Hummel SS13 – Forår/Sommer – Drop 1

Vi fortsætter Hummel temaet lidt her på bloggen og introducere jer her for Hummel ss13 – den helt nye forår/sommer kollektion :0)

Jeg er sikker på at I er rigtig mange der næsten ikke kan vente med at se den nye Hummel kollektion, der er lige på trapperne.
Forårs kollektionen, bliver leveret til butikkerne i to drop – 1 i slut januar og 1 i slut februar. Baby kollektionen som kun plejer at komme i første omgang, er blevet udvidet og kommer nu også i 2 omgange :0)

Her kan I se hvad der kommer i det første drop.

 

Hummel SS13 – Baby pige

Baby pige kollektionen går fra str. 56-98 i alle styles. Følgende kommer i butikkerne (også Smartkids.dk) her sidst i januar/start februar 2013.

Hummel SS13HummelHummelHummel

 

Hummel SS13 – Baby dreng

Baby drenge kollektionen går fra str. 56-98 i alle styles, og følgende kommer i butikkerne (også Smartkids.dk) her sidst i januar/start februar 2013.

Hummel SS13HummelHummelHummel SS13

Hummel SS13 – Pige

Pige kollektionen går fra str. 92-152 i stort set alle styles, og alt I ser på billederne herunder kommer i butikkerne (også Smartkids.dk) slut januar/start februar.

Hummel Hummel SS13Hummel SS13Hummel SS13

Hummel SS13 – Dreng

Drenge kollektionen går fra str. 92-152 i stort set alle styles og tøjet på billederne herunder kommer i butikkerne (også Smartkids.dk) slut januar/start februar 2013.

Hummel SS13Hummel SS13Hummel SS13Hummel SS13
Alt I ser på disse billeder er først i butikkerne i slutningen af januar/start februar, og hele sortimentet bliver tilgængeligt på SmartKids.dk i alle str.
Hummel leverer drop 2 i slutningen af februar/start marts. Dvs. dette er kun den første levering.
Hvis du følger med her på bloggen, kan du ligeledes se sneak peak på Drop 2 – kollektionen før den lander i butikkerne.

Hvad synes I om kollektionen? Ser I noget I må eje til jeres børn?
Jeg glæder mig rigtig meget til at høre hvad I synes, så smid endelig en kommentar herunder :0)

 

Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

20 kommentarer
 1. Kan godt lide farverne mørkeblå og orange – hættetrøjen er fed. Personligt er jeg ikke så vil med lyseblå og orange sammen. Er også vil med cowboybukserne og joggingsættet. Ærgerligt man ikke har en baby længer, for heldragterne og bodyerne er bare lækre…

 2. Jeg elsker Hummel børnetøj, og må sige, at det er nogle skønne farver der kommer :)
  Desværre har jeg ikke så meget at rutte med i øjeblikket, men det kunne da være senere på året 😉
  Fede fede ting i hvert fald :)

 3. Fint… Synes dog drenge kollektionen er fedest…c”,) øv når man har to piger… Men der er fede farver til de store tøser…

 4. Det undertøj er supersmart! Og den nye HUmlebi i farver:D
  Den orange T står der Marley på :) Tusind tak for sneak Peak, skønt!!!

 5. Det er ikke lige mig. Men er normalt slet ikke til Hummel. Farverne og mønstrene er bare ikke noget der falder i min smag, og desværre heller ikke denne kollektion!

  Marie

 6. Sikke en forskel fra sidste kollektion. Var bestemt ikke begejstret for aw2012, hvor jeg slet ikke kunne lide farvesammensætningen. Den her gang er det faktisk det meste af det jeg kan lide. Så mine drenge skal nok ud at have noget af det… Dog ikke med den gule farve, som jeg ikke synes passer ind. Men ellers, rigtig fed ss2013 fra hummel.

 7. Gotta love it. Hummel er en af de største favoritter herhjemme!
  Særligt striberne til baby-pige er blevet meget bedre i denne kollektion end i den forrige efter min mening.
  Logo tee til drengene…. Arh, den holder ikke i min optik. Den minder lidt for meget om en man køber til 20,- på kreta. Sorry Hummel. Ellers er det er big smile herfra :)

 8. PUHA!!!! Det er jo bare alt for lækkert…****
  Ska helt sikkert ha en masse til mine 2 banditter :-)
  LOVE Hummel <3

 9. Nu har jeg ikke børn i baby str mere, men jeg synes at heldragterne er superfine og de langærmede bluser ville helt sikkert også være røget i indkøbskurven her.

  Til de store drenge er jeg ret sikker på at min søn skal have de kortærmede t-shirt og cowboybukserne afhænger af hvordan vinklerne er sat på bukserne – er det tryk eller een bort, der er påsyet. Min søn er meget sart med stive materialer og mærker der kradser, så hvis det er een bort som er påsyet på indersiden af buksebenet, så vil vi ikke have dem. Det bliver for stift og han nægter at tage dem på

 10. Jeg elsker kollektionen. Min datter skal helt sikkert have noget fra pige-delen. Udover designet er super fedt, så elsker jeg funktionaliteten i Hummels tøj. Min datter går i idrætsbørnehave og hun kan bevæge sig uden hindringer i deres tøj. Endvidere er holdbarheden helt i top – vask efter vask. Det betyder meget herhjemme.

 11. Hvor er det bare fiiint altså :)
  Den lilla kjole med gult tryk og de lilla-stribet strømpebukser kunne sagtens være et sæt lillepigen skal have på hjem fra sygehuset. Det er super fint.
  Ja, alt baby pige kan jeg faktisk lide. Er zip trøjen og bukserne i noget andet stof end rent bommuld? Det ser ud som om det glinser lidt – er super flot.
  Sættet i blå og orange skal Joshua i hvert fald have :)

 12. Jeg har allerede fundet nogle favoritter til min dreng på 10 måneder. Synes at de sidste kollektioner har været kedelige, men i denne er der noget der kan bruges.

 13. I LIKE! Er så begejstret for denne kollektion´! Var ikke begejstret for farvesammensætnigen i AW12, men disse farver er lige i min samg, tak for det;)

 14. De mørkegrå jogginbukser på det anden sidste billede, kan jeg ikke rigtig finde på smartkids!? Jeg kan finde en model der hedder 39566, men den kan kun fås i lysegrå.. kan du give mig modellen på den mørkegrå buks på billedet her på siden?

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>