Hummel jumpsuits

Hummel jumpsuitsHummel Jumpsuits med sølv print – Find dem her
 

Hummel jumpsuits

 

Har I set de her fede nye Hummel jumpsuits der er kommet? Julius har fået den sorte udgave, og han synes det er så sejt med sølvprint. Denne model fås i 3 farver og har lynlås der går hele vejen op igennem hætten.

Hummel jumpsuit fås i str. 2-16 år og koster 699,75 kr.

Enten er man til Jumpsuits eller også er man ikke. Her bruger vi dem mest som hyggetøj, men de er virkelig rare at have på ;0) Jeg har såmænd også fået erhvervet mig en selv, som virkelig hænger på mig om søndagen.

Har jeres unger jumpsuits eller hader I dem bare som pesten?

 

Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

7 kommentarer
 1. Min søn elsker hans to jumpsuits!! Han vil have hans dragter på, bliver nød til at udskyde vaskningen af hans, så han også går i andet 😉 Ikke fordi moren synes at de er så fede eller praktiske for den sags skyld 🙂

 2. Jeg synes fe er grimme normalt – denne er dog ret fed!
  Min næstældste har ønsket sig en i lang tid – håber de rige bedsteforældre måske vil sponsorere en til jul…

 3. Hvor er de bare fine, den ville den store pige på 11 år elske at rende rundt i, og ligeledes den lille pige på 2 🙂 Den store synes stadig at det er sjovt når de til tider matcher.

  Hilsen Dorrit

 4. Hjælp!!!!!
  Jeg vil så gerne købe den grå dragt str. 2 år… Har set på flere blogs, at de fås fra 2-16 år!!! Jeg har ledt både online og i butikker, men kan kun finde dem fra 4 år….. Én der ved, hvor jeg kan få den??
  Vh Line

 5. Tak for svaret!
  Nej jeg søgte den dragt, som du har lagt billede ind af… Men har fundet ud af noget

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>