Cost:Bart – High summer 2012

Idag har jeg haft besøg af Stina fra Cost:Bart, som viste mig den fine nye high summer collection. Billederne er lidt inspiration til hvad vi får ind på http://www.smartkids.dk/ til marts/april fra Cost:Bart.

Det var virkelig en fin kollektion og Cost:Bart er helt sikkert et mærke du skal holde øje med hvis du har børn i alderen 8-16 år.

Til drengene var der simpelthen så mange fine shorts, at jeg havde rigtig svært ved at vælge hvilke vi skulle have og hvilke vi måtte sortere fra ;0) Læg mærke til de fede rød-ternede og ikke mindst de super fede badeshorts med logo.

Til pigerne en serie i det sort/hvide, men seje tryk til den rå tween-pige og en serie i friske farver kombineret med gråmeleret. Læg mærke til de fede sweat-shorts og den lange kjole – det bliver must-have, det er jeg helt sikker på :0)
Håber I kan li’ det og skriv endelig jeres kommentarer.

I morgen står den på Best-seller dag, hvor jeg både skal indkøbe Name-it og Mama-Licious.

No Comments Yet

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>