Brugt børnetøj til salg

Jeg har brugt de sidste 2 dage på at tømme godt og grundigt ud i drengenes klædeskabe – og tro mig der var meget :0) Jeg har nået at ligge en del af det ind på Trendsales allerede nu, men det går super hurtigt.
Jeg ligger løbende mere på, og det er primært drengetøj i str. 110/5 år og 134/7 år. Der er dog også en del baby pige tøj, som jeg har fået lov at sælge for veninder ;0) Det er primært i str. 56-62.
I finder det hele på Trendsales: Børnetøjs-indkøberen på TS

En del af det drengetøj jeg sælger er det tøj drengene er blevet vist i herinde på bloggen igennem det sidste halve år ;0)

Follow me onBloglovin’ – Like me onFacebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
3 kommentarer

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>