Hvem vil have denne D-xel t-shirt?

Konkurrencen er slut

Vinderne blev:

Charlotte Elisabeth Kofoed og Line Bødker de Haan
Begge har fået direkte besked ;0)

D-xel t-shirtD-xel t-shirtD-xel t-shirtD-xel wayne

Julius i: D-xel t-shirt – 99,75 kr. (fås i anden farve her) // D-xel wayne buks – 299,75 kr. //
 

D-xel Wayne bukser

Nogle af vores yndlingsbukser til Julius er Wayne modellen fra D-xel, som jeg også tidligere har skrevet om bl.a. her og her.
Det gode ved modellen er at den altid fås i et hav af farver og så er prisen fantastisk. Lige denne orange udgave som Julius har på her er i en tynd kvalitet og koster 299,75 kr.
Det er faktisk genialt her om sommeren, hvor det alligevel ikke altid er lige godt vejr og shorts er for kolde, men tykke og kraftige jeans er for varme.

I kan finde et stort udvalg af D-xel wayne jeans på Smartkids lige her.

 

D-xel t-shirt – No Sleep industries

D-xel laver generelt fantastisk tøj til tweens i str. 8-16 år til helt igennem fornuftige priser og som også holder tendenserne. Ikke at Julius egentlig har den store mening om det selv endnu, for jeg er endnu ikke stødt på noget han nægtede at have på. Men det kommer nok :0)

T-shirten herover et endnu et godt eksempel på en populær style fra D-xel, som i denne farve er nærmest revet væk.
Jeg er dog så heldig at jeg har 2 stk. liggende som D-xel har været så søde at udlodde til 2 heldige læsere.
T-shirts’ne er begge i str. 12 år og kan ikke byttes til anden str.

Kunne du tænke dig at blive en af de heldige der modtager denne t-shirt?

Alt du skal gøre er at smide en kommentar herunder, hvor du skriver hvorfor lige netop du skal have t-shirten ;0)

Derudover vil D-xel blive rigtig glade hvis I vil “like” deres Facebook lige her.

 

Jeg finder de 2 heldige vindere tirsdag d. 9. juli

 

95 kommentarer
 1. Hey.. det vil min – netop-fyldt-12-år – Malte Emil 🙂 Den er da mega fed *s*

 2. Jeg ville elske at kunne give min Rasmus den lækre t-shirt på til første skoledag 🙂

  1. Hov.. lidt hurtig *s*

   Min søn Malte er bare verdens bedste storebror, der er rocker-sej til alt muligt indenfor computere.. Den sejeste dreng *s*

 3. har en dreng på 12 der ville blive rigtig glad for at vinde sådan en T-shirt. Han har lige set den og synes den er rigtig fed 🙂

 4. Den passer min skønne Mathias, og han er lige rykket op i str. 12 år og mangler derfor 🙂

 5. Min søn på 9 år som bruger størrelse 12 år i tøj.. Vil elske at gå med den fede T-shirt..

  Mange sommer hilsner
  Lone

 6. Min nevø er netop kommet i den alder, hvor der bliver gået meget op i tøjstil. Han vil helt sikkert blive en glad vinder af denne seje t-shirt. Håber mosteren kan overraske ham med denne fine t-shirt.

 7. Det skal min Andreas da, han er nemlig en meget bestemt ung mand, som helst kun vil gå i tøj fra D-XEL 🙂

 8. Min søn Lucas ville elske denne seje tshirt og så er farven blå super smart til ham 🙂

 9. Vi trænger til lidt medvind her i familien for tiden… Vil vildt gerne vinde den!

 10. Den vil min seje nevø på snart 11 bliver glad for – og så kan fætteren jo altid arve den 😉

 11. Jeg synes min søn skal vinde, fordi solen endelig skinner, fuglene synger og vi har 10.000 myrer i stuen. *griner*
  Og så måske også fordi, min store dygtige søn har gjort op med sin vandskræk. Er startet i svømmeskole og er allerede nået så langt, at han kan have hovedet under vand! *thumbsup* DET fortjener en præmie! <3

 12. Det vil min nevø Christian . trænger til der sker noget godt for ham .Hårdt at være storebror til to drillepinde

  1. Den vil min søn på 10 år elske, den er fed.Har en mor der starter uddannelse her til august, så det ville glæde hende. at kunne glæde drengen, med en vildt smart t-shirt
   mvh
   Pia Steinicke

 13. Min søn Kevin er helt vild med den super fede D-Xel Tshirt og det er lige hans størrelse, så den ville jeg altså elske at give ham 🙂
  Han har Tourette Syndrom og en generel udviklingsforstyrelse, så livet er generelt en udfordring for både ham og os. Men hans glade sind giver os alle energi til at hænge i og holde ud. Så vi samler på gode oplevelser og det ville det ihvertfald være for Kevin at få sådan en fin T-shirt 🙂

 14. Min søn skal forkæles med denne t-shirt fordi han i de her dage, faktisk den sidste uge, har bøvlet med for højt dukkerts. Han lider af diabetes og højt sukker gør ham virkelig dårlig. Vi prøver at hjælpe ham med en masse ekstra blodprøver og ekstra insulin. Det er nogle hårde dage så han fortjener en lille gave ….

 15. Min Noah vil blive SÅ glad:-)!. Noah har en kromosomfejl og har en resourceplads, men derfor vil han da stadig gerne se SEJ ud. Elsker ham ubetinget:-)!.

 16. Vi vil MEGET gerne vinde, for jeg vil elske at se min skønne dreng i andet end fodbold t-shirts ;o) ;o)

 17. Har en dreng der lige i tiden går meget op i hvad man skal have på og den her synes han så FED ud… :o) Så her vil den i hvertfald blive brugt…

 18. Fordi min søn lige pludselig er begyndt at interessere sig for hvad han har på. Har frabedt sig striber – nu skal det være sejt! 🙂

  1. – og han skal vinde den, fordi han eeeelsker at få nyt lækkert tøj, men det ikke altid liiiige er muligt, når man har to små brødre, der også skal have nyt nu og da og ikke kun arve storebrors. 🙂 Han er så kærlig og tænksom en dreng og nyder at være velklædt! 🙂

 19. Simon elsker d-xel han har denne i tyrkis men er vild med den mørkeblå og de orange bukser så mon ikke de ender i hans skab til første skoledag

 20. Den ville min søn elske at få. Fantastisk tøjmærke, som vi har lidt af i forvejen 😉

 21. Det skal min Nicklas på 12 , fordi at han går så meget op i sit udseende og stil allerede nu .. og denne t shirt , ved jeg at den ville han bruge rigtig meget , da den er cool i hans øjne 🙂

 22. Lige noget for min dreng Nicklas 🙂 Jeg sender en skøn deler afsted , og ønsker en rigtig dejlig dag ღ ˙·٠•●

 23. Det skal min Frederik da….Tænker tit når jeg ser på tørre snoren….. Hold da op alle de blå T-shirts…… Men her er det altså total ynglings farve…. Så sådan en sej T-shirts ville gøre stor glæde her.

 24. Den vil jeg gerne vinde til Mathias. Han elsker tøj, især T-shirt med fede symboler på, som denne.
  Han skal have den med i kufferten på ferie. Der der skal noget tøj til en dreng, som gerne vil være fin og smart. Såå jeg tror bestemt også hans mor bliver glad. 😉
  birthe.gug@live.dk

 25. Den skal vores nevø absolut have fordi han er den bedste fætter for Joshua. Han tager sig altid SÅ godt af ham, sover her ofte og leger med ham – de elsker hinanden. Så den fortjener Mathias 🙂

 26. Kender en super sød og sej dreng på 10, der vil tage sig så godt ud i den. Han er en dejlig storebror for sine 3 yngre søskende, en imødekommende sød og tillidsfuld knægt der elsker smart tøj og FIFA13… En fin gave som et TILLYKKE med dit nye værelse. 🙂

 27. JEg vil super gerne give min venindes dreng den i fødselsdagsgave, det er lige ham det ved jeg 🙂

 28. man skulle da være super skør hvis man ikke ville ønske sådan en lækker sag til sit elskede drengebarn så jeg er da helt klart med på den. Fantastisk giveaway 🙂

  Håber at blive en af de heldige <3

 29. lækkert 🙂 Alle kan bruge lidt forkælelse engang imellem, så den vil vi da mægtig gerne have 🙂

 30. ville jeg gerne, men min den store er 14 og den lille 6 så, en anden må have glæden!!

 31. Den vil min nevø synes er mega fed, især hvis hans moster vinder den til ham 🙂

 32. Gudbarnet et nettopp rykket opp i størrelse 10-12, så mon det ikke ville være en megafed fødselsdagsgave når han fyller år i August?:D

 33. Min 11 årige da 🙂 I et naivt sats på det bliver sommer længe nok til den kommer i brug. Har åbenbart kigget væk igen igen og pludselig er der flere t-shirts der er krympet på mystisk vis :-0

 34. Den ville jeg elske at vinde. Min skønne kæreste har to dejlige drenge; en stor knægt på 11 år som bor lige rundt om hjørnet og en bette på 6 år som bor i den anden ende af landet. <3 Nu er den bette så begyndt at tage børnetoget frem og tilbage, men som hjertebarn magter han ikke helt at tumle en kuffert endnu. Så jeg har været igang med at opbygge en fin komplet garderobe til ham, så han kan slippe for kufferten og nøjes med en lille rygsæk. 🙂 Da vi er kontanthjælpsmodtagere begge to, så er det meste af tøjet brugt men stadig i god stand og ganske smart, men av for søren …alt det smarte tøj jeg finder til den bette og ingenting til den store. 🙁 Derfor vil jeg gerne vinde, så jeg kan forkæle den store knægt lidt. <3

 35. Ville elske at glæde min lillebror med denne. Han går igennem en svær tid, så er sikker på denne gave kunne bringe et smil på hans læber

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>