Dagens mor – Global funk quiltet jakke

Global funkGlobal funk

Global funk quiltet jakke // Sorte jeggings fra Vila // Strik fra MbyM // Sko fra Pavement //
Halskæde fra Black colour // Ur fra Daniel Wellington (Gave) //
 
 

Global Funk – Quiltet trend – Hot or not?

 

Et lille flash af mig selv i dag, hvor jeg havde et af mine absolutte yndlings items på – nemlig min quiltede jakke fra Global Funk. Jeg købte den lige inden modemessen og var faktisk i tvivl om jeg ville komme til at bruge den.
Men faktisk er den endt med at være en af mine yndlingsdele i garderoben lige nu ;0)

Til sommer forestiller jeg mig også at kunne bruge den rigtig meget som jakke, hvor jeg lige nu bruger den som jakke indendørs. FORÅR kom nu !!!

Idag har jeg haft den på sammen med et par sorte jeggings og en bordeaux strik. Bordeaux på bordeaux :0)
Skoene er fra Pavement og indrømmet – de har faktisk ikke været på hele dagen. Jeg får desværre altid så mange kommentarer omkring min højde (183 cm) – overvejer faktisk at sælge dem…..

Hvad synes I om den quiltede trend? Er I selv med på den eller?

6 kommentarer
    1. Tak skal du have. Skoene er vildt fede og jeg måtte også bare eje dem dengang. Men jeg må indrømme at jeg desværre ikke så ofte får gået med dem, men det mest pga. min højde. Bliver så ekstremt høj når jeg har dem på og en anelse træt af alle de kommentarer det medfører….
      Der er forresten link oppe i artiklen direkte til skoene ;0)
      Mvh. Pernille

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>