Dagens – Sjove fraklip

Alt tøj er fra Smartgirl.dk – Denimjakke fra Vero Moda // Bukser fra Five Units //
Tørklæde fra Punk Birds // Bluse fra Sisters Point // Sneakers fra Converse //

Ja okay – nogle gange er det bare rigtig svært at få taget outfit billeder og ofte tyer jeg så til selvudløser fordi jeg ikke lige har nogle der kan tage dem ;0) Som denne her aften hvor jeg havde forsøgt at overtale min mand til at tage dem og alligevel blev det bare ikke til noget.

Til sidst gik jeg ud og tog med selvudløseren, hvad min kære mand så fandt ekstremt morsomt og lavede det her stunt :0)

Det drev over, selvom det var helt ekstemt morsomt. Så jeg prøvede lige at tage et par ekstra billeder.
Ja, tænker I måske – de er da meget godt….. Men læg så lige mærke til manden i vinduet på den anden side :0)
Det var så aftenens grin :0)

Alt tøj er fra Smartgirl.dk – Denimjakke fra Vero Moda // Bukser fra Five Units //
Tørklæde fra Punk Birds // Bluse fra Sisters Point // Sneakers fra Converse //

Blusen fra Sisters Point er faktisk ret fed og her ser i lige et lidt mere detaljeret billede af den.

I dag er jeg startet på arbejde igen efter 3 ugers dejlig ferie, og jeg kan love jer for at I har rigtig meget at glæde jer til. Vi er nemlig ved at omkomme i nye lækre efterårs varer som vi knokler for at få online til jer på www.smartkids.dk :0) Glæd jer.

Follow me onBloglovin’ – Like me onFacebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
2 kommentarer
  1. Kasper du er min favorit haha så grinern.. nu har du osse holdt dig ude af bloggen og billederne i lang tid, endelig kom du med 🙂 Rikke ZH

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>