Fede jeans fra Hust & Claire

Hust & ClaireHust & ClaireHust & Claire jeans til 399,75 kr. – Find dem her
 
 

Hust & Claire vintagejeans

 

Jeg er faldet pladask for de her fede vintage jeans fra Hust & Claire, som jeg synes er mere klassiske i snittet men stadig med kant i form af fede, lidt anderledes farver og vaske.

Drengene har begge fået et par hver fra Hust & Claire, og nu bliver jeg virkelig nødt til at begrænse mig selv i forhold til hvilke farver vi ellers bliver nødt til at anskaffe os….. Typisk.

De er super bløde og behagelige, så selv Lucas foretrækker nu Hust & Claire jeans’ne – og han er altså ellers ekstremt sart med hvad han vil have på. Pasformen er perfekt til både Julius og Lucas – en regular fit, som sidder lidt til. Der er dog elasthan i, så de er på ingen måder stramme, og i og med der ikke er “hængerøv” eller det der ligner, så giver det faktisk en super god bevægelighed for dem når de leger og bare er børn.

Der er regulerbar elastik i taljen og de kommer med det lille opsmøg, som kan foldes ned efterhånden som der er behov for mere længde – smart! I de små størrelser er der hægte under knappen, mens der på de store størrelser er en flot træknap.
Egentlig ville jeg foretrække hægte i alle størrelser, for selvom Julius er 8 år – så er en knap altså bare ikke et hit :0(

Hvordan har I det med hægter i jeans istedet for knap? Bliver man for stor til hægte i bukserne?

 

2 kommentarer
  1. Nej, man bliver aldrig for stor til hægte i bukserne.

    Manden har faktisk tre- fire par jeans med hægte i. De er fra G Raw, sams og Wagner…

    Så hægter har ingen alder:)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>