Dagens Julius – Cost:Bart og Hound

 Cost:Bart hættetrøje – 499,75 kr. // Karrygule HOUNd jeans, model “TURN” – 549,75 kr. // Sandaler fra PRIMIGI //

Ville lige vise jer det her super fine sæt som Julius har fået fra Cost:Bart og HOUNd.
Den karrygule farve kommer vi til at se rigtig meget af her til efterår/vinter fra de forskellige mærker. En farve som man måske lige umiddelbart tænker er svær, så derfor lige lidt inspiration ;0)

De karrygule jeans med lette slideffekter er fra HOUNd. De er let baggy i modellen og har lavt siddende lommer. Indvendigt er der justerbar talje. De er i modellen “Turn” som drejer i benene. Jeg er selv rigtig glad for at det er i en denim agtig kvalitet og ikke i lærredsstof, som jeg synes er sværere at holde.
De koster 549,75 kr.

Hættetrøjen er fra Cost:Bart og har den præcis samme karrygule som detaljer, så de passer perfekt sammen med  HOUNd jeans’ne. Den gule farve går igen indvendigt i hætten. Den er dejlig blød og i en lidt kraftig kvalitet. Rigtig god til årstiden til de drenge der nu er vant til at rende ud uden jakke på ;0)
Hættetrøjen koster 499,75 kr.

 Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
3 kommentarer
  1. Hvor ser det lækkert ud !
    Desværre, synes jeg ikke den karrygule er at finde ret mange steder til de mindre drenge 🙁

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>