Danefæ AW12 – Sneak Peak

Selvom det står på sommerferie for mange ligenu, inkl. undertegnede, så vælter det også ind med nye varer på SmartKids.dk :0)
Da jeg bestilte varerne hjem for noget der ligner 8 måneder siden, tog jeg billeder af det hele og kan derfor lave de her sneak peaks til jer før varerne kommer online, og denne gang vil jeg vise jer alt hvad der kommer hjem fra Danefæ.
Men HUSK varerne kan ikke købes endnu, og billederne her er med forbehold for at enkelte modeller kan være udgået og derfor ikke kommer alligevel.

Danefæ AW12 – Baby pige

Danefæ AW12 – Baby dreng

Danefæ AW12 – Pige

Danefæ AW12 – Dreng

Danefæ AW12 – Overtøj

Hvad synes I om det?

Spørg endelig løs her i kommentarfeltet hvis I har spørgsmål ;0) Jeg skal prøve så godt jeg kan, at svare på alle de spørgsmål I måtte have ;0)

Follow me onBloglovin’ – Like me onFacebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
21 kommentarer
 1. det er jo som altid der hvor hovedparten af mine indkøb ender hvor er det bare fedt og kvalitet ud over hvad man kan forvente

 2. Er da bare helt vild med det fine lilla tøj med prikkerne 😀 Dejligt at se lidt “nyt”. Men jeg er nu bare generelt vild med Danefæ og deres striber og fine prints 🙂

 3. de er simpelhen så skønne de jakker .. ja faktisk alt tøjet… Og elsker alle de farver det er så sprudlende:) vi er stor tilhænger af det herghjemme:)

  1. Ja vi er også store tilhængere. Personligt har vi dog aldrig haft overtøjet ;0) Måske vi skulle prøve det i år, hvis ikke det var fordi drengene allerede har fået Hummel og Ej sikke Lej…. Hvor mange flyverdragter kan man mon lige have….

 4. Super fedt tøj fra Danefæ igen 🙂 Hvor er det bare flot – selvom lillemanden har massere af Danefæ bluser, så bliver gardaroben nok udvidet nu kan jeg se 🙂

  Super fedt overtøj – det kunne være man skulle prøve det i år?! Den grønne stribet og multifarvet er i hvert fald lige min smag.

  Hvad er priserne på jakker og flyverdragter – kan du huske det søde Pernille? 🙂

  1. Hej søde Christine,
   Ja her har du da ihvertfald dine pangfarver ;0)
   Jeg må indrømme at jeg ikke kan huske priserne i hovedet, men jeg kan undersøge det når jeg er tilbage fra ferie ;0)
   Mvh. Pernille

 5. Så super fedt tøj Danefæ kommer med igen i år, helt sikkert et tøj mærke mine drenge (og deres mor) ikke bliver træt af her i huset…..

  Blåstribet vinterjakke til den lille og brun Skateboard vinterjakke til den store

  TAK ;O)

 6. Hej, hvornår vil kollektionen sådan cirka kunne købes på Smartkids? Kommer der også huer og vanter/luffer fra dem i år, og eventuelt i hvilke farver? På forhånd tak for svar. Mvh Julia

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>