Crazy Forts

Crazy Forts

Crazy Forts – Genialt legetøj

Som I ved har min mand og jeg netop været en tur i USA. Ikke mindst elsker jeg USA, men jeg elsker også at rejse og en af de ting jeg elsker når vi er ude at rejse er at shoppe. Jeg elsker at finde ting som man ikke lige finder herhjemme.
Efter vi har fået børn, så må jeg også indrømme at jeg elsker at kigge på børne relaterede ting som f.eks. legetøj og børnetøj.

Børnetøjet i USA finder jeg dog ikke så interessant. Det er meget anderledes end hvad vi foretrækker her i skandinavien og specielt i Danmark – meget Disney, motiv og generelt tema tøj og det er personligt bare slet ikke mig. Men legetøjet – uha, her kan man virkelig finde alverdens ting i USA :0) Ofte er det dog bare sjovt at kigge på, for meget af det er plastik og for mig ret ligegyldigt. Jeg vil gerne have udviklende legetøj – også selvom jeg rigtig gerne vil finde noget som vi ikke har herhjemme.

Crazy Forts

Denne gang fandt jeg dog noget der hedder Crazy Forts og som jeg synes er helt genialt.
Jeg fandt det i det lokale supermarked og faldt for det med det samme. Min mand prøvede dog at tale mig til fornuft pga. vægten og vi kunne jo altså ikke slæbe hele USA med hjem. Jeg tog et billede af det på min Iphone for at huske det – og billedet blev jeg ved med at gå tilbage til.
Sidste dag i USA fik jeg overtalt hr. mand til at vi skulle tilbage til det supermarked og have sådan et sæt med Crazy Forts med hjem :0) Ville have købt 2 sæt, men her fik Hr. mand igen talt mig til fornuft og at ét sæt altså var mere end rigeligt.

Crazy Forts er et hule-bygge-sæt. Det består af 69 dele i ét sæt – 25 multibolde og 44 pinde.
Af de 69 dele kan man bygge skelettet til en hule, hvorefter man smider tæpper over skelettet og så har man den perfekte hule.

Der er flere forskellige inspirations “skeletter” man kan lave ud af de 69 dele som ét sæt består af.

Crazy Forts

Herhjemme er drengene vilde med at bygge huler, og specielt Lucas som er særligt sensitiv (læs mere her) har ofte stor glæde af at gemme sig i sin egen lille hule.
Crazy Forts sættet købte vi derfor primært med hjem til Lucas, men begge drenge har en fest med at bygge huler med det. De samarbejder om at lave skelettet og herefter hygger de sig sammen inde i hulen.

Crazy Forts

Der findes flere forskellige sæt, bl.a. et sæt i ren pink og et sæt med selvlysende kugler. Der findes også små spots som kan sættes på kuglerne inde i hulen.

Crazy FortsCrazy Forts

Jeg er helt solgt med Crazy Forts og er derfor også i fuld gang med at undersøge om jeg kan få forhandlingen af det i Danmark. Således kommer vi formodentlig til at sælge Crazy Forts på SmartKids.
Et sæt med 69 dele vil komme til at koste omkring 449 kr. og jeg vil rigtig gerne høre om I synes om ideen eller det bare er mig der er helt forgabt i Crazy Forts? Hvad synes I om det? Er det ikke bare genialt?
Ville I give de 449 kr. for sådan et sæt?

 

60 kommentarer
 1. Vi kumme sagtens finde på at købe dette på sigt. Mange familier har de populære tippier stående for tiden, men fordelen med disse er jo, at de er lige til at pakke sammen igen og gemme af vejen. Jeg ville nok foretrække, hvis det kunne holde til at komme med udenfor i haven, på stranden eller lignende. Det ved jeg ikke, om dette kan.

 2. Jeg tror umiddelbart at min datter ville elske det, og det ser ud til at være nogenlunde til at gå til, selvom man ikke er så gammel.
  Syntes det er rigtig fedt at det er lige til at pakke sammen igen, når nu pladsen her hjemme, med to børn og alt for meget legetøj, begynder at blive lidt trængt

 3. Helt klart ja, men er jo til MANGE timers leg i dem.i udfordringer for fantasien,
  samarbejdet og kreativiteten
  tror bestemt at alle børn som voksne her hjemme ville kunne syntes godt om det

 4. Ja det er da for sejt og hvis det virkelig kan holde til at putte tæpper over, Thumbs up herfra.

 5. Nøj, det er super legetøj:-) Mine 3 børn vil elske at bygge huler med Crazy Forts. Jeg vil helt sikkert købe et sæt når det kommer til DK.

 6. Super fedt legetøj. Ingen tvivl om at det ville hitte herhjemme. Syntes dog at 450kr for plastik stænger og plastik kugler er lige i overkanten!

 7. Jeg har to drenge der ville eeeeelske at eje dem/det. Go go håber det lykkes, gerne hurtigst muligt 😉

 8. Det er rigtig smart og en god ide. Dog synes jeg at prisen er i overkanten.
  I USA koster det 245 danske kroner. så 449 kr er vidst at malke koen 🙂

  1. Hej Julie,
   Det er desværre sådan at vi har en ret høj moms i DK, som er med til at gøre tingene dyrere her i DK. Sådan er det med ret mange ting, som man jo desværre får SÅ meget billigere i udlandet. Men det er nu engang sådan vores system er bygget op.
   Samtidig er jeg lige blevet gjort opmærksom på at en anden dansk netshop faktisk allerede har Crazy Forts, men her ligger de på 699 kr. – så de 449 kr. er faktisk en helt reel pris og på ingen måde at malke koen :0(
   Spørgsmålet er bare om det vil kunne sælges til den pris. Personligt ville jeg gerne have givet det for sættet.
   De bedste hilsner
   Pernille

 9. Super fedt ‘legetøj’. Mine piger ville ELSKE at være kreative og efterfølgende lege i det. Jeg ville gerne betale 450 kr. for sådan et sæt :). Manden min, er som andre mænd svære at imponere, spørger med det samme om det så også er muligt at få ‘reservedele’ (altså mindre pakker med et par stænger eller ‘bolde’? Hvis det er muligt ville han uden at blinke også betale 450kr.

 10. Det lyder lige noget for Aya. Hun elsker at dimse og samle, og elsker huler. Så selvom hun “kun” er 3 år, så kunne jeg sagtens finde på at købe det til hende eller skrive det på ønskesedlen.

 11. Hvad med at lave et samarbejde med skovhuggere og få træ ind i lejlighederne, i stedet for plastic og ’skum’ (selvom det sikkert ikke udleder emisioner, jeg går ud fra at det har I styr på). “Vildt træ” i lejligheder kan måske anspore til at finde den nærmeste skov og bygge hulen i ‘al hemmelighed’, som man så kunne besøge og udbygge sammen med forældre, alene og med kammerater ( … men det kræver tid, selvfølgelig). Men Businessmodellen er selvfølgelig nemmere at håndtere med et færdigprodukt, kun jeres vision og etik for et barneliv afgør dette! Måske vil det hjælpe jer at tænke at bæredygtighed er en central dagsorden, men alle skriger efter at finde måder at gøre det på …. sådan nært og så man kan mærke det..
  Lad den grønne omstilling få power også fra denne kant 🙂

 12. Det lyder som et godt produkt.

  Hvor gamle skal børnene være for selv at kunne samle skelettet?

  Hvor holdbart er det mon? Det er jo ikke meget værd, hvis stænger og kugler går i stykker under legen? Og hvor mange gange kan man samle og skille ad?

  Hvis kvaliteten er høj, kan prisen forsvares, selvom jeg – som flere andre – umiddelbart mener, at 299,- er et bedre match til familiernes gavebudget.

  Vh Anne

 13. Ja, dem kunne vi sagtens finde på at købe! Også til den pris 🙂 Vi har to drenge, som begge vil få noget ud af dem, så jeg synes bestemt at de 450 kr ville være godt givet ud herhjemme.
  Sådan har jeg det egentlig generelt med legetøj til børnene. Herhjemme er vi vilde med noget der hedder Magna-Tiles som er ret dyrt, men det er nok det legetøj som er blevet leget mest med, og det er blevet brugt i alle aldre – så gør det altså ikke ondt at bruge mange penge på det 🙂
  Hvis I kommer til at forhandle det her i DK, hvornår ville I evt. få det?

 14. Det ser sejt ud, tror mine unger vil elsker det! Bliver bare lettere bekymret når man læser reviews på amazon, hvor det står det ikke er særlig holdbart.. :/ men dit indlæg er meget lokkende 😛

 15. Helt sikkert. Det er spændende og kreativt. Hvem har ikke brugt mange skønne timer på at bygge huler. Pris lige i overkanten,.

 16. Er det holdbart, vil jeg meget gerne give 449 for det, men 699 er altfor dyrt:-( Mine 2 drenge vil elske det!

 17. Så smart, det ville helt sikkert også falde i god jord hos mine 2 knægte, så ja jeg ville helt sikkert også købe det ;0)

 18. Sådan et set tror jeg nok vores Mathias ville blive super glad for at få…. det spændende bliver jo lige prisen. 😉

 19. Ville helt sikkert sørge for at skrive det på ønskelisten over ting som vi gerne vil købe for jeg er sikker på at de to store (12 og 15 år) vil elske at lave huler til mindstebarnet (3 år)

 20. Ej hvor er det fedt… Vil gerne give 449…. For så mange timers leg…
  Håber i får det inden jul.. Så vores julebarn kan få det…

  1. Det er jeg glad for at høre.
   De er bestilt, så jeg håber bestemt de når at komme online inden jul ;0)
   Jeg skal nok give en melding herinde når de er hjemme.

   De bedste hilsner
   Pernille

 21. Jeg har købt via Amazon.com, til en pris af 514 incl. moms. Det syntes jeg egentlig er en ok pris, når jeg tænker på hvad vi ellers betaler for legetøj. Jeg tror der er mange timers leg i disse – og hvis det er et hit, kan man jo købe en æske mere og bygge endnu mere.

  1. Puha det var da også lidt dyrere så. Men man skal jo lige huske at når man køber på Amazon så kommer der told og moms oveni.
   Vi kommer til at sælge dem for 449 kr. ;0)
   Mvh. Pernille

  1. Hej Tanja,
   Ja vi skulle meget gerne modtage det indenfor de nærmeste dage og det kommer online inden jul ;0)
   Håber SÅ meget at I vil tage godt imod det, men det lyder sådan.
   Mvh. Pernille

 22. Det er simpelthen noget af det mest geniale længe 😉 😉

  Min pige skal have et sæt i julegave. Kommer det også i lyserødt?

  Skriver du på bloggen, når det kommer online?

  Vh Lene

  1. Desværre er fortoldningen af dem trukket ud, men de er i landet nu og jeg mener vi har modtaget dem idag.
   Vi gør alt hvad vi kan for at få dem online hurtigt ;0)

  1. Det trak desværre ud med fortoldningen af dem, så det har trukket ud :0(
   De er i landet nu og jeg mener vi gerne skulle have modtaget dem idag. Vi skynder os alt hvad vi kan og håber stadig vi kan nå at få dem online ;0)

   1. Mange tak for dit svar Pernille. Er det muligt at sige noget om hvornår de bliver lagt på? Jeg vil nemlig bruge dem til en julegave – ellers skal jeg finde på noget andet 🙂

 23. Hej Pernille.

  Vil lige høre om de når at komme online og vi kan nå at få dem leveret inden jul? Ellers må jeg hellere begynde at se mig om efter en anden julegave til min datter..

  Mvh Lene

  1. Det ser desværre lidt sort ud og jeg kan ikke garantere at de når at komme online. Men der er stadig lidt dage at nå det på, da jeg mener vi kan levere ved bestilling frem til d. 22. dec. ;0)

   1. Er det muligt at bestille hos dig inden de kommer online? Ellers skal jeg nemlig også have fundet på noget andet til julegaver en af de nærmeste dage. Mvh Maja

 24. Jeg vil også gerne vide om der er noget nyt og Crazy Forts.
  Jeg er meget interesseret i et sæt *glow in the dark*, men jeg kan slet ikke finde det i Danmark.
  Venlig hilsen
  Lone

 25. Hej, Jeg ville gerne købe crazy forts. Min søn fik i gave Ez-fort som ligner meget, men stængerne sidder ikke ordentligt fast i kuglerne og hulen falder alt for nemt fra hinanden…:-( Hvis crazy forts ikke har det problem vil jeg gerne købe det.

  1. Hej Nina,

   Vi har faktisk solgt det for længst. Vi havde også problemer med at stængerne blev i hullerne 🙁

   Kram fra Pernille

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>