Brødre i Papfar Kids

Papfar Kids

Åhhh ja – så søde KAN de også være :0)
 

Da vi kom hjem fredag eftermiddag godt brugte og med brug for weekend, lå der den lækreste pakke fra Papfar Kids til drengene. Lige det tøj vi havde brug for til weekend hygge ;0)

Papfar Kids kommer snart online på SmartKids, og drengene har været så heldige at få en smagsprøve på deres tøj.

Papfar kidsPapfar kidsPapfar Kids

Kender I Papfar Kids?

Som indkøber er det ofte svært lige at sætte grænsen for HVOR meget og HVOR mange mærker man skal købe ind. Ofte fokusere jeg på hvor mærkerne skiller sig ud og hvor de gør sig unikke og kan noget som ingen andre kan. Og lige med Papfar kids, tror jeg faktisk først man sådan rigtig forstår det når man står med det i hænderne.
Umiddelbart er jeg lidt i tvivl om jeg rent faktisk ville falde for det, hvis jeg bare så det på et billede på nettet.

Men altså de bukser Julius f.eks. har fået – de er virkelig fantastiske og han elsker dem allerede. Bluserne er i den blødeste öko-tex mærkede bomuld – og i det hele taget er det bare blødt og behageligt at have på.
Det eneste jeg lige kan nævne som lidt negativt, er størrelserne. Det kommer nemlig kun til de større børn i runde størrelser. Dvs. 4 år, 6 år, 8 år, 10 år og 12 år.
Lucas er str. 7 år, og han har derfor modtaget tøjet i str. 8 år. Blusen passer egentlig ok, men bukserne er bare alt alt for store til ham. Samtidig er han ret tynd og spinkel, så jeg er faktisk i tvivl om str. 6 år vil passe ham. Sikkert i længden, men formodentlig vil de stadig være alt alt for store i taljen.

Julius har fået det i str. 12 år – og han passer det så til gengæld perfekt.

Lucas har også været heldig at modtage noget af Papfar Kids uld – og det glæder vi os også rigtig meget til at teste.

Hvad synes I om Papfar Kids? Har I hørt om det?

12 kommentarer
  1. Har en heldragt i str 62 til min lille mand, som han desværre nok har haft på for sidste gang. Han vokser så hurtigt :) Dragten er så fin, blød og helt enkel i designet. For lige så meget som jeg elsker print så er jeg også vild med lækre basis varer.

  2. Jeg syntes de laver nogle fede basis ting som vi godt kunne mangle på Smartkids :)
    F.eks ensfarvet Legging til baby – det har jeg svært ved at finde nogen steder.
    Så jeg ville helt klart købe det :)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>