Danefæ Sneak Peak – forår/sommer 2013

I går var jeg hos Danefæ for at købe ind til forår/sommer 2013. Danefæ har vi ført på Smartkids.dk i ca. 1 år og det er allerede blandt vores allerbedste mærker. Og det kan jeg personligt godt forstå.
Bedre kvalitet finder man simpelthen ikke på t-shirts med print. Mine egne drenge har utallige t-shirts fra Danefæ og pasform, farver og tryk holder bare vask efter vask. Og så er det jo kun et kæmpe plus at ungerne ELSKER at have det på.

Forår/Sommer kollektionen er helt igennem lækker, med en masse nye print og nye striber.

Lidt af det nye er Løveprint, som kommer både på drenge og pige t-shirts. Viking print til pigerne også med piratviking, som vel egentlig også kan bruges til drengene? Zig Zag striber på drengene med Vikingen Erik. Batik farvede t-shirts til både drenge og piger.

Hvad synes I om det?
Og husk det kommer først i butikkerne til foråret 2013 – så dette er kun sneak peak på hvad I kan forvente i butikkerne til næste forår/sommer ;0)

Sidst får I lige lidt billeder fra Danefæ’s stand på den netop overståede CPH Kids.

Follow me onBloglovin’ – Like me onFacebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
5 kommentarer
  1. Super fedt tøj.
    Jeg har lige købt en “Ghost of Erik” trøje til min datter på 1,5 år, for syntes simpelt hen at den er for fed, og hvorfor skulle hun ikke have lov at få sådan en? Så jeg glæder mig meget over at Erik også er kommet på pigernes trøjer, for det er nu det print jeg syntes mest om.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>