Hvor er det bare fedt :0)

Hold op hvor er det bare helt fantastisk fedt at se den positive respons på vores første test og konkurrence :0) I finder konkurrencen til pigerne her: Vind lækkert Holly’s tøj til pigerne og drengene her: Vind lækkert Holly’s tøj til drengene.
Vi har sendt meget mere tøj ud til test, så det bliver langt fra den sidste konkurrence herinde. Og der kommer selvfølgelig også konkurrencer til de større børn ;0)

Personligt synes jeg selv det er rigtig dejligt at få den feedback tilbage som vores testere har til tøjet. Rigtig god og konstruktiv feedback til både mig og dem der står bag mærkerne.

Så tusind tak til jer alle sammen og stort velkommen til alle jer nye læsere her på bloggen :0)

3 kommentarer
  1. Katrine: Indtil videre har vi de testere vi skal bruge lige her og nu. Men så snart jeg mangler – så vil jeg efterlyse det herinde på bloggen ;0)

    Vibeke: Nej Koin er ikke lavet og trukket endnu. Indlægget med Koin var kun en teaser på hvad der ventede. Så snart vi har fået kommentarer og billeder tilbage fra vores testere, så udlodder vi også sættet fra Koin ;0)
    Og tro mig der er meget mere på vej ;0)

    De bedste hilsner
    Pernille

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>