Bliv tester af Stjerne og For Kids

Testerne er fundet

 

Efter de mange tests der har været her på Pforpernille, har jeg fået ekstremt mange emails fra jer læsere om hvordan man bliver tester. I må undskylde at jeg ikke personligt har kunnet svare jer alle sammen.

Når jeg brugere testere her på bloggen, bruger jeg ofte folk jeg kender, kollegaer eller andre personer som jeg har tillid til. Det betyder meget for mig at jeg får en ordentlig beskrivelse tilbage, samt nogle gode fotos.
Derfor ser I også ofte gengangere, da jeg efterhånden har god erfaring med mange af mine testere :0)

Når jeg står og mangler testere, så vil jeg altid efterlyse her på bloggen.
Der har ikke været mange efterlysninger indtil videre, men nu sker der noget ;0)

Jeg har nemlig brug for 2-3 testere til at teste mærkerne Stjerne og For Kids for mig.

 

Vil du teste Stjerne og For Kids

 Testerne er fundet

Kunne du tænke dig at hjælpe mig, så mangler jeg lige nu testere til følgende:

For KidsFor Kids pigetøj – 3 dele i str. 116/6 år
 
StjerneStjerne grøn body i str. 86 og Stjerne grå body i str. 80
 
 

Jeg skal altså bruge 3 testere ialt:
Tester 1: Pigetøj str. 116
Tester 2: Body str. 86
Tester 3: Body str. 80


Det er et krav at du:
1: Har et kamera og vil tage billeder af dit barn i tøjet, som jeg også må bruge her på bloggen
2: Indvilliger I at lave en grundig beskrivelse retur til mig om det tøj du skal teste. Jeg skal modtage beskrivelsen 2-3 uger efter modtagelse af tøjet.
3: At dit barn passer den str. i tøj når I modtager det.

Du behøver ikke være fantastisk til at formulere dig eller stave. Jeg skal nok læse korrektur på det hele ;0)
Det er ikke sikkert jeg når at poste jeres tilbagemelding her på bloggen, men I skal være indstillet på at jeres barn evt. vil blive eksponeret.


Hvis du kunne tænke dig at være tester på Stjerne og For Kids, så smid en kommentar herunder med angivelse af hvilken str. dit barn er og hvad I ønsker at teste ;0)

 

Jeg finder de 3 testere udfra kommentarerne herunder inden ugen er omme ;0)


Follow me on 
Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

 

70 kommentarer
 1. Jamen min pige bruger str. 110/116 så den vil vi da gerne hoppe med på :)Er selv ved at starte en blog op, med billeder af hende, så det er ikke noget problem hvis der ligges billeder på din blog af hende i tøjet 🙂 Har aldrig prøvet Forkids, så kunne være spændende at undersøge kvalitet og pasform 🙂

  mvh christine

 2. Jeg og min datter Fiona på 1½ år ville synes det kunne være sjovt at få lov at teste den grønne body i str. 86.
  Især fordi Fiona bærer samme navn som en kendt, grøn trold, og at grøn er hendes mors yndlingsfarve, og ser tøjet umiddelbart ud til at være rigtig fint.
  Fiona er en aktiv lille ballademager, og der er ikke meget prinsesse over hende, så får vi lov, håber jeg at tøjet kan holde til lidt af hvert :).
  Mange hilsner Lærke og Fiona.

 3. Jeg vil gerne teste pigetøjet i str. 116, til min datter Elizabeth, vi elsker simpelthen tøj, og hun får en del tøj fra storesøster, så når hun får nyt er hun ellevild 🙂 har altid købt tøj i god kvalitet, så de begge kan bruge det 🙂

 4. Jeg har en søn der bruger str 80 i tøj. Han er en rigtig vild basse dreng. Han kom 10 uger for tidligt og var 24% undervægtig. Derfor bruger han str 80, som jo normalt er str 1 år. Selvom han bliver 2 år her midt i dec 🙂

 5. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at teste grå body i str 80 🙂

  Jeg hjælper gerne en anden gang hvis du mangler en tester.

  På forhånd tak

  Knuz
  Britta

 6. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at teste Stjerne tøjet str 6 år. Min datter er godt nok kun 4,5 år men hun er høj. 115 cm lang er hun og har brug for bukser med go benlængde. Jeg synes deres kollektion ser SÅ lækker ud og min datter har i forvejen set nederdelen, som hun er HELT væk i. Vi har en del fødselsdage 4 også hele julen også så jeg er sikker på at tøjet vil blive brugt flittigt. Dvs at tese det i denne højtid kræver jo os lidt af kvaliteten, holder farven i og med det er de mørke toner. Min datter er både en ‘pige-pige ‘ og en drenge pige. Hun vil gerne ha stjerner, pailletter , print på hendes tøj samtidig det skal være praktisk. Jeg vil gøre ALT for at leve op til de krav du har forelagt og selvfølgelig skal det gøre til Ug-kryds og slange.

 7. Min Klara er str 116, vi følger med stor begejstring med i testene herinde. Ville helt sikkert gerne lade hende teste tøjet & komme med tilbagemelding + billeder 🙂

 8. Jeg har en pige (Annika) på knap 4 år, der bruger str. 116 i tøj, og som er vild med kjoler og nederdele, så det vil helt sikkert være et hit at teste! Derudover har jeg en søn på 6 måneder (Asger), som bruger str. 74 nu, men vokser hurtigt, så han vil gerne teste bodyen i str. 80. Så hvis du kan vil spare lidt porto, kan vi sagtens teste begge dele.. 🙂

  Mange hilsner fra Mona

 9. Min dejlige søn bruger str.80-86 nu, han er ret spinkel, så bedst hvis det ikke er for bred en model. Må hellere tilbyde at teste str.86 da den helt sikkert burde passe.
  og bare rolig, Mor her elsker at fotografere 😉
  Mvh Dorte

 10. Hej. Vi vil gerne teste de tre dele i str 116. Jeg har en smuk, smuk datter på 5 år. Jasmin elsker at pynte sig op og tage billeder. Hun er samtidig en meget aktiv pige, som altid er på farten. Derfor kan jeg garantere dig en tilmelding på stil, pasform og holdbarhed.

  Jeg har desuden en lille trold på 14 måneder. Celine bruger str. 86 og bil derfor sagtens kunne teste bodyer for dig 🙂

  Jeg går meget op i tøjets kvalitet, herunder farvefasthed efter vask. selvom jeg ikke kender mærket, har jeg god erfaring med kvalitetsmærker,og jeg mener derfor, at vi kan være gode testere for dig.

  Vil du have yderligere oplysninger så spørg endelig. Jeg håber, at du vælger os 🙂

  Mange hilsener Jasmin, Celine og Sidse

 11. Jeg har en datter, Julie på 7 år der bruger str 116/122, hun er en rigtig pyntepige og det vil være lige noget for hende (og mig) at teste.

  Julie har en lillebror på 10 mdr der er på vej i str 80, en lille dreng som også gerne tester og leger model for dig samt kameraet.

  Håber at høre fra dig.

 12. Jeg har en pige der bruger str 110/116 som ville elske at valse rundt i det fine tøj!!!
  Jeg har ikke selv købt noget af stjernes og forkids fine tøj endnu men jeg er blevet det anbefalet da jeg har en søn som er meget smal og disse mærker skulle være perfekte til ham har jeg hørt… Han er dog kun i str 68/74 endnu, så han kan ikke teste …
  Men min datter og jeg er klar på pigetøjet 🙂

 13. Det ville være en fornøjelse at få lov til at teste Stjerne og For kids. Jeg selv har netop haft kigget på Stjerne op til flere gange, da vi er vilde med stjerner herhjemme, så du kan tro det ville være en stor fornøjelse at få lov at teste. Vi har en datter som ville kunne passe den grå body med stjerner i str. 80.

 14. Willem er klar som testperson til body str 80. Han ligger mellem str. 74-80 lige nu og så kan man jo også teste hvordan størrelsen forholder sig:-)

 15. Jeg tester gerne str. 80 på min søn. Han er knapt 9 mdr., men bruger str. 80 i de fleste mærker. Har glædet mig til at prøve “Stjerne”, og det gør bestemt ikke noget, hvis det bliver som tester i første omgang. Har allerede haft øje på den grå body – og de samme bukser, som din søn har testet; et rigtig fint sæt.
  Du må endelig sige til, hvis der er andet, som du gerne vil have testet.
  Vi har et godt kamera, og jeg elsker at tage billeder. Samtidig er jeg dansklærer, så kan hurtigt fortælle om tøjets kvalitet mv.

  Mvh. Helene

  1. Jeg er ret sikker på, at vi også fint kan teste str. 86 – grøn Stjerne body, hvis du gerne vil have én tester til bodyerne. Str. 86 vil jo bare være en smule større til ham. Vi kan også teste, om størrelsen er almindelig/lille/stor i forhold til de andre børnetøjsmærker (Holly’s, ej sikke lej, Molo, Katvig, Name It, Krutter, Danefæ).

 16. Jeg har en dreng på 7 mdr., som gerne vil teste body i str 80. Han er lige kommet over i en str 80, men bruger stadigvæk lidt tøj i str 74. Så det vil jo give et fint billede at om den er stor eller lille i str. Vi går op i god kvalitet på tøj samt flot design, men vigtigst af alt skal tøjet være behageligt for barnet at have på. Vi mener, derfor at vi er et godt bud på en seriøs testperson 🙂
  Mvh Karina

 17. Julie på 4½ er en rigtig pige der elsker tøj og netop rykket op i str 116. Hun elsker lilla, stjerner og palietter, er en linselus og ville elske at teste tøjet for dig.

 18. min datter er en str. 80… og det gørjo at jeg tænker at hun er perfekt som tøjtester (sådan, rent bortset fra, at hun selvfølgelig er den smukkeste og dejligste pige i hele verden…

  hun er en vaskeægte krudtugle, der aldrig står stille… så tøjet ville helt sikkert også komme på en opgave!

  til sidst, så går jeg meget op i hvad hun har på – både udseende- og kvalitetsmæssigt… Så jeg kan love at der helt sikkert blevet testet igennem…

 19. Min datter Filippa vil meget gerne teste 86. Hun har ikke tidligere været i Stjernetøj, men i min kiste “hvis-jeg-en-dag-får-en-dreng”, der er der droppet 4 par bukser og 5 bodyer ned fra Stjerne..!! Så har høje forhåbninger

 20. Altid fedt med noget basis tøj der er til at komme til for penge. Lige gyldigt om vi herhjemme skal teste eller ej, så skal vi nok afprøve tøjet hvis/når det kommer i shoppen.
  Det med at tage billeder bliver intet problem. Blitzen flasher konstant herhjemme, og der kommer nemt en lille serie ud af det;)
  Amilia er lige nu str. 80, så den grå body med stjernerne (og stjerner er tilfældigvis et STORT hit hos mor her) vil være det perfekte til test for Amilia. AMilia er meget livlig. Hun styrter rundt hele tiden. Løber frem og tilbage og er meget tæt på også at hoppe rundt. Hun er knap 19 mdr. – så lidt lille af sin alder, men bestem foran på alle andre punkter. Så her er virkelig en lille dame der kan sætte tøjet på hård prøve 😉
  Vi krydser fingre

 21. Der er godt nok mange der gerne vil teste str 86, men det vil jeg også rigtig gerne. Jeg har en lille søn på 14 mdr. Han sidder aldrig stille, så pasform er vigtig for mig. Desuden er han ret spinkel, så har haft mange bodyer oppe og vende, og har nu nogle klare favoritter. Det kunne være rigtig spændende at prøve et nyt mærke. Desuden er jeg vant til at skulle formulere mig på skrift og spejlreflekskameraet bliver flittigt brugt herhjemme 🙂

 22. Jeg har også kun hørt godt om mærkerne, men har ikke selv haft mulighed for at prøve tøjet til Oliver. Jeg vil derfor med glæde teste babytøjet i en str 80/86 og jeg tror det vil passe Oliver godt, da han også er en lang og smal dreng..

 23. Jeg har en dejlig pige Freya på 4 som bruger str.116. Hun ville elske ar være test person, går op i sit tøj og siger sin mening 🙂 Det kunne være sjovt at få lov til at teste tøj sammen med hende.

 24. Min søn på 6 mdr bruger str 80 så vi tester gerne. Jeg har set mærket uden at kende det og troede det var supermarked tøj til den pris, såkøbte ikke noget af frygt for dårlig kvalitet.

 25. Halløjsa.

  Vil rigtig gerne teste body/er. Jeg har en tøs der passer 80 🙂

  Jeg har fire børn, og har været omkring de fleste af de bedre mærker, så jeg vil meget gerne have udvidet min horisont lidt 🙂

 26. Jeg har en lille prinsesse, som gerne vil teste bodyen i str 80. Vi har tidligere haft to bodyer derfra og de er fantastiske, holder farven og kvaliteten vask efter vask;)

 27. Hejsa
  Jeg har læst meget om mærket men endnu ikke prøvet det så jeg vil gerne melde mig som tester, jeg har en pige der bruger str. 80/86 så hun vil gerne teste en body (alt efter hvordan de er i str) Og så har jeg en pige der bruger str. 116, og som elsker tøj og går meget op i hvordan det sidder.

  Hvis vi får lov til at teste vil jeg meget gerne sætte min konklusion op på min egen blog også

  Hilsen Nanna

 28. Hejsa 🙂
  Jeg tester gerne dét i 80, min datter er snart 11 måneder og vi er i størrelse 80 så det ville være helt perfekt 🙂 Vi har heller ikke prøvet Stjerne endnu, men har snakket om det herhjemme, men været i tvivl om hvordan det var, både i pasform og hvordan stoffet er 🙂
  Hilsen Pia

 29. Jeg har en lille prinsesse på 4 år med kruds i måsen som er en str 116, viiiild med stjerner og fine skørter, så hun vil være så fin i tøjet. Hun er en rigtig vildbasse så er sikker på at tøjet vil blive testet godt og grundigt… 🙂 Vi har hverken prøvet “For Kids” eller “Stjerne” så det vil være os en fornøjelse at prøve!

 30. Min søn Magnus på knap 9 måneder vil gerne taste bodyen i str. 80. Han er lige startet i vuggestue og kan endnu ikke kravle. Han trækker sig frem med armene hvilket sætter store krav til tøjet, så han ville bestemt udfordre det.

  Min datter Cecilie på 4 1/2 år vil gerne teste pigetøjet i str. 116. Hun ææælsker glimmer, glitter og alt hvad der ellers hører til og jeg ville uden tvivl få svært ved at få det fine tøj af hende igen… Samtidig er hun også en pige der kravler i træer mm, så også her ville tøjet blive afprøvet godt.

  Hilsen Anne Sørensen
  a_m_sorensen@hotmail.com

 31. Jeg har en pige str. 86, der gerne lægger krop til lækkert tøj og ansigt til fotos. Du kan se kvaliteten af mine billeder på min blog. 😉

 32. Jeg har en dejlig glad pige på 4 mdr. som er vokset og vokset så vi næsten ikke har nået at nyde alle de lækre ting jeg har købt til hende.. Hun er +/- 70 cm lang og bruger str. 80.
  Alberte bruger alle farver og glad af natur og sparer ikke nogen for et smil, heller ikke på en dårlig dag;-)
  Vi er frisk på at teste alle pige-ting i str. 80 og har ikke nogen præferencer.

 33. Jeg vil gerne teste det i størrelse 6 år. Har en smuk prinsesse på 5 år, absolut stor for sin alder. Som elsker Stjerne tøjet. En ægte prinsesse som elsker skørter og pynt. Men også er lidt en skovtrold, med en vild side. Hun vil ELSKE at teste og vise frem:)

 34. Hej jeg er mor til Julius Valdemar på 1 år (1.dec.) Han er lige startet i dagpleje og derfor vil det være perfekt at afprøve tøjet der. Kender ikke til mærket endnu, da vi her hjemme mest er til Norlie, Hummel, Småfolk, Mini a ture….
  Jeg har selv en blog og derfor har jeg ofte brug for billeder…
  Men send mig en mail hvis jeg kan hjælpe…
  Vh Julius Valdemar og Marie Louise

 35. Jeg har en datter på 5 år der bruger str 116. Hun er en pige der elsker tøj 🙂 og ville rigtig gerne være den der skulle prøve dette 🙂

 36. Hej jeg har tvillinger, en dreng og en pige 🙂 min søn er str 86 og datter er 80, de vil meget gerne teste 🙂

 37. Hejsa… Jeg er mor til dejlige Sofie på 5 år, som ELSKER nederdele, kjoler og glimmer, og hendes yndlingsfarver er sort, lilla og lyserød, så det MÅ lige være noget for hende.. Hun er en str. 116.
  Vi har ikke prøvet For Kids eller Stjerne før, så det kunne være spændende at teste kvaliteten 🙂
  Mvh. Minna

 38. Min datter bruger str 116/6….og min dreng str 86…
  Sååå måske de kunne hjælpe med at teste tøj… 😉

  Min pige kan være meget hård ved sit tøj…så det skal være noget der “holder”…

  Tøjmærker vi bruger herhjemme er blandt andet Hummel…Molo…Okker Gokker… osv

  Hilsen Betina.

 39. Jeg har en pige på 6 år (bruger 116/6 år)…og en dreng på snart 2 år… (bruger 86)…de kunne måske bruges som testpersoner… 😉

  Pigens tøj skal kunne holde til lidt af hvert…hm den der tyl-nederdel ville komme på en opgave… 😉 Men hun ville sikkert synes det var sjovt at prøve at teste..

  De mærker vi normalt bruger herhjemme er Hummel…Molo…Okker Gokker…

  Hilsen Betina

  PS…rart at “pøblen” kan få lov til at teste også… 😉

 40. Min datter er 4 år, og bruger str 116. Hun vil elske at prøve tøjet, og lade det stå for prøve i julen og i børnehaven.

 41. Hej. Vi vil meget gerne teste bodyen i str. 80. Min datter vil se skøn ud dækket at stjerner. 🙂 Mvh Trine

 42. Hej hej
  Jeg er mor til skønne Alma på snart 8 mdr, som bruger str 74/80. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at teste tøj, kender ikke nogle af mærkerne i forvejen.
  Herhjemme bruger vi ikke nogle bestemte mærker men mange forskellige og køber så mere af det som vi bliver glade for. Noget af det der er vigtigt for mig er, om det er behageligt for min datter at have på, om hun kan bevæge sig frit i det, om det holder form og farve i vask osv…
  Kune være sjovt at få lov til at være med til at teste 😉
  Mvh Rikke og Alma

 43. Jeg har en skøn og frisk pige på 4 der bruger str 110-116 i tøj og jeg har en skøn dreng på 2 der dog er lille af sin alder der bruger str 80-86 i tøj. og da det er to charmøre gør de sig altid godt på billeder 🙂

 44. Hej

  Jeg ved ikke om det er for sent?

  Jeg har så sent som i dag, spurgt nogle søde piger, om de havde set et sted, hvor man kunne købe Stjerne tøj på tilbud. Har forelsket mig i en masse til min datter, men har desværre ikke penge til det lige nu.

  Hun bruger str. 116, så det passer jo perfekt 🙂

  Hun er en vild pige, så tøjet bliver virkelig sat på prøve, har kamera, og vil selvfølgelig gerne give respons på tøjet 🙂

  Håber ikke at det er forsent *s*

  Kram fra Laila

 45. Ups, og så skrev jeg Stjerne, det var Forkids jeg mente, det er nemlig bl.a. den nederdel på billedet som jeg havde set på nettet, den er så smuk <3

 46. hej…s her i huset har vi en dejlig fræk mads på 1 1{2 år som brugr 86 i tøj, er ik i tvivl om at mads ville elske at prøve den grønne body for dig, og mor her i huset elsker at fotografer, så lover der vil komme nogle skønne billeder tilbage til dig…s
  venlig hilsen
  michelle frandsen.

 47. Hej.
  Min søn tester gerne den grå body u str 80.
  Han er godt nok kun 5 måneder gammel, men er 74 lang og vejer godt 10kg, så han er en stor basse der bruger str 80.
  Så den vil blive udsat for lidt af hvert, gylp, ligge på maven mm. 🙂
  Vil også gerne være behjælpelig en anden gang med min store søn på 2 snart 3 år 🙂

  Med venlig hilsen Mia

 48. Jeg har et lille barn, der gerne vil udsættes for tøjtestning. Han passer en str. 86. Han er ret kær og gør sig godt på billeder; strithår og kartoffeltud.

  Jeg selv er typen, der er ved at uddanne mig til at kunne leve af at skrive. Der kan altså sagtens blive komponeret en læseværdig oplevelse, selvfølgelig med fokus på ærlighed og at det er en anmeldelse 😉

 49. Hejsa! Jeg synes først og fremmest, at det er en rigtig god idé at teste tøj og offentliggøre resultatet. Afholder mig tit fra at købe andre mærker, end dem jeg kender, fordi jeg ikke kan se kvaliteten, når jeg handler på nettet. Og det gør jeg tit! Jeg har 4 piger på 7, 5 og 4 år og 10 måneder. Så det der med at løbe i butikker er der ikke tid til 🙂 Jeg er så også leveringsdygtig i forskellige størrelser: 80-86, 110-116, 122-128 og 128-134. Jeg er i øvrigt journalist og har et semiprofessionelt kamera, så billedkvaliteten og stavningen bliver ikke et problem.
  vh Trine

 50. Min skønne ig altid smilende trunte bruger nu 80-86 i body og vil meget gerne være tester:)
  Hun ville være en skøn model;)

 51. Hej Pernille, jeg ville elske at blive tester. Elliot er størrelse 80 nu i de fleste mærker. Jeg redigerer billeder i instagram til hverdag, og ved særlige lejligheder fotograferer jeg med mit spejlreflekskamera og redigerer i camera raw og Photoshop 🙂 krydser fingre 🙂 Kh

 52. Jeg har en tynd dreng på 15 måneder og 77 cm , der gerne vil teste den grønne body STR 80. Han er frisk og igang hele tiden, det kræver meget af hans bodyer.

 53. Jeg har en stor dreng på et år. Så den body i str 86 kan vi sagtens teste. Kender ikke mærket så er helt sikkert klar.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>