til at min pige : http://www.boozt.com/dk/da/lego-wear/joe-605-coverall_4725617/4726510?navId=59963&group=brandwall
  Den skulle være i str 98.

 8. Vil gerne give denne str 104 til mit barnebarn ;-)http://www.boozt.com/dk/da/lego-wear/joe-606-coverall_4725419/4725428?navId=59963&group=brandwall

 9. Uhh… Den vil jeg rigtig gerne vinde!!
  Jeg var heldig at købe en magen til meget billigt sidste år og de er fantastiske! Intet mindre!! Hvor er det skønt når børnene bare kan lege, plaske og sjaske indtil de bliver trætte og så klarer flyverdragten alt det vigtige med rigtig temperatur, holde kroppen tør og barnet godt tilpas:-) Og de forkølede næser dem undgik vi også. Det er da en fryd! Der er kun to fejl ved den og det er, at den ikke vokser sammen med barnet og at den er for dyr til min økonomi:-) Men jeg lover at fortælle vidt og bredt, hvis jeg vinder, så reklamepengene skal I nok få tjent hjem;-)
  johannes 602 str. 122 i blå vil gøre lykke:-)

 10. Det kunne være fantastisk at kunne give minsæn en LEGO flyverdragt på og vide, at han kan være ud i alt slags vejr.
  Han elsker at være ude og har alderen til at få sin første kælketur til vinter

 11. DDet ville være super dejligt at vinde, min datter på 6 år er nemlig en dreng og en pige en en.
  Har virkelig brug for en rigtig god og solid flyverdragt til hende.
  I de to børnehaver hun har gået i sagde at de aldrig har set noget lignende

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>