Konkurrence – Kan man blive for gammel til Lego Duplo?

Konkurrencen er slut

Vinderen blev:
Pernille Madsen

 

Selvom Julius og Lucas nu er henholdsvis 9 og 6 år, så har vi altså stadig stor glæde af LEGO® DUPLO® herhjemme.
Julius er godt nok nu mest til de helt almindelige og små lego klodser, men Lucas er stadig ikke blevet helt fortrolig med de små klodser endnu.

Sidste år var jeg meget i tvivl om hvad Lucas skulle have i julegave. Han er sådan en type, som ikke rigtig ønsker sig noget. Jeg ved det lyder mærkeligt, men uanset så bliver han så glad for det han får og jeg tror bare det er noget med at hans sensitive sind egentlig har det fint med ikke at skrue forventningerne op.
Men jeg kan huske at jeg overvejede at købe LEGO® DUPLO® til ham. Vi endte dog i noget helt andet, nemlig fordi jeg tænkte at som snart 6-årig var DUPLO® måske ikke lige på sin plads.

Men jeg skulle have stolet på min første intuition om at LEGO® DUPLO® fortsat ville være Lucas, for det er stadig noget af det legetøj han leger allermest med, også her næsten 1 år efter.
Billederne herover er fra sidste weekend, hvor ham og Julius er midt i en god leg ;0)

 

Lego Duplo onlinekatalog

Derfor har jeg også i år studeret lidt LEGO® DUPLO®, men altså igen så må jeg indrømme at jeg tænker at han nok er for stor. Måske er jeg også ramt af at der oftest bruges helt små børn i Lego Duplo katalogerne og lign. Er det mon bare mig?
Altså ingen tvivl om at DUPLO® er genialt til de små, men er jeg den eneste med et barn over 6 år som stadig sværger til Lego Duplo?

Lego Duplo onlinekatalog – Se det her (Klik her)
 

Der er også kommet et rigtig fint online katalog fra Lego Duplo, som jeg tror jeg efterhånden har set igennem noget nær 30 gange. Normalt er jeg ikke så god til onlinekataloger som dette, men det her er lavet på en super fed måde med mange klikbare links til yderligere informationer. Der er bl.a. en masse muligheder diverse downloads med alt fra fødselsdagsinvitationer, tegninger og apps til telefonen. Det er da ret smart.

 

 

Konkurrence – Vind Lego Duplo

Jeg har fået lov til at udlodde et sæt Lego Duplo til en heldig læser her på bloggen. Du kan vinde sættet “Mit første togsæt”, som har en værdi af 449 kr. Det består at Duplo klodser, skinner og et elektrisk tog. Der er over 55 cm spor i sættet, og hvis man ikke synes det er nok så kan man tilkøbe yderligere skinner og bygge en endnu større bane.
Vi har selv tidligere udgaver af togsættet herhjemme og det har virkelig været brugt til mange timers leg.

 

 

 Konkurrencen er slut

Det eneste du skal gøre for at deltage er at smide en kommentar her på bloggen med svar på følgende spørgsmål:

1: Hvilket dyr er det man kan se i LEGO® DUPLO® logoet?
Find evt. logoet i kataloget lige her (KLIK)

 

2: Skrive en kommentar herunder med link til det LEGO® DUPLO® sæt fra kataloget (KLIK HER) som dit barn ville finde allermest interessant og hvorfor.
Det er vigtigt at I kopierer link ind i kommentaren. Du finder korrekt link ved at klikke på produktet i kataloget og kopierer url’en på den side du lander på. Når du klikker på “play”-knappen under produktet i kataloget åbner en ny side op og det er dette link du skal kopierer.

Det er selvfølgelig tilladt at vinde til sit eget barn, sin nevø, sit barnebarn eller hvem det måtte være ;0)

 

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

 

3: Er du tilmeldt BlogLovin’ vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at “like” dette indlæg på BlogLovin’

 

Jeg finder den heldige vinder onsdag d. 20. november  :0)

 

 

Dette indlæg er sponsoreret 

 
 

 

 

154 kommentarer
 1. Vores Storm ville ELSKE Duplo luksus-togsættet, for han er helt tosset med både Duplo OG tog 😀

  Storm er også rigtig glad for at lege med Duplo, og jeg kan ikke forestille mig den gejst aftage lige forløbigt. Og jeg tænker, at selv som 6-årig er Duplo jo stadig spændende at bygge med og behøver ikke nødvendigvis at være målrettet kun de mindre børn? Selv jeg finder da glæde i at sidde og bygge med engang i mellem 😉

  Åh, det driller lidt det katalog, kan godt trykke play, men der kommer nu ikke nogen ny side op?… Så nu prøver jeg på denne måde, håber det er ok – det er dette togsæt, som vi kunne ønske os til Storm 😉

  http://duplo.lego.com/da-dk/products/10508-deluxe-train-set

  1. Det fine tog ville være et hit for vores lille barnebarn.. Han elsker alt hvad der kan køre.. En rigtig dreng..Smiler…LOGO`et er en kanin..Venlig hilsen
   Vita Kristensen

 2. Jeg er 21 til december og leger stadig med alle slags Lego – inc. Duplo. Selvfølgelig bliver man aldrig for gammel til det 😉

  Tror at kærestens nevø ville blive mægtig glad for sådan et her:

  http://www.bilka.dk/jul/julegaveideer/julegaven-til-boernene/10508-lego-duplo-luksustogsaet/p/100054239?cmpid=LMAG_13efteraar_LEGODUPLO_PRODUKTNAVN

  Han elsker alt der har med Lego samt biler/tog/traktorer at gøre (og det gør kæresten desuden også).

  Det er altså farligt at sende en julegaveindkøbende mor ind på et Lego katalog, det ved du godt, ikke?

  (P.S. – der er en kanin i Duplo logoet ;))

  1. I logoet er en kanin :)

   Duplo er et hit, det er noget hvor ungerne kan lege sammen med. selvom der er 3 år mellem dem (2år-5år)
   jeg tror nok deres største ønske, er toget, fordi det selv kan køre 😉

 3. Logoet er en Kanin.

  Min dreng på 7 er vild med alt med biler/tog/motorcykler så et togsæt ville bare være et hit

 4. Det er selvfølgelig en kanin

  Herhjemme er LEGO Duplo og stadig et kæmpe hit – selvom min søn Viktor har masser af det lille Lego – så kan han uden problemer bruge en hel eftermiddag med at lege med Duplo sammen med lillesøster – hvor han bygger forskelige ting til hende.

 5. min dejlige lille niece på 2 år vil elske at moster giver hende denne lækre præmie og deltager med håbet om at forkæle hende med den fantastiske præmie <3 <3

 6. årh det kunne være dejligt at vinde på den dag, for der har min søn fødselsdag! :)
  1. Det er en kanin
  2. Han har snakket utrolig meget om ham Jack fra Disney Channel så det må nok være det han ville finde mest interessant :)http://www.bilka.dk/boern-og-baby/legetoej/legetoej/lego/10514-lego-jakes-pirate-ship-bucky/p/100056588?point=1&event=32&facetString=seriesList:Duplo

 7. Martha er helt tosset med Jack & Piraterne. Så Jacks Piratskib Tumle ville uden tvivl være det største hit herhjemme. Det kommer helt sikkert til at ligge under juletræet i år :)
  I Lego logoet kan man se en kanin.

 8. Der er en sød kanin i logoet :)
  Vi har rigtig meget Lego Duplo herhjemme, både vores store pige på 5,5 år og vores mindste datter på 2 år elsker at lege med Duplo, og hvis vi skal udvide vores samling, så vil vi købe dukkehuset, det vil helt sikkert være rigtig mange timers leg i, hvor der kan blive leget far, mor og børn til den helt store guld medalje :)

 9. Min søn på 6 kan også sagtens lege med duplo endnu.. Jeg tror faktisk det har lidt at gøre med at det ikke bliver så hurtigt væk i mængden som med det mindre lego. favorit figuren findes hurtigere i en stor kasse duplo end i en stor kasse almindeligt lego

 10. Min datter på 7 år elsker stadig at lege med sit Duplo, der bliver bygget børnehaver og skoler til hendes Littlest Petshop dyr :)

 11. I logoet er en sød kanin.

  http://duplo.lego.com/da-dk/products/10508-deluxe-train-set
  Min søn og datter ville elske togsættet fra LEGO duplo! De bruger flere gange om ugen flere timer til at gå med at lege med duplo, samtidigt er især min søn meget fascineret og interreseret i tog i øjeblikket, og kan bruge enorme mængde tider til at gå med at bygge togbanen hos deres fælles dagplejemor. Desværre har vi endnu ikke fået investerer i et togsæt selv. Så er uden tvivl sikker på at vi kunne få de skønneste timer til at gå med at komponere legen mellem LEGO og togbanen.

 12. Der er en hare eller en kanin i logoet (kan desværre ikke arts bestemme dyret mere specifikt) 😉

  Jeg vil på min lille søns (10 mdr) vegne, gerne vinde Luxus tog sættet. http://www.silverflip.net/hview/duplomagazine3_bilka_dk#10 Dette tog sæt bringer flere af sanserne i brug, ved at der også er bevægelse med. det kunne være helt fantastisk, at se ham kravle rundt efter toget og senere ville han selv kunne bygge banerne, hvorpå toget skal køre. Og så er det også fedt, at voksne finder det lille legebarn frem når der skal bygges fede baner på alle mulige forskellige måder :) Det vil være et kæmpe hit herhjemme også for far:)

 13. Dyret i logoet er en Kanin :) Min søn på 3 elsker hans duplo, men vi forældre leger lige så godt med det, så nej, man bliver ikke for gammel til lego.

 14. Min søn Frederik er en efternøgler . der er henholdsvis 9 og 10 til vores de store drenge — vi har derfor for år tilbage ivet vores duplo og LEGO væk — og er derfor igang med atter at købe duplo helt fra bunden igen — vil derfor være så skønt at vinde toget som jeg er sikker på Frederik kunne få uanet af tid til at flyve afsted med

  http://duplo.lego.com/da-dk/products/10508-deluxe-train-set

  Krydser fingerne for en skøn overraskelse

 15. 1) kanin
  2) vi elsker også duplo herhjemme. Både pigen på 2 og hende på 4 bruger mange timers leg med de fantastiske klodser – og også på Ipad’en er det oftes LEGO duplo der spilles af dem begge.
  Vi har en del men dog ingen tog endnu så derfor ville valget falde på nedestående hvis vi skulle vælge.
  http://www.bilka.dk/jul/julegaveideer/julegaven-til-boernene/10508-lego-duplo-luksustogsaet/p/100054239?point=1&event=39,event28&text=10508
  OBS linket er taget fra Bilka direkte efter at have fundet serienummer i det fine katalog – via iPhone kan man ikke se hvad der linjes videre til.
  God dag og tak for endnu en flot konkurrence samt en god ‘fortælling’ :).

 16. Mit barnebarn Martha på 2½ år er rigtig glad for at lege med Duplo og storebror Elias på 8 år hjælper hende gerne med at bygge selv om han også er meget glad for de almindelige legoklodser. Sammen kan de få rigtig meget glæde af toget :-)

 17. det er en kanin I logoet, mine børnebørn elsker stadig deres første lego duplo, og her nu fået et mere på 5 mdr hun skal også have glæden af alt det lego kan, hun skal jo starte et sted så hvorfor ikke et tog

 18. Det er da en kanin :-) Min datter vil helt klart være vild med dukkehuset, hun elsker at lege med små dukker.

 19. 1. Der er en rød kanin i logoet for Duplo serien.
  2.Jeg kan genkende det, du skriver, sååååå godt! Vores sønner er 10 år, 7 år og 20 mdr. Jeg har flere gange overvejet at fjerne kasserne med Duplo fra vores dreng på 7 års værelse, men hver gang har han lige netop fundet Duplo frem sammen med sine kammerater – og vupti har der været en Zoo eller andre universer oppe at stå. Da vi snart skal lave lillebrors værelse, flytter Duplo nok alligevel videre til lillebror, men jeg er sikker på at Frederik på 7 år fortsat vil lege med det – ikke mindst når lillebrors leg indbyder til det. Begge drenge vil have stor glæde af luksus togsættet fra Duplo, hvor der både er bevægelse, konstruktionsleg og bane og klodser med mange andre muligheder. Det er bare sjovt at bygge med klodser – og med Duplo klodserne kan man også hurtigt bygge noget stort eller højt i forhold til de små legoklodser. Klassisk legetøj, der holder! :)http://www.bilka.dk/jul/julegaveideer/julegaven-til-boernene/10508-lego-duplo-luksustogsaet/p/100054239?cmpid=LMAG_13efteraar_LEGODUPLO_PRODUKTNAVN

 20. 1. Kanin
  2. Vet om en liten gutt som hadde blitt veldig glad for Jake & Neverland pirates sjørøverskipet. Det er alltid store øyne når den serien vises på TV.
  Prøver vinnerlykken

 21. Der er en kanin i logoet !
  Mine børnebørn elsker Dublo og vil blive meget glade for at få dette sæt at lege med når de besøger bedste !

 22. Nr 10505 Dukkehus. Der er en lille rød kanin i logoet.
  Er lige noget for mit lille elskede barnebarn, som lige er i den alder, hvor hun efterligner alt, hvad vi voksne gør. Det er sådan en god læreproces selv at kunne lege far, mor og børn i et lille hyggeligt dukkehus.

 23. Sikke en lækker konkurrence, Duplo er jo altid et hit! :)

  1) Duplo-logoet indeholder en sød, rød kanin

  2) Min søn ville blive ellevild over at vinde tog-sættet, men han ville også blive svært begejstret for det nye Flyvemaskiner-duplo: http://www.bilka.dk/boern-og-baby/legetoej/legetoej/lego/10511-lego-duplo-disney-planes-skippers-flyveskole/p/100059915. Vi har nemlig været i biografen for første gang og så selvfølgelig Flyvemaskiner, der nu bare er det sejeste! 😉

 24. Lego DUPLO logo’et er en cute, røde kanin!

  Min prinsesse vil blive SÅ glad for at kunne føje noget DUPLO-tog til samlingen. Hun har allerede et lokomotiv, men ingen skinner, så dette vil være SÅ perfekt en julegave!

 25. Jeg tror ikke det har noget med alder at gøre, hvilket legetøj børn interesserer sig for. Min datter på 6 år bliver altid tiltrukket af babylegetøjet, når vi er i legetøjsbutikker, og jeg tror det er fordi det siger en masse sjove lyde og kan en masse sjove ting 😉
  Og lige præcis Duplo leger begge mine børn rigtig godt SAMMEN med (begge 6 år) Dreng/pige, så NEJ! Jeg synes ikke, at man kan sætte en alder på, hvornår børn bliver for gamle til noget bestemt legetøj. Så længe de har interessen for det, så er det jo et hit 😉

 26. svaret:det er en kanin

  nej det er ikke kun din søn, vores søn på 7 år leger også stadigvæk med duolo og elsker det, og ønsker sig stadigvæk ting der fra, det betyder også at nogle gange hygger han med de to “små” på 3 og snart 5 år med det, og de kan ha en rigtig god leg sammen, men vil sige, vi har lige som dig tænkt, ej nu er han også for stor til det, men helt ærlig det syns han ikke selv, og så skal han da forsat ha lov at lege med det
  http://www.bilka.dk/jul/julegaveideer/julegaven-til-boernene/10508-lego-duplo-luksustogsaet/p/100054239?cmpid=LMAG_13efteraar_LEGODUPLO_PRODUKTNAVN det her sæt, fordi de er helt vilde med tog, snakker meget om tog,og det noget de ville kunne få en god leg ud af alle sammen

 27. Alle vores tre drenge er vil med lego om det er duplo el city er lige meget.. Jeg må da indrømme at jeg også synes at det er smader hyggeligt og ligge på gulvet og byg.. Elsker især når det er nyt som skal bygges, men nu er de så store at de gerne selv vil, med hjælp fra mor. De er ( 8, 5 og 2 år) Her ville det være fedt hvis Oscar på 2 år vandt og det skal være det store tog sæt.. Han elsker tog og især city togbanen. Men han kommer tit til at ødelægge det..

  http://www.bilka.dk/jul/julegaveideer/julegaven-til-boernene/10508-lego-duplo-luksustogsaet/p/100054239?cmpid=LMAG_13efteraar_LEGODUPLO_PRODUKTNAVN

  Logo er den søde kanin..

  Go dag og weekende.
  Mvh Rikke

 28. Logoet er en lille fin kanin

  http://www.bilka.dk/boern-og-baby/legetoej/legetoej/lego/10505-lego-
  duplo-dukkehus/p/100000249?cmpid=LMAG_13efteraar_LEGODUPLO_PRODUKTNAVN

  Dette dukkehus vil passe perfekt til Clara, hun bliver 3 i december. Hun elsker at lege med dukker, og vi har før kigget på alm dukkehus men synes at hun er for lille til det. Men det fra duplo er jo lige til hendes aldersgruppe, og vi behøver ikke være bekymret for om hun “sluger” små dele :)

 29. Det er en kanin der sidder i deres logo:-))

  Vi er vilde med det togsæt herhjemme og min yngste datter vil i den grad elske at lege med det:-))
  Har liket dit indlæg på blogloving:-)

  Kh Pernille

 30. 1: Logoet er en kanin.

  2: http://www.bilka.dk/jul/julegaveideer/julegaven-til-boernene/10508-lego-duplo-luksustogsaet/p/100054239?cmpid=LMAG_13efteraar_LEGODUPLO_PRODUKTNAVN

  Herhjemme ville det netop være en af togsættene der ville give den største glæde. Min søn på 3 år ELSKER tog, og har en duplo togbane, MEN lokomotivet kan ikke køre mere end ½m så stopper det trods nye Duracell batterier :( det er også han ynglings legetøj så det må simpelthen være slidt op, så et nyt lokomotiv ville virkelig skabe STOR glæde herhjemme 😀

  Krydser fingrene for at vinde
  Mange hilsener

  Karina

 31. 1: Det er en kanin i duplo-logoet

  2: http://www.bilka.dk/jul/julegaveideer/julegaven-til-boernene/10508-lego-duplo-luksustogsaet/p/100054239?cmpid=LMAG_13efteraar_LEGODUPLO_PRODUKTNAVN
  Min dreng fyldte 4 i går, og han er stadig glad for sit duplo. Han ville elske luksustogsættet! Han har altid været fascineret af tog (han lærte også at sige ‘tog’, ‘bil’ og ‘traktor’ før han ville sige ‘mor’), og elsker at lege og se på toge.. om de er virkelige, modelstørrelser, brio, lego, med og uden motor. Og han har desværre ikke et hjemme, kun et ved sin mormor og morfar – det ville være alletiders med sådan et! Det vil der med garanti blive brugt mange mange timers leg med :-)

 32. 1) en kanin

  2) piratskibet:
  http://www.bilka.dk/boern-og-baby/legetoej/legetoej/lego/10514-lego-jakes-pirate-ship-bucky/p/100056588

  Duplo er fantastisk, og samlende. Noget mine unger kan lege sammen med på tværs af køn og alder. (18mdr, 4 år og 12 år) Det kan være lidt svært for yngste manden at få noget som helt er “hans” da der er så meget fra de to ældste. Han elsker at være i bad, og han elsker at have dublo og ting man kan hælde fra med i bad – så piratskibet ville være ideelt. Både til leg alene og leg sammen med de andre.

 33. Dyret i logoet er en kanin

  Min søn ville eeeeelske luksus togsættet. Han er besat af tog, og han elsker Duplo – hvad ville være mere perfekt :o)

  Jeg følger naturligvis allerede på bloglovin’

 34. Logoet er en kanin
  Mit barnebarn vil gerne vinde dette her:10508 LEGO Duplo luksustogsæt
  Sejt luksustogsæt

 35. I logoet er der en kanin :)

  mine børn vil blive meget glade for togsættet – vi har godt nok 1 tog, men de skændes altid om hvem af dem, der skal have det.
  Min datter ville ellers elske sættet med prinsesser: http://www.bilka.dk/boern-og-baby/legetoej/legetoej/lego/6154-lego-duplo-askepots-slot/p/100002398 men sønnike er mere til Jake og piraterne: http://www.bilka.dk/boern-og-baby/legetoej/legetoej/lego/10514-lego-jakes-pirate-ship-bucky/p/100056588

 36. Nej man bliver aldrig for gammel til Duplo. Vores yngste som nu er 8 år har stadigvæk sit på sit værelse. Der kan gå lang tid hvor hun ikke bruger (ligesom med alt andet legetøj) men så pludselig bliver det fundet frem.
  1) Logoet er en kanin/hare
  2) Laura vil elske dukkehuset da hun elser at bygge alverdens forskellige huse/bygninger – http://www.bilka.dk/boern-og-baby/legetoej/legetoej/lego/10505-lego-duplo-dukkehus/p/100000249?cmpid=LMAG_13efteraar_LEGODUPLO_PRODUKTNAVN

 37. Ej men man bliver da aldrig for gammel til LEGO, hverken duplo eller andre typer ;o)
  Min store datter på 8 år kastede sig over hendes gamle duplo samling, da den blev taget frem til lillesøsteren.
  Og da den er ret gammel, trænger den til en opdatering.
  Så derfor er mine var som følger:
  Det er da en sød lille kanin som er i logoet til duplo.
  Og dette fine dukkehus ville nok glæde både lillesøster, og storesøster, da vi er inde i en rolleleg periode her hos os:
  http://www.bilka.dk/boern-og-baby/legetoej/legetoej/lego/10505-lego-duplo-dukkehus/p/100000249?cmpid=LMAG_13efteraar_LEGODUPLO_PRODUKTNAVN
  Mvh Laila

 38. En lille kanin,mine børn elsker at lege med lego selv om de er blevet ældre,de synes stadig det er sjovt,jeg kan da også finde på at være med. :)

 39. En kanin :)

  Jeg har ingen børn selv, men har et kært gudbarn, som pt. befinder sig i Spanien, men jeg TROR at hun vil elske “Dukkehuset” og ville da elske at kunne forære hende det i julegave – Krydser alle mine fingre! :)

  1. ups den smuttede uden kommentar…. LEGO er bare super…. og hertil de lange vinteraftener, ja så er det lige før hele fam kan lege med:-D

 40. der er en kanin i logoet
  et hil vil være dukkehus, tog og jake og ønskeøens pirater
  her i huset leger vi alle med lego duplo
  1½ år, 4 år,10 år,29 år,37 år og 57 år
  så vi er da hvis familien som bekræfter at man aldrig bliver for gammel til at lege med duplo :-)

 41. Man bliver aldrig for stor til Dublo! Selvom vi har rigtig meget lego herhjemme, både dublo og de små, så er det mest Dubloerne der bliver leget med. Med 4 børn der på sigt skal lege sammen (yngste er kun 10mdr), ja så kan vi nemt bruge et tog mere og nogle flere skinner.

 42. 1. Kanin i logoet

  2. Jeg TROR (det er aldrig godt at vide hvad de finder interessant de små :-/), at Rasmus på 2,5 vil elske luksustogsættet! Han kan godt lide at lege med Brio togbane, men med Duplos vil vi fx kunne bygge en masse sjove tunneler – det ville være fedt :-) Og kranen deri vil helt sikkert hitte!

 43. 1: Der er en lille kanin i logoet
  2: Vores store har altid leget meget med lego, og dublo blev stort set skiftet ud med mindre lego fra omkring 3 års alderen.
  Tror dog ikke di søn er ene om stadig gerne at ville lege med lego, de har også en del i vores drengs børnehave.
  Er dog sikker på, at han ville elske at lege med dette sammen med hans lillesøster: http://www.bilka.dk/jul/julegaveideer/julegaven-til-boernene/10508-lego-duplo-luksustogsaet/p/100054239?cmpid=LMAG_13efteraar_LEGODUPLO_PRODUKTNAVN

 44. Der er en kanin i logoet.

  Dyr og/eller tog hitter i særdeleshed herhjemme og det er lige meget om det er sønnike eller lillepigen

 45. det er en lille kanin der er i logoet, lille thit på 4 år elsker at lege med dublo og ville da elske det lille tog, hun får flere timer til at gå med det, deler med glæde og følger blog og ønsker alle god dag

 46. I logoet er der en kanin

  Mine børnebørn elsker at lege med dublo, det vil helt sikkert være et hit med et elektrisk tog

 47. Hej!
  Logoet indeholder en kanin.. et af min datters yndlingsdyr :)
  Min datter vil elske den med dyrerne (cirkus tror jeg det er) :)

 48. Ej, her har jeg da helt glemt at svare.
  De bruger en lille kanin.
  Mine unger elsker LEGO. Den yngste Duplo, den næste LEGO Friends og den ældste på næsten 10 leger med LEGO City. De får timer til at gå med deres LEGO.

 49. Vores datter leger dagligt med hendes Dublo, da hun også er til biler, så vil sættet med biler være perfekt til hende. Kan desværre ikke linke fra iPad,.
  Logoet er en sød kanin :-)

 50. Der er en kanin i logoet

  Vores skønne efternøler elsker at lege med det arvede duplo (helt tilbage fra min lillebror, der i år fyldte 34 år!)
  Vi kunne dog godt tænke os en fornyelse af dette – specielt det nye dukkehus
  http://www.bilka.dk/boern-og-baby/legetoej/legetoej/lego/10505-lego-duplo-dukkehus/p/100000249?cmpid=LMAG_13efteraar_LEGODUPLO_PRODUKTNAVN
  (- så kan storesøster samtidig få lov til at få sit Lundby dukkehus for sig selv :) )

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>