Joha – Vind lækkert uld til dit barn

Bruger du uld til dine børn?
De fleste vil måske tænke at uld er en vinter ting, og et gammelt råd siger at man bør bruge uld i alle måneder med r – dvs. fra september – april. Men faktisk er uld også rigtig godt om sommeren i det det beskytter mod stærk varme. Ulden giver en behagelig varme når det er koldt, men kan også køle kroppen på en varm sommerdag. For babyer og børn der sveder meget, kan uld om sommeren faktisk være en bedre løsning, fordi bomuldsundertøj bliver fugtigt og klæber til huden. Ulden vil transportere eventuel fugt væk fra huden. Læs mere om uldens gode egenskaber her.

Vi har sammen med Joha fundet 3 familier, som aldrig har brugt uld til deres børn før. I alt 4 børn har testet Joha uld for os, og vi glæder os til at dele deres oplevelser med jer.

Derudover giver vi jer læsere chancen for selv at få Joha uld i ungernes garderobe. Vi trækker 4 heldige vindere som vinder Joha uld for mellem 600-1000 kr. alt afhængigt af barnets størrelse.
Se mere om hvordan du deltager i dette indlæg.

Marie har testet ren uld – Sæt 1 i str. 50-100
Joha råhvid uld-body – 149,75 kr. // Joha lilla uld-natdragt – 229,75 kr. // Joha lyserød uld-natdragt – 229,75 kr. //
Joha lyserød uld-body – 149,75 kr.//

Morten har testet ren uld – Sæt 2 i str. 90-150

Joha uld-undertrøje – 129,75 kr. // Joha uld-underbukser – 99,75 kr. // Joha grå uld-strømper – 79,75 kr. //
Joha sorte uld-strømper – 79,75 kr.  // Joha uld-t-shirt – 149,75 kr. // Joha uld-leggings – 179,75 kr. //

Josephine har testet uld/bomuld – Sæt 3 i str. 50-100

Smilla har testet uld/bomuld – Sæt 4 i str. 90-150
Joha langærmet uld/bomuld-t-shirt – 149,75 kr. // Joha uld/bomuld-leggings – 149,75 kr. // Joha uld/bomuld undertrøje – 89,75 kr. // Joha uld/bomuld trusse – 69,75 kr. //

Marie og Mortens mor fortæller om Joha 100% uld

Jeg synes at JOHA er et rigtig lækkert produkt. Jeg blev overrasket over hvor tyndt kvaliteten er, og stadig rigtig dejlig varmt for ungerne at have på. Bodyerne i uld er geniale til Marie, som ikke kan gå endnu, og derfor er rigtig meget på gulvet. Når de er i legestuen er det i et lokale med tæppe på betongulv, så er rart at vide at hun ikke bliver kold. Natdragterne er også rigtig lækre, og smart at man kan lave ”fod” i dragten. Jeg synes dog at benene er meget lange i forhold til ærme-og skridtlængden. Igen dejligt at vide at hun holder varmen selvom dynen ryger af.

Kradser ikke

Morten har brugt det lange undertøj her hvor det har været rigtig koldt, og ellers har han brugt det som nattøj eller hyggetøj om morgenen i weekenden. Det almindelige undertøj var jeg lidt spændt på om han ville have på – men ingen problemer – Det er en super lækker blød kvalitet der overhovedet ikke kradser.

Vaskes ved 40 grader
Jeg var positivt overrasket over at tøjet kan vaskes ved 40 grader – jeg havde regnet med at skulle håndvaske det. Det gør også, at man får det mere brugt fordi det ikke kræver ekstra arbejde.

Designet er jo ikke prangende – farverne er fine, men ellers meget neutralt. Men det funktionelle gør at man stadig vælger at give ungerne det på.

Så alt i alt – rigtig gode oplevelser med tøjet, og det er i hvert fald ikke sidste gang jeg bruger Joha uld.

Josephines mor fortæller om Joha uld/bomuld

JOHA har overrasket os meget positivt. Josephine på 16 mdr. har desværre haft børneeksem siden hun var ganske lille, og hendes hud er generelt sart og reagerer på selv de mindste påvirkninger. Vi var derfor ret skeptiske overfor, at hun skulle gå med tøj der indeholdt uld, som ellers ikke er bestemt rart for eksem-børn. Vi havde dog en anden udfordring, nemlig at hun absolut ikke gider sove med dyne og derfor hurtigt bliver kold om natten. Derfor ville vi gerne give tøjet med uld/bomuld-kombinationen en chance. Joha-tøjet har vi hovedsagligt brugt til hende som nattøj, hvor hun har haft én af bodyerne på under sparkedragten.

Ingen gener på trods af eksem-hud
Vi er meget positive over effekten af ulden i tøjet, for vi kan tydeligt mærke forskel. Josephine bliver slet ikke kold om natten, selv om dynen stadig bliver sparket ned i fodenden. Hun virker tempereret og meget veltilpas. Hun har ingen gener af ulden, til trods for hendes eksem-hud.

Tåler både vaskemaskine og tørretumbler
Tøjet kan heldigvis tåle både vaskemaskine og tørretumbler (vi har dog ikke haft det i tørretumbleren endnu), så det er ikke besværligt at have med uldtøj at gøre.
Vær dog opmærksom på, at der i vaskeanvisningen står, at tøjet krymper 1 størrelse, hvis man anvender tørretumbler (er nok meget rart at vide, inden man investerer i den størrelse, der passer barnet lige netop nu).

Normalt i str.
Mht. pasformen, så passer str. 90 i Joha-tøjet fint, selv om Josephine ellers kun bruger str. 80-86 i andre mærker. Ærmer og ben (i natdragterne) er lidt lange, men længden i selve ”kroppen” passer lige som den skal. Til gengæld passede ærmelængden i den langærmede body perfekt og skulle ikke smøges op. Vi vil dog hellere give hende tøj på, som er for stort end for småt, især mht. nattøj, som bare ikke må stramme eller genere – Joha tøjet i str. 90 var perfekt. Den stribede sparkedragt er med lynlås, hvilket gør den dejlig nemt at få af og på, specielt fordi lynlåsen går næsten helt ned i venstre ben. Det er rigtig rart med en krudtugle, som på ingen måde har tænkt sig at ligge eller sidde stille, når hun skal have tøj på.

Designet
Det eneste ”negative” der er at sige om Joha er, at designet ikke er så innovativt. Det er rigtig sødt som nattøj, men som hverdags-tøj synes jeg der mangler noget ”spræl”. Den langærmede body med striber er dog rigtig sød sammen med et par jeans.

Alt i alt er vi meget positive overfor Joha-tøjet. Så længe der er lidt køligt i vejret, så vil vi helst ikke bruge andet nattøj til Josephine, for hun virker meget veltilpas i det om natten (og vi behøver ikke bekymre os om at gå ind og give hende dyne på i tide og utide).

Smillas mor fortæller om Joha uld/bomuld
Smilla har meget sart og tør hud, men har desværre også ofte svært ved at holde varmen når det er rigtig koldt. Vi har aldrig brugt uld til Smilla, fordi jeg måske nok forbandt det med noget der var ubehageligt på hendes sarte hud.
Joha tøjet klæder Smilla rigtig godt, og det er super blødt og lækkert i kvaliteten. Smillas tørre og sarte hud, har haft det rigtig godt i Joha uld/bomuld og det er dejlig blødt siger hun. Hun har bl.a. haft t-shirt og leggings på under flyverdragten når hun har været ude i kulden og lege – Hun var dejlig varm når hun kom ind, selv i bidende kulde som denne vinter også har budt på.


Hun bruger også t-shirt og leggings som nattøj og her fungerer det også fint på trods af at der er uld i, det har været vasket flere gange og det ser stadig ud som nyt og det passer fint i str. til hendes 120 cm og er ikke krøbet i vask. Det er helt sikkert noget jeg vil købe til hende fremover.

Vind Joha uld til dit barn

Du har nu muligheden for at vinde Joha uld til dit eget barn – til en værdi på mellem 600-1000 kr. alt afhængig af barnets str. Alt du skal gøre for at deltage er:
1: “Like” evt. dele Smartkids på FB
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder med din email som vi kan kontakte dig på.

Jeg finder mandag d. 12. marts hele fire heldige vindere og får herefter jeres fulde navn på mailen og sammenholder herefter med Smartkids gruppe og i Børnetøjs-indkøberens gruppe om de fire heldige er med i begge grupper :0)

147 kommentarer
 1. HEj

  Jeg er stor fan af uld:O) Som barn synes jeg det kradsede, men det man får i dag er jo blødt som bomuld. Elsker selv mit uldne undertøj. Og børnene har det så godt med det. Vinder jeg skal det gives videre til min niece, som om et par måneder føder en lille pige. Så kan de fra starten få gode vaner. Jeg er fan begge steder:O)
  Med venlig hilsen

  Gitte Frigaard Nielsen
  gitte@frigaard.info

 2. Har en søn som fyldte et år her i januar – jeg troede aldrig at jeg skulle/ville bruge uldtøj til min søn, men da han i efteråret 2011 fik astmatisk bronkitis og var meget forkølet hele tiden skulle det prøves… Fik at vide at det ville holde ham varm og at han ikke ville blive klam, hvis han svedte… Hmmm, tænkte jeg og var meget skeptisk – MEN MEN MEN… blev jo MEGET positiv overrasket :) Så lækkert med uldundertøj – han har altid en god kropstemperatur og er aldrig våd af sved, så vi bruger simpelthen ikke andet nu… :) Så nyt uldtøj ville være super LÆKKERT…

  Sanne – nsanne@hotmail.com

 3. har brugt det til begge mine drenge de er nu 20 og 12 år ,men kan ikk få til demmere :( har nu givet rådet videretilmin dejlge nevøs morog hun bruger det så ja tak vil gerne vinde
  stump61@hotmail.com
  helle

 4. Jeg har en dreng med meget astmatisk bronkitis, og uld har gjort en stor forskel. Han har stort set været sygdomsfri hele vinteren, og kun takket være ULD! Håber på at vinde..

  gemyse@hotmail.com

 5. Har tre inkarnerede uld-børn. Dog er de to nu så store at det er svært at finde uldundertøj til dem (str. 140 og 172!)Men sokkerne er stadig at foretrække i uld :)

  Har altid som barselsgave til mine veninder givet en uldbodystocking i str. 60-70 (alt efter hvornår på året barnet er blevet født)og har af mange fået at vide at det dog var den bedste (og værste) gave at få… for NØJ man bliver afhængig :)

  malou@accessweb.dk

 6. Så lækkert:) Bruger altid uld inderst til Filippa – både sommer og vinter:) Jeg er mest vil med sæt 4:)
  Jeg følger bloggen via Bloglovin:)

 7. Så søde unger der har testet. Emily ville så gerne vinde lidt uld tøj. Vores gulv er meget koldt, men hun er en meget varm pige og dette gør at hun ofte er meget forkølet da det er svært at finde en god temperatur- hun ville have stor glæde af noget tøj som hjælper hende lidt med det.

  Emily str. 74 :) rikkezanchetta@hotmail.com

 8. Nææææææh hvor lækkert. Deltager meget meget gerne. Og synes selvfølgelig godt om begge sider ;o)

  Skulle jeg være heldig, så kunne jeg godt ønske enten Sæt 1 eller 3 :o). Gerne i en str 62. *SSS*.

  Kh Helle Bertelsen – englenfrasyd@gmail.com

 9. Også her i huset er vi de glade tilhængere af uld. Men en meget varm dreng, kan det til tider være svært at klæde ham “ordentligt” på, men uld kan altid hjælpe :)
  a.hoppe@live.dk

 10. Begge drenge, er heldigvis glade i uld, netop fordi det ikke stikker..Og fordi, at de voksne synes bedst om uldtøjet..
  Ældste mand på fem år, har det faktisk meget varmt altid..Der er ulden super god, fordi han ikke bliver våd af sved..
  Mindste mand på fire måneder, er lige modsat..Altid kolde fusser og fingre, så der er det lækker at ulden holder ham varm..
  birthe.gug@live.dk

 11. Johan er bare så lækkert, vi har en lille pige der er født med en diagnose hvor en af følgerne er nedsat immunforsvar så John har været et must her i vinter
  Kan ikke finde ud af at logge ind eller havd det nu hedder i blog verden har forsøgt nogen gange
  Mia Boye. mrsorba@hotmail.com

 12. Vi er rigtig glade for uld her i familien og bruger det året rundt – store som små :) Har netop i dag ryddet op i pigernes tøj, og størstepigen er vokset ud af det meste af sit uldundertøj, så vi ville være lykkelige over at vinde uld str. 100 :)

  Kh Julie / julielillegaard@gmail.com

 13. Håber at vinde noget i str.98 eller større til min datter XXX
  Mvh herfra
  PS 12.marts er forresten en mandag og ikke en fredag som I skriver…

 14. Har et ørebarn og måske et mere (har ikke mærket symptomer endnu) – LIker begge sider i forvejen :) Hvis jeg er heldig, så skal det enten være dreng str. 98 eller pige str. 80

  m_hoej20@yahoo.dk

 15. VI elsker uld og bruger det flittigt til alle 3 piger. Men så bliver det også lidt dyrt i længden, derfor ville det være skønt at vinde noget! :o)

  Louise (louise@louisenabe.dk)

 16. Vores yngste søn har aldrig brugt uld før og han er pludselig begyndt at skrante lidt med forkølelse og hoste, så måske uld alligeve er vejen frem for ham? Vi ønsker os størrelse 98 til ham.
  Mvh Thomas
  ford5000t@live.dk

  1. Iiihhh… Bliver smidt til Smartkids når jeg følger linket til Børnetøjs-indkøberens gruppe -hvad pokker gør jeg så????

 17. Carl er næsten vokset ud af sit uldundertøj, der ellers bruges dagligt! Et lækkert sæt i str 92 ville være super lækkert :-)

 18. Vi bruger uld til knægten der ramme 3år lige om lidt, og altid Joha som er et super produkt, det hjælper ham med at holde overkroppen tempereret (astma =ofte lungebenændelse). Så vi kan slet ikke undvære det! =)

  Dreng Str. 110

  carinathorsted@hotmail.com

 19. Har liked på BF.

  Vi kan ikke leve uden uld. Det er bare det eneste der hjælper med at holde vuggesnotten på porten. Jeg har både en pige str. 100 og en dreng str 110, så der er frit slag men gerne til begge:-))))) Karin.n.andersen@gmail.com

 20. Like, & har selvfølgelig også delt :) !!
  Har 3 skønne størrelser, 2* Pige str 100 & 110 & 1 Dreng Str 130.
  Ønsker helst at vinde til pigen 110, da hun er en rigtig lille frossen´pind, hun fryser ALTID efter ude leg, uanset påklædning.
  -Valdemarelias@hotmail.com

 21. Jeg kan kun kommentere som anonym. Fatter ikke helt hvordan folk får deres navn på foroven.?? Nå men jeg deltager på min dejlige datters vegne. Hun er 2 år og hedder Luna.
  I kan kontakte mig på Mettepolet@hotmail.com hvis jeg er den heldige vinder :)

  Venlig hilsen
  Mette Bonnano Warming

 22. vi har 4 skønne unger så der er rigeligt at købe til så vi vil med største fornøjelse gerne vinde den flotte præmie i har på til i dag :-) det ville være skønt at kunne solde lidt og en kæmpe fornøjelse

  Med Venlig HIlsen

  Pia Hansen
  pia.hansen.dk@gmail.com

 23. Vil meget gerne være med i denne skønne konkurrence, da jeg har dreng som går i skovebørnehave, så han har virkelig brug for det varmeste af det varmeste, når man er udenfor hele dagen lang!!! Har delt og liked Børnetøjsindkøberen samt Smartkids på facebook. Hilsen Mette. Mail kmlynghoejen@os.dk
  Min dreng er 4 år og pigen er 7 år….:-)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>