Dagens mor – Minimum

Kjole fra Minimum // Sandaler fra Camper // Halskæde fra Stylesnob // Armbånd fra Passero og Nørgaard Thomsen
Sådan har jeg set ud idag – satsede på en varm dag og krøb i denne kjole fra Minimum, som jeg faktisk købte sidste år men aldrig har brugt før…..

Måske pga. de tværgående striber, som ikke altid gør det bedste for ens figur. Faktisk synes jeg meget nemt man kommer til at se gravid ud :0( Og når man først HAR været gravid og HAR født, så ønsker man altså IKKE at se gravid ud :0)

Men jeg synes omvendt også at det er meget fedt at de går på skrå :0)
Men kjole er generelt ikke noget jeg går særlig meget i……
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
6 kommentarer
  1. Atter engang ligner du jo en million , virkelig lækker kjole , du bære den godt :)

  2. Den sidder flot på dig – Sidste gang jeg havde kjole på var til min konfirmation for lade os bare sige 10 år siden 😉 Når jeg engang skal giftes, så er jeg ikke en gang sikker på at der skal en kjole på den dag. Jeg har svært ved at se mig selv bære en kjole :)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>