Konkurrence og Test af Bundgaard vinterstøvler

KONKURRENCEN ER SLUT

Vinderen blev:
Lis Nielsen

Bundgaard vinterstøvler

Bundgaard vinterstøvle, model “Tokker Boot” – 779 kr. (LIGE HER)

 

Bundgaard vinterstøvler med TEX

Vi er efterhånden ved at have nogenlunde styr på drengenes vinterudstyr, og i år skal Lucas bl.a. teste Bundgaard vinterstøvler .
Faktisk er det nok sidste år at Lucas kan bruge en vinterstøvle som denne, da den kun går op til str. 35 og i år er Lucas en str. 34.  Men en velcrostøvle som denne er måske også helt ok at stoppe i str. 35 tænker jeg, selvom det kan være svært at finde fodtøj til børn over str. 35.

De sidste 2-3 vintre har vi ellers sværget til den type vinterstøvler man kan kalde canadiske støvler, som f.eks. Kamik og Sorel. Og så har drengene også altid et par Hummel TEX støvler – det har de også i år.
Sidste år kom de canadiske støvler faktisk slet ikke i brug, som I kan læse om her i dette indlæg. Vinteren 2013/2014 var bare alt for mild til den type støvler.

Vi har valgt Bundgaard vinterstøvler i den flotte marineblå farve, og jeg er her i første omgang ret imponeret over finishen på støvlen. Foret er i 100% uld, så skulle det blive en virkelig kold vinter i år, så tror jeg faktisk de lever helt op til vores ellers foretrukne canadiske støvler.
Det er jo ikke fordi jeg ikke har set Bundgaard vinterstøvler før, men ofte når jeg køber ind så er det prototyper og farverne samt skindet kan ligeledes være i materialer som ikke er helt som den endelig varer kommer til at være. Ofte findes modellerne også i så mange farver at jeg kun ser et mindre udvalg.
Dertil skal også lige siges at jeg ser kollektionerne 8-12 måneder før de kommer hjem.

En anden ting er også at se på produkterne med indkøber-øjne, og så med mine forældre-øjne med henblik på hvad jeg vil give mine egne børn på.
Indkøber-øjnene skal jo vurderer hvordan produkterne vil tage sig ud salgsmæssigt, og hvad jeg selv vil købe til mine egne børn og min egen smag er jeg derfor ofte nødt til at se lidt bort fra.

Bundgaard er et solidt børneskomærke som faktisk i år har 110 år på bagen. Det er der vist ikke mange børnemærker der kan brøste sig af ;0)
Og alligevel har mine egne børn faktisk aldrig haft Bundgaard vinterstøvler. Vi har haft hjemmesko og i den grad Bundgaard gummistøvler, men vinterstøvler har vi altså aldrig prøvet.

Så vi glæder os til i år at teste dem på Lucas, og jeg vil efterfølgende komme med en vurdering og fortælle om vores oplevelser af Bundgaard vinterstøvlen.

Bundgaard vinterstøvler

 

Vind et par Bundgaard

I samarbejde med Bundgaard har jeg fået lov at udlodde et par valgfri Bundgaard vinterstøvler, hjemmesko, gummistøvler eller overgangssko til en heldig læser her på bloggen.
Kunne du også tænke dig at prøve Bundgaard af, så deltag i konkurrencen.

 

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er:

KONKURRENCEN ER SLUT

1. Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2. “Like” Bundgaard på Facebook LIGE HER

3. Skrive en kommentar herunder med link til hvilken Bundgaard model du ønsker dig såfremt du skulle gå hen og vinde. Du kan finde alle Bundgaard modeller LIGE HER.

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

 

Jeg finder den heldige vinder mandag d. 3. november :0) Vinderen offentliggøres her på bloggen.

 

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Vi har modtaget Bundgaard vinterstøvlerne til Lucas for at kunne teste dem igennem vinteren samt lave denne konkurrence. Indlægget er dog udelukkende et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på min vurdering og ej heller holdning. 

 

Indlægget indeholder affiliate links 
 
193 kommentarer
 1. Theodor på snart 3 vil blive elle vild på et par tokker boots i navy og str 25 el 26.
  Han havde også bundgaard sidste år. Super fede sko som virkelig holder 🙂

  I år har han også et par vinter gummistøvler fra Bundgaard som jeg er geniale i stedet for store klodsede termostøvler.

  Tak for en dejlig blog 🙂

 2. De brune tokker boots i str 35 vil være perfekt til Lucas på 6år. Vi har prøvet både gummistøvler og vinterstøvler fra Bundgaard og har altid været super tilfreds:-)

 3. Et par Tokker boots til min skønne børnehavedreng – ja tak! Der skal solidt fodtøj til, når man er så meget ude. Bundgaard elskede vi i sidste sæson, så det vil vi helt sikkert også gøre igen 😉

 4. Hej ville elske at prøve vinterstøvlerne til min søn i str 30 eller 31;) jeg har aldrig selv prøvet Bundgaard til mine børn, men ved at mange sværger til det

 5. Disse er virkelig lækre og de er også fede og smarte nok til min 8 årige gut 🙂 “Terry boot with velcro” (Jeg kan ikke indsætte link) 🙂

  Mvh.

  Annesofie

 6. Bundgaard tokker boot i bronze, min datter vil blive over lykkelig for et par dejlige vinterstøvler og så i bronze, fedest

 7. Er sikker på, at min dreng på 6 ville blive glad for disse i str. 34http://m.boozt.com/dk/da/bundgaard/terry-boot-with-laces_7940952/7940960?navId=61689&group=listing

 8. Maja på 3,5 ville elske et par Bundgaard tokker boot i bronze str 27. De er da super fede!
  Det er bare den bedste sko til hendes fod!

 9. Har lige prøvet disse på min søn inde i byen og vi ønsker os dem rigtig meget!! <3 🙂
  Kan ikke indsætte linket ind jeg har kopieret men det er tolker boot i navy!! 😉

 10. Jeg ville elske at vinde disse støvler i str 25, til min søn Lucas på 2 år :)http://m.boozt.com/dk/da/bundgaard/tokker-boot_7939435/7939442?navId=61689&group=listing

 11. Med chance for at gøre regnskab uden min datter så disse fede støvler i str 34 🙂
  Terry boots i gyldne bronze i str 34 kan simpelthen ikke få lov til at linke

 12. Samuel på 4 år kunne godt bruge Tokker støvle i navy. Han har tendens til at fryse tæerne så uld er rigtig godt til ham

 13. Min datter ville blive super glad for at prøve et par Bundgaard tokker i purple:)
  Kan desværre ikke indsætte link.

 14. m.boozt.com/dk/da/bundgaard/tokker-boot_7940031/7940040?navId=61689&group=listing

  Onsker det til min søn i str 26

 15. Jeg ville blive så glad for Tokker boot i enten sort eller navy. Yngstebarnet er rykket op i storebørnsgruppen i børnehaven og her er det altså slut med hjælpende hænder til snørebånd. Så vinterstøvler med velkro er er absolut musthave i år – og jeg har ikke været på markedet endnu 😉
  Krydser fingre!

 16. Har faktisk aldrig prøvet brundgasrd støvlerne, da de er ret dyre, men måske man får rigtig meget kvalitet for pengene? Kunne godt tænke mig at prøve de brune tokker boots i str 28 til min dreng på 4.

 17. Mads Emil i Tokker mærkeblp 30. Bundgaard laver fede design med kvalitet og komfort i højsædet we love❤️❤️❤️

 18. Linket virker ikke!
  Men hvis jeg skulle være den heldige, ville jeg vælge Terry boot with laces. I str 33. ;-))

 19. uh jeg ville gerne vinde disse i str.35 til min 7årige skoledreng der elsker udeleg i al slags vejr. Jeg kan ikke kopiere linket med samme model som billedet i brune

  1. Hej Anja,

   Jeg kan desværre ikke finde indlægget, så jeg er bange for at det er smuttet i forbindelse med flytning af bloggen.
   Jeg må se om jeg kan få genskabt det 😉

   De bedste hilsner
   Pernille

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>