Dagens Julius – Hummel jumpsuit

Hummel jumpsuitHummel jumpsuit

Super sej Hummel jumpsuit med sølvprint

 

Som jeg tidligere har nævnt så har Julius fået den nye Jumpsuit der er kommet fra Hummel og den er bare så sej.
Jumpsuit er typisk noget der herhjemme er et hit i weekenderne, men Julius har faktisk også haft denne Hummel Jumpsuit på i skole en dag, fordi han bare så gerne ville have den på.

Han synes den er super sej med sølvtrykket og så er det ret vigtigt at der er lynlås hele vejen op i hætten :0)

Den fås i 2 andre farver også og koster 699,75 kr. I kan finde dem lige her: Hummel Jumpsuit

Hummel jumpsuitHummel Jumpsuits med sølv print – Find dem her
 

I morgen skal Julius og jeg have en hyggedag. I husker måske hvor sur han blev da lillebror Lucas havde været til kontrol for sin allergi :0) Ellers kan I læse om det lige her.
I morgen er det så hans tur til at være i centrum, da han skal til casting på et børnemodelbureau. Han har nemlig fået blod på tanden efter han har været med mor på arbejde et par gange og stået model i bl.a. KOIN og Tommy Hilfiger.
Vi har overvejet det meget, men i og med han elsker det – så vil vi nu forsøge at åbne op for at han måske kan få flere opgaver.
Derfor glæder vi os også meget til at høre om det i morgen og mon ikke vi finder en McDonald’s også :0) Ellers skal vi faktisk bare hygge.

Det glæder vi os rigtig meget til :0)

Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

6 kommentarer
  1. Rigtig fed hummel jumpsuit…min søn har en,dog ikke med sølv tryk,men han elsker den og bruger den osse i skole..og der er masser af andre børn,der gåri jumpsuit:)

  2. Super fed jumpsuit! De laver bare det fedeste tøj og vinter udstyr til børn! Min datter har en flyverdragt 🙂 Sådan en er jeg sikker på ville vække begejstring i vores lille hjem!! Håber at vinde sådan en 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>