Børn i Byen prisen 2012

Sidste år introducerede Børn i Byen i samarbejde med CPH Kids Børn i byen prisen, hvor det er forbrugerne, der afgør hvem der skal nomineres og i sidste ende stå som vinder. Der blev kåret det bedste danske og internationale børnetøjsmærke, det bedste økologiske børnetøjsmærke samt det bedste børneskomærke. Derudover blev også den bedste danske børnewebshop kåret og for københavnerne den bedste børneforretning, børneoplevelse og det bedste børnevenlige spisested.
Prisen var en stor succes, og i år er prisen blevet udvidet med to nye kategorier. Der skal altså i år findes i alt 10 vindere, og igen kan DU være med til at afgøre, hvem der skal vinde lige her:
Børn i Byen prisen 2012

SmartKids.dk er nomineret i kategorien “Bedste Børnewebshop” og det vil gøre mig rigtig rigtig glad hvis I vil sætte jeres stemme på mig og SmartKids.dk <3

Jeg lover at hvis vi vinder, så fejrer vi det med alle jer der har stemt på os og det bliver stort :0)

Jeg håber sådan I vil stemme på os?
Stem lige her: “Bedste Børnewebshop 2012”
TAK

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
4 kommentarer
  1. Så er der stemt,vi her hjemme er ret glade for smart kids fordi der er mange mærker at vælge i mellem, og i flere pris klasser, samt gode udsalg ind i mellem.
    mvh mette j. olsen

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>