Besøg hos Holly´s

I dag har jeg været på besøg hos Holly´s hvor jeg var inviteret ned til en rundvisning og en snak med deres designer og ejer. Søde Lisbeth som sælger Holly´s var der selvfølgelig også.
Det var virkelig rart for mig at se hvordan de boede og høre lidt om hele deres strategi og fremtidsplaner for Holly’s.
Jeg fik også lov at komme med alle de gode ideer og forslag jeg havde. Bl.a. fik jeg en masse gode råd fra vores dejlige kunder på Smartkids FB side, og alle forslag og kommentarer blev givet direkte videre. De var meget lydhør over for alle forslag og råd – noget jeg synes er helt igennem vigtigt for et mærkes succes.
En rigtig dejlig dag og en rigtig dejlig oplevelse at se deres lækre lokaler :0)

Da jeg skulle afsted igen overraskede de mig med en super lækker gave – 2 sæt voksen sengetøj i hvid med brune kløvere :0) Glæder mig til at sove i dejligt Holly´s sengetøj <3

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
No Comments Yet

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>