Konkurrence – LEGO Batman 3 til PS3

KONKURRENCEN ER SLUT

Vinderen blev:
Maibritt Baggesen

LEGO Batman 3

 

Er der noget drengene herhjemme er vilde med så er det LEGO og alt hvad der har med spil på Playstation, Wii, computer eller Nintendo DS at gøre. Så hvad er bedre end når de 2 ting kombineres :0)

LEGO Batman vender tilbage i et nyt actionfyldt eventyr – LEGO Batman 3 Beyond Gotham
– og det spil har du nu chancen for at vinde

 

LEGO Batman 3 – Beyond Gotham

I spillet skydes Batman ud i det ydre rum for at redde jorden, fra den onde Braniac. Med sig har han en lang række super helte fra DC comics univers. Batman og de mange superhelte skal forhindre Braniac i at skrumpe jorden og gøre den til en miniature udgave og føje den til sin samling. Nu må de stærkeste superhelte og de mest udspekulerede slyngler sammen bekæmpe den onde Braniac før det er for sent. Og det bedste af det hele er at alle helte og skurke er bygget i et rent LEGO univers, så legen kan fortsætte og udvikle sig også udenfor skærmen.

Det nye LEGO Batman 3 spil kommer til følgende platforme: Xbox One®, Xbox 360®, PlayStation®4, PlayStation®3, Wii™U, Nintendo 3DS™, PlayStation®Vita og PC.
Spillet er anbefalet fra 7 år og op.

 

I kan finde flere informationer om spillet på deres officielle FB side: LEGO Batman på Facebook

 

Vind – LEGO Batman 3 – Beyond Gotham til PS3

Det nye LEGO Batman 3 Beyond Gotham har du nu chancen for at vinde til Playstation3. Måske en god forskuds julegave til dit barn?

KONKURRENCEN ER SLUT

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1. “Like” Børnetøjs-indkøberen på Facebook LIGE HER

2. Skrive en kommentar på dette indlæg.

BEMÆRK – Kommentaren skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

 

Jeg finder den heldige vinder allerede på søndag d. 30. november :0) Vinderen offentliggøres her på bloggen.

 

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Warner Bros. Interactive Entertainment, som er udgiver bag LEGO Batman spillet. Vinderen får tilsendt spillet direkte fra Warner’s svenske PR bureau.

90 kommentarer
 1. ej det ville min knægt Claes elske. Han er lige blevet 7 år her i november og vi gav ham en PlayStation3 købt i gamestore (fantastisk koncept)
  Men han vil elske et spil med Batman så jeg krydser på hans vegne

 2. Det er ved at være nogen år siden vi købte/spillede det første lego batman og ældste sønnen mener nok at han er ved at være for stor nu MEN vi har jo lillebror som aldrig har spillet batman spillet ;)..PS mor her er og bliver den bedste spiller 😀

 3. Jeg må blankt erkende jeg fejler i rollen som super Mor, da jeg stadig mangler en adventsgave til min søn på 7 år og der er ikke noget han ønsker sig mere end et nyt playstation spil og så oveni købet et Lego spil, som han elsker at spille. Jeg håber meget at vinde, så jeg kan forkæle min søn i adventsgave, winwin situation.

 4. Det står allerede på Valdemars ønskeseddel, det er netop lykkedes for ham at gennemfører Batman 2, Så han følger sig lidt sej. Problemet er Bare at jeg har sagt at han ikke skal bruge sine egne penge på nr 3 her inden jul, han må ønske sig det, og nu syntes han pludselig at tiden er urimelig lang og jeg er ikke helt verdens sødeste mor

 5. Det var lige det spil Malte nævnte han ønskede sig, så det ville være en fed advents gave, at kunne give ham

 6. Storebror på 13 har lige købt en PS4 for avisrutelønnen, så nu er der en ledig PS3 til den yngste på 9. Her i huset er vi vilde med Lego spillene (har de fleste af titlerne til wii), så den nye Batman ville være et totalt jule hit! Glædelig jul herfra.

 7. Min søn Villads er vild med LEGO og PS3!!! På ønskesedlen står det nye LEGO junior med hans store Helt Batman og det ville da være perfekt at kombinere alle favoritter med et LEGO BATMAN PS3 spil:-)) Tak for en skøn blog, nyder at følge med i dine gennemgange af tøj og ikke mindst at høre om dine drenge<3

 8. Min søn Viktor elsker at lege med LEGO og vild med at spille med de små figure. Dog har han kun prøvet at spille demoen så kunne være fantastisk at give ham et rigtig spil

 9. Mine drenge får tilsammen en ps3 i julegave af deres bedsteforældre, og de elsker LEGO, så de vil blive meget glade for dette spil :-)

 10. Det ønsker min Noah på 7 år sig såååå meget.. Han er stor fan af alt med LEGO :-) Det ville være være lækkert og vinde, så krydser fingre :-)

 11. Herhjemme er Lego et kæmpe hit, både hos far, storebror på 15 og lillebror på 8. Faktisk så ønsker Jonas sig det i Julegave! Vi var i går til banko, og Mor her fik pladen fuld, der var vild mange mennesker og jeg sendte Jonas op, da det næsten ikke var til at komme igennem alle de stole. Det fangede opråberen og fluks satte han kassen med Juleøl på plads igen og gik direkte hen og fandt den store Lego chima ørn, tror da nok lige jeg havde en stolt dreng! Og det var jo for ungernes skyld vi gik til banko i deres håndbold klub! Med andre ord Batman er mere end velkommen her!

 12. Mine to store drenge på 10 år ville blive rigtig glade.
  De elsker nemlig at spille sammen, men mangler lidt et spil for tiden…
  Tak for en god side, og god jul til dig og familie

 13. Det er vist en præmie som de fleste drenge (måske også piger?) vil elske :) Det gælder også min Jonas :) <3

 14. Sikke en fantastisk præmie.. Min søn ville blive lykkelig for at vinde. vi er desværre rigtig meget på sygehuset, og har mange sygedage herhjemme, så der bliver spillet en hel del.

  Mvh Cristina

 15. uhadada hvor ville det falde i godt jord herhjemme, da det står øverst på ønskelisten hos min ene søn herhjemme. Men har desværre ikke selv råd til at købe det til ham da vi har valgt at vores 6 børn alle skal ha noget de mangler til jul.

  Så herfra bliver der krydset fingre i lange baner

 16. Ih Batman er mine børns “idol”, de er bare helt tossede med ham. Så et spil med ham ville være lykken…

 17. ganske vist i sidste øjeblik, men måske man kunne være heldig…et mere lego-begejstret hjem end vores finder man nok ikke….min mand og vores unger fuldstændig opslugte 😉

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>