Dagens – Julius torsdag d. 19. januar 2012

Bukser fra Trs by Trousers // Denimskjorte fra Pomp de Lux // Tørklæde fra Pomp de Lux

Et af vores total yndlingssæt til Julius er dette sæt. Bukserne er fra Trousers og købt på smartkids. Skjorte og tørklæde er fra Pomp de Lux, som jeg er sikker på i alle sammen kender ;0) Vi plejer at være en ordentlig flok tøser som holder homeparty hos den samme hver gang der kommer en ny sæson. Det er super hyggeligt og jeg synes det er spændende at se nyt fra et mærke jeg ellers ikke handler med og ser som en af de første ;0) Jeg falder også ofte for enkelte af deres styles, som jeg derfor køber til drengene.
Egentlig synes jeg pomp de lux er stærkest til pigerne, men der er nu også nogle gode drenge styles imellem ;0)

No Comments Yet

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>