Danefæ – Vind lækker jakke til Mor

VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her: VInderen af Danefæ jakke blev….

Inspireret af nordisk mytologi og det lunefulde skandinaviske vejr oplevede Danefæ sin første store succes med farvestrålende dameregnfrakker i 2006.
Personligt kender jeg mest Danefæ for deres børnetøj – og det gjorde jeg også da jeg sidste år for første gang skulle købe det ind til SmartKids.dk
Jeg blev derfor overrasket da jeg hørte historien og fik af vide at det rent faktisk startede med Damefrakkerne.

Damefrakkerne producerer Danefæ stadig, men deres sortiment bliver løbende udvidet med regntøj, overtøj, t-shirts, kjoler, bodysuits, sweatshirts samt strik og tilbehør til store og små – såvel kvinder som mænd, babyer og frække unger.

Jeg har fået lov til at teste en Danefæ frakke til mig selv, og du kan også vinde en valgfri Danefæ frakke til dig selv fra SmartGirl.dk

Jeg har ud af det store udvalg der er på SmartGirl.dk valgt den grå-stribede Else jakke som er en lang model. Jakken har pink foer – og jeg er jo helt tosset med pink – så den er lige mig. Samtidig kan jeg godt lide at den er sådan lidt neutral selvom der stadig sker noget med de tone-i-tone farvede grå striber.

Der er på jakken et aftageligt bindebånd, som man kan binde rundt om taljen. Jeg har faktisk valgt at tage bindebåndet på min jakke helt af, og det er jo rart at man selv kan vælge om det skal være der eller ej.

Danefæ lover selv at frakken er lavet i et meget vind- og vandafvisende åndbart materiale (5.000 mm vandafvisning) og har tapede sømme, så den kan modstå det danske vejr. Her undrer det mig som rutineret børnetøjsindkøber at de vælger at kalde det vandafvisende og ikke vandtæt. Ved et vandsøjletryk på 3.000 mm må man kalde produktet for vandtæt og denne jakke har et vandsøjletryk på 5.000 mm. Så den er altså mere end vandafvisende :0) Det har ihvertfald stor betydning for mig, og hvis jeg ikke lige havde vist at grænsen lå på 3.000 mm (nogle siger sågar helt ned til 2.000 mm), så havde jeg faktisk ikke troet den var vandtæt ;0)

Jeg er allerede blever ekstremt glad for jakken og har den på dagligt – tror faktisk slet ikke jeg kan undvære den nu :0) I starten tænkte jeg at det måske var lidt irreterende at den var så lang, men det har ikke generet mig det mindste. Dog kunne jeg rigtig godt have tænkt mig en indsnøring forneden, hvor man kunne have justeret jakken lidt ind.

Ved håndledene er der mulighed for at spænde jakken ind, da der er to knapper. Umiddelbart virker løsningen lidt mystisk, men jeg må indrømme at det faktisk fungerer helt fint og det er rart at man har muligheden for justering.

Den dobbelte lynlås i jakken gør at man kan lyne den op nedefra også. Meget smart, men ikke noget jeg har haft brug for. Jakken er ret bred forneden, så derfor har det slet ikke været nødvendigt.

Jakken koster 1.399,75 kr. – og det synes jeg personligt inden jeg fik jakken var rigtig meget for sådan en jakke. Men jeg må indrømme at jeg er dybt imponeret over jakkens kvalitet. Specielt når man som mig har 2 raske drenge, som gerne vil ud i al slags vejr og elsker at gå på opdagelse i naturen.
Det er rart at jeg med Danefæ jakken kan gøre alt dette sammen med dem.
Som sagt tror jeg slet ikke jeg kan undvære min jakke fra Danefæ nu :0)

Vind en valgfri Danefæ jakke

VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her: VInderen af Danefæ jakke blev….

Se det store udvalg af Danefæ på SmartGirl.dk
Jeg udlodder i samarbejde med Danefæ en valgfri Danefæ jakke fra SmartGirl.dk
Alt du skal gøre for at deltage er:
1: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB

2: “Like” evt. dele Danefæ på FB

3: Skrive en kommentar herunder hvor du indsætter link til den Danefæ jakke fra Smartgirl.dk du ønsker dig og i hvilken str. Du finder alle Danefæ jakkerne her. Kommentaren SKAL indeholde dit Facebook navn eller email og dit fulde navn.
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)


Jeg finder mandag d. 30. april den heldige vinder og tjekker at vinderne er med i begge FB grupper.

Præmien har en værdi på optil 1.399,75 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
447 kommentarer
 1. Denne ville jeg blive helt vildt glad for :-)http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Sort_Danefae_overgangsjakke_120970_4 :

  Line Bødker de Haan (linebdehaan@hotmail.com)

 2. Åh, :drømme drømme:. Jeg har længe ønsket mig en Danefæ jakke, men som du også selv skriver, så er det mange penge for en jakke. Og lige pt, er det børnene der er første prioritet.
  Jeg har gået og smug kigget på denne, som jeg er helt vild med: http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Navy_Danefae_overgangsjakke_152399_559
  Jeg kender ikke deres str. men jeg vil tro, jeg vil passe en str. L eller XL.

  Charlotte Anna Marie Petersen
  charlotte@alt-ctrl-del.com

 3. Gad vide om jeg er kedelig!!!!
  Nej jeg er da ej, det er jo en regnfrakke, som skal passe til det hele..På stranden i stille regn, og i byen, hvor jeg gerne vil være lidt chic med den sorte barnevogn, den sorte løbevogn..Det er ungerne, som får lov til at lyse i Danfæ's skønne farver..
  Hvis nu, t jeg skulle blive udtrukket, så vil jeg meget gerne vinde denne:
  http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Sort_Danefae_regnjakke_120964_4 Den er bare så flot…-)

  Hilsen Birthe Rostgaard Nygaard
  birthe.gug@live.dk

 4. Åh altså, ville elske at få denne lækre jakke i xl
  http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Sort_Danefae_vinterjakke_120971_4

  men men, kan den ikke skaffes, så må jeg bare eje denne fede fede overgangsjakke også i xl
  http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Sort_Danefae_overgangsjakke_120970_4

  Håber sådan det kunne blive min tur til at få noget nyt fedt tøj, herhjemme synes jeg børnene er klæde smart og fint (og imens render jeg rundt med pletter af alle slags… typisk ikke 🙂 )

  Hilsen Luise Nielsen, luise-m@nielsen.mail.dk

 5. Sikke en lækker konkurrence! Jeg har hele vinteren rendt rundt i en vinterjakke der var gået op i sømmene hele vejen fra armene og ned. Nu er det endelig varmt nok til at jeg ikke behøver gå med dén mere – men før eller siden bli'r det nok vinter igen, og den ville jeg gerne tilbringe i denne lækre sag http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Army_Danefae_vinterjakke_120973_30 i str. small.

  Tonsvis af krydsede fingre fra Julie Lillegaard / julielillegaard@gmail.com

 6. Ville være en stor ære at vinde jeres Danefæ overgangsfrakkehttp://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Sort_Danefae_overgangsjakke_120970_4,str L den kan man bruge hele tiden,have på i byen,shoppe eller hvad man ellers skal. Et stort ønske vil blive opfyldt at vinde,den er så præsentabel og smuk, meget i øjefaldende.<3<3 sender en stor deler og håber så inderligt at være den heldige der vinder <3<3
  Mvh Jane
  Jane@team-tvede.eu

 7. Elsker Danefæ jakkerne og hvis jeg skulle være den heldige, ville jeg ønske mig denne Model: Terry jacket
  ——————————————————————————–
  Varenr.: 152399_559
  str. L i navy
  Vh
  Sanne
  Sannemartin.bt@os.dk

 8. Først vil jeg sige at det er en utrolig flot Præmie og jeg følger selvfølgelig både bloglovin og er også ven med både Danefæ og Børnetøjsindkøberen. og deler alt det jeg kan på FB siden

  derud over vil jeg også sige at jeg er så vild med de fede Danefæ jakker i har mej har desv ikke råd til at købe selv, men skulle jeg være super heldig at blive udtrukke som vinder kunne jeg vild godt tænke mig denne, da jeg har kigget på den længe http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Sort_Danefae_regnjakke_120964_4
  for jeg krydser virkelig alt jeg har denne gang, for alvor, og håber jeg er Heldig 🙂

  Kærlig hilsen

  Pia Hansen
  missangeldk@gmail.com

 9. http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Moerkegraa_Danefae_overgangsjakke_120970_36

  Jeg har det med at dræbe mine regnjakke pga noget mudder rutcjhebane leg som jeg er aaalt for gammel til at være med til og tror jeg ville blive for voksen kedelig i en dyr regnjakke. Men en overgangsjakke er en mangel og det ender altid med at være sommer inden jeg har bestemt mig. Eller de sidste par år har der kun været brug for regntøj *suk*

  Ann Sehested Rytter ( caroline79@live.dk)

 10. Har i flere år sukket efter en danefæ jakke og set beundrende efter dem på gaden. Men pengepungen har ikke haft den samme “lyst” som mig.
  Det vile være rigtig dejligt med den selv samme jakke som er blevet brugt i testen, den vile passe perfekt til mit job som pædagog og hjemme som mor kæreste og veninde 🙂

  http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Moerkegraa_Danefae_overgangsjakke_120970_36

  I størrelse medium

  Ida Lysell Jensen

  ida.l.jensen@gmail.com

 11. Jeg kunne virkelig godt ønske mig den viste model – den grå stribede med pink foer – str. M – Ville føle mig så forkælet, hvis jeg kunne iklæde mig sådan en skøn frakke…

  Tina P.
  Tinapovlsen@tiscali.dk

 12. Åhhhh – jeg eeeeeeelsker Danefæ og har intet mindre end 6 Danefæ-frakker 🙂 Jeg har endda skrevet et laaaangt blogindlæg tilbage i efteråret om min årelange Danefæ-frakke-fetish 😀 -> http://connersnest.blogspot.com/2011/10/i-danef-lidt-ekstra-farvepep.html

  Jeg krydser virkelig fingre for, at jeg bliver den heldige vinder af denne skønne Danefæ-frakke i XL (som er den samme fine farvekombi, som du har testet – og jeg kan godt forstå, du er blevet hooked på den): http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Moerkegraa_Danefae_overgangsjakke_120970_36

  Forårshilsener,
  Maja

  Maja Conner
  majaconner@hotmail.com

  Conner's Nest…♥
  http://connersnest.blogspot.com

 13. Jeg synes simpelthen at de er så lækre de jakker og nu har jeg efterhånden set en del af dem på og har en aftale med mig selv om at sådan en skal jeg altså have når pengene er til det. Ellers ville det jo være fantastisk at vinde en! Jeg synes det er svært at vælge, den grå med det pink foer er godt nokflot, men er alligevel vild med den klassiske sorte.. den passer jo til alt.
  http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Sort_Danefae_overgangsjakke_120970_4
  I str M:-)
  Mvh Line
  linekarup82@hotmail.com

 14. Åhhh jeg må bare eje en Danefæ jakke!!! Har delt linket begge steder!
  Mit facebook/navn Silja Schmelling – mail adr. silja8@gmail.com – str. M.
  http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Navy_Danefae_overgangsjakke_152399_559 .. Hvis størrelsen er udsolgt på denne jakke, så gerne denne http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Navy_Danefae_regnjakke_120964_559 eller http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Moerkegraa_Danefae_overgangsjakke_120970_36 – Vil virkelig være lækkert at vinde sådan en jakke, jeg længe har drømt om!

 15. Jeg ville elske at vinde denne flotte jakke:
  http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Moerkegraa_Danefae_overgangsjakke_120970_36
  til min mor, fordi hun altid tager alle andre i første række og forsømmer fuldstændigt sig selv. Derfor ville det være fantastisk at kunne give hende denne jakke søndag d. 13 maj på mors dag, da hun altid har drømt om en flot Danefæ jakke.

  Jeg liket begge link 🙂

  Jakken skal være en Str. Large

  Facebook: Emilie B. Ditlev
  Mail: Emilieditlev@hotmail.com

  Mvh. Emilie Ditlev :o)

 16. Jeg troede jeg havde deltaget i denne, men er åbenbart forsvundet fra listen igen, men vil da vildt gerne vinde. Elsker Danefæ, har længe ønsket mig en jakke fra mærket, er kun min datter der har haft Danefæ jakker, og min søn en enkelt også 😉 Men jeg ønsker mig denne http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Moerkegraa_Danefae_overgangsjakke_152400_36 – så nu håber jeg bare jeg er mega monster overdrevet heldig 😉

  Mvh Laila Holdt (lailaholdt@hotmail.com)

 17. http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Moerkegraa_Danefae_overgangsjakke_120970_36 str. X-large/XL

  Helene Braüner Bisgaard (samme facebooknavn)
  helenebb@hotmail.com

  Jeg har slidt både en vinterjakke og regnfrakke godt i bund – kan bare ikke få nok af denne Danefæ-model. Super til cyklen i al slags vejr og ellers bare skøn at have på.Enig med dig, at den nye gråstribede model er superfin. Min mand er ikke vild med de alt for vilde i farverne 😉 – nogle elever i skolen kaldte mig “hende med regnfrakken” for nogle år siden, fordi min skønne regnbuestrib regnfrakke var så iøjnefaldende…og de ikke lige kunne huske mit navn blandt alle de andre lærere 🙂

 18. Kan ikke finde mit indlæg ??
  Så jeg prøver igen… for det er da en alt for lækker præmie til ikke at deltage 🙂
  Jeg kunne godt trænge til at blive piftet op med den her:

  http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Stribet_Danefae_overgangsjakke_152397_351

  eller den her i navy: http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Navy_Danefae_regnjakke_120968_559

  Jeg ønsker mig str.Small og X'er fingre for at ku' gå foråret i møde i sådan een 🙂 Hilsen Zanne B. Færch – zanne_bf@hotmail.com

 19. Hej. Jeg ville elske og vinde en Danefæ jakke i str. Xl og specielt i den sorte farve. Jeg hedder Anne Gislund. (jakob@gislund.dk). Håber jeg vinder. Mvh Anne

 20. UUUHHH VI elsker også bare Danefæ hjemme ved os..<3 <3

  Så jeg vil da bestemt gerne vinde en Danefæ jakke (til samlingen)
  Jeg kunne godt tænke mig denne http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Lilla_Danefae_regnjakke_120968_92

  Mvh Anne

  Jeg har selv købt en Terry her i vinters og vil give jer ret i det virkelig er kvalitet man køber for pengene, jeg har moslet rundt på alle legepladsen med den så en tur i maskien og den er så god som ny.. Det eneste jeg var træt af var ærmerne var lige i det korteste (men det er jo ikke Danefæs skyld jeg har gorilla arme he he)Og så havde jeg måske forventet den var lidt varmere ;O) Meeen jeg fryser gerne lidt engang imellem for at bære min smukke Terry frakke <3

 21. Herhjemme elsker vi også bare Danefæ, så ville da elske denne
  Den vil helt sikkert få mor igennem regnvejeret med stil ;O)

  http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Lilla_Danefae_regnjakke_120968_92

  Vil give dig ret i det virkelig er kvalitet fra Danefæ.. jeg berigede mit eget liv med en Terry frakke i vinters.. den er SÅ FED og gør virkelig nogetgodt for ens mor figur he he dog lidt kort i ærmerne, men det er jo selvfølgelig ikke Danefæs skyld jeg har gorilla arme ;O)

  Mvh Anne Valter – ankv@mail.dk

 22. Hejsa,

  Åhhhh, hvor ville det varme hvis det var mig der vandt denne virkelig skønne jakke, Jeg har længe drømt om at få en jakke fra danefæ, men har ikke haft råd. Jeg har 2 drenge og det er dem der kommer i foreste række, når det handler om nyt tøj.

  http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Sort_Danefae_overgangsjakke_120970_4

  Det er ovenstående model i str M, Jeg ønsker mig, hvis jeg skulle være så heldig at vinde…

  Mvh Pernille Mønster

  E-mail: pernille_ohlsen@yahoo.dk

 23. Åh, jeg har forelsket mig lidt i modellen 'Helen jacket'! En regnjakke med et feminint snit – I LIKE 🙂 Den her vil se fantastisk ud med mine røde gummistøvler, og så vil jeg være klar på at hoppe ud og nyde regn og vandpytter med min søn <3 http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Sort_Danefae_regnjakke_120964_4
  Str. S

  Krydser fingre!

  Carina Stobberup
  carinastobberup@hotmail.com

  (Desuden har jeg lige skrevet eksamensopgave i nordisk mytologi på mit studie i religionsvidenskab, og venter på svar… Kunne være rimelig sejt hvis jeg vandt denne, så kan det i al fald ikke være tegn på andet end at de nordiske guder er med mig 🙂 )

 24. Hejsa,

  Åhhhh, hvor ville det varme, hvis det var mig der var så heldig at vinde denne virkelig skønne jakke. Jeg har længe ønsket mig en danefæ jakke, men har overhovedet ikke råd til at forkæle mig selv med en jakke til den pris.
  Jeg har 2 drenge og det er dem der står foreste når det handler om nyt tøj, for de skal ikke undvære bare fordi mor gerne vil have en virkelig lækker jakke, så mor må nøjes.
  Derfor håber jeg virkelig at det er mig der vinder…

  http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Sort_Danefae_overgangsjakke_120970_4

  Det er denne model i str. M

  Mvh Pernille Mønster

  mail. pernille_ohlsen@yahoo.dk

 25. Hej – Åhhh super lækkert – jeg kunne godt tænke mig en skøn een 🙂 Min hund har lige gnavet min ellers skønne stribede i stykker..BANDIT

  STR XL 🙂

  Rik_ky@mail.tele.dk

  Rikke Skjøde Baes

 26. http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Sort_Danefae_regnjakke_120964_4

  Hejsa, jeg har fundet denne smukke regnfrakke fra Danefæ, som jeg håber at vinde. bDen er smuk, ren og så er den lige mig. Jeg har lige købt mig et par sorte Hunter gummistøvler og går nu og mangler en flot sort regnfrakke der passer til, og det er så der i kommer ind 🙂 vælg mig så skal jeg med glæde sende et billede med den på i regnvejr!!

  dejlig side i har.

 27. Ja Danefæ har noget sejt tøj både til børn og deres mødre. Hvis jeg vandt skulle det være den navy stribede overgangsjakke Model else jacket, varenr 120970-559 i str M.
  Fortsat god søndag 😉
  mvh Tina Kortbek
  tkortbek@hotmail.com

 28. ihhh elsker disse jakker, håber jeg får chancen for at se ligeså godt ud som dig når jeg skal på tur i vind og blæst med mine 2 charmebøffer… Har ønsket mig en længe og vil osse gerne være “pretty in pink” og grå, så derfor drømmer jeg lige om den du har:-)

  http://www.smartgirl.dk/toej/jakker/Moerkegraa_Danefae_overgangsjakke_120970_36

  i medium:-)

  kram fra Line Larsen
  larsen9400@gmail.com

  (undskyld hvis jeg har skrevet 2 på bloggen, min computer driller:-/)

 29. Jeg prøver for 3. gang og skrive her, hvad det er jeg ØNSKER mig..og håber på det er lykkens gang, og det denne gang kommer på væggen. ;0)
  DANEFÆ er FANTASTISK!! – og jeg kunne vildt godt tænke mig en Else overgangsjakke i sort (kan bruges til alt) str.xl.
  – Mail adressen er lovlap@youmail.dk
  Mange hilsner Pia

 30. Prøver igen! – hvorfor mon kommentarerne jeg har skrevet ikke popper op på væggen?
  Jeg ønsker mig vildt meget en Else overgangsjakke i sort str.xl…//www.smartgirl.dk/toej/jakker/Sort_Danefae_overgangsjakke_120970_4″

  Mailadresse:lovlap@youmail.dk
  Mange hilsner Pia

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>