260813 – Julius i La Loi leggings

La Loi leggingsLa Loi Leggings

Julius i: La Loi x-ray leggings – 349,75 kr. // ForKids denim skjorte – 229,75 kr. //
 

Da jeg i starten af juli måned tog på messen Playtime i Paris, fandt jeg bl.a. dette nye seje mærke – La Loi, som laver leggings til drenge.
Da mit øje først fangede dem, så tænkte jeg piger – men Kate Law som står bag mærket var hurtig til at komme hen til os og fortælle os om baggrunden for de seje leggings, som hun faktisk havde lavet med inspiration fra sine egne drenge.

Som hun fortalte om hele hendes ide, kom jeg i tanke om Kaja fra bloggen Shopping4kids.dk, som længe havde prædiket leggings til hendes søn Mikkel. Jeg tænkte egentlig at det var fint til de små drenge, men måske ikke noget som jeg sådan lige umiddelbart ville smide Julius på 9 år i.
Under messen fandt vi flere og flere eksempler på den her tendens til drenge – og derfor var jeg heller ikke længe om at beslutte mig for at vi selvfølgelig også skulle have La Loi på SmartKids og Styledelux.
Og leggings’ne kan altså sagtens bruges til både drenge og piger ;0) De ER bare mega seje!

La Loi leggings

Overraskende nok, så har Julius taget La Loi leggings til sig – og faktisk har han haft dem på de sidste 3 dage. De er i en badetøjsagtig kvalitet, og de tørrer derfor ret hurtigt efter de er vasket.
I morges valgte han derfor at hive dem af vaskestativet og krævede at have dem på i skole.

Egentlig synes jeg det var ret sejt, men da vi kom hen på skolen i morges opdagede jeg allerede hvordan de alle sammen kiggede efter ham. Julius var ligeglad – han gik bare igennem hele skolen som ejede han det hele.
I eftermiddags fortalte han at primært de store børn havde hvisket og grint af ham – men igen han var ligeglad og ønskede sig bare flere La Loi leggings.

Jeg har ikke tænkt mig at Julius nu kun skal rende rundt i leggings, men faktisk må jeg indrømme at jeg synes han er mega sej. Sej fordi han tør skille sig ud – og sej fordi han er så tro mod sig selv og bevare sit selvværd uanset hvad andre tænker <3
Og så kan jeg faktisk godt lide at skubbe lidt til folks idealer og ideer om hvordan drenge SKAL gå klædt og hvordan drenge SKAL være ;0)

La Loi leggings

Julius er også gymnast, så jeg havde også forestillet mig at de ville være de sejeste gymnastik bukser til ham ;0) Det tænker jeg også stadig – hvor sejt kunne det ikke også være hvis sådan et helt drenge springhold gik på gulvet med skeletben :0)

La Loi fås i str. 2-10 år, og Julius har den største str. – altså str. 10 år.
De passer ham perfekt. Han er hverken tyk eller tynd, men måske mere spinkel end kraftig bygget. Normalt er han en str. 11 år i bukser. De sidder stramt, så ønsker man de er lidt mere baggy, skal man tage dem en str. større end normalt.

La Loi leggings

 

La Loi leggings – Her kan de købes

La Loi leggings

Find et udvalg af La Loi leggings på SmartKids og Styledelux
 

Du finder et udvalg af La Loi leggings på SmartKids og Styledelux. De findes i mange forskellige farver og mønstre, men koster alle 349,75 kr.

Hvad siger I? Er det bare super sejt eller er leggings til drenge bare et no-go for jer?

 

Indlægget kan indeholde affliate links

 

87 kommentarer
 1. no-go 🙂 Det er lidt for fimset, og passer kun på en cykelrytter med sådan nogle stramme bukser 🙂

 2. Ikke til mine drenge. Syntes de er fede og respekt at Julius tager dem på i skole og er lige glad hvad de andre tænker el siger

 3. Yes! Endelig noget nyt til drengene. Absolut go! Endelig sker der lidt, og ikke bare et par jeans og en t-shirt. Så råt, cool og sikke en selvsikker dreng! Hatten af!

 4. Har ingen drenge selv ☺ så det tager jeg ikk stilling til, men synes han er en sej knægt, at han tør skille sig ud og at han har haft en super dag og var ligeglad med andres bemærkninger

 5. Et simpelt no go. Min knægt på 8 ville nægte at tage dem på, han vil dårlig nok have ski undertøj på. Og ja så syntes jeg også at de er no go det er i mine øjene en pige ting med leggins.

 6. Merle har allerede fået leggins med røntgenbilledet. De er super fede. Det synes hun også selv. Uhuu, knoglebukser 🙂

  (men far er også læge)…

 7. Det er ikke min smag, og jeg synes at prisen er lidt i den høje ende.
  Men jeg synes til gengæld, at det er vildt fedt, at han har dem på i skole, og er ligeglad med folks reaktioner.

 8. Jeg synes de er ret seje faktisk – Jeg tror godt min store dreng ville have dem på…men er helt sikker på at manden ikke er enig

 9. Jeg er kæmpe fan af Julius! OG leggings til drenge, tænk den bevægelsesfrihed det giver til træ klatning og andre udfordrende drengestreger…

 10. Leggings til drenge, er efter min mening NO GO.
  jo som du skriver til gymnastik og anden sport…
  mhv
  Pia Steinicke

 11. Synes Julius er cool,men når det er sagt så er min mening at leggins er en pige ting og jeg ville aldrig give min 7 årige dem på..medmindre han selv havde et brændende ønske om dem

 12. Jeg er tilhænger af at ungerne skal have medbestemmelse. Ville ikke købe dem til Liam, men hvis han selv bad om dem ville jeg ikke sige nej. Synes det er vigtigt at børn får lov til at udvikle sig og dermed også skaber identitet og stil. Synes det er vigtigt ikke at putte sine børn i ‘kasser’. Dog ville hans far få et hjerteslag hvis han så ham i dem 😉

 13. Åh, GO GO GO! Jeg synes fandme det er flot af både Julius OG dig at han må og vil gå i dem. Han ser da brænd godt ud! 😉

 14. Det sgu synd for drengen, Sorry – og vist mere dine behov og ikke hans – at han har dem på 🙂 lasse

 15. Lasse har du overhovedet læst blogindlægget eller har du bare kigget på billedet?

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>