170913 – Dagens Julius – Hummel og HOUNd

Hummel og HOUNdHummel og HOUNdHummel og HOUNd

Julius i: Hummel sweat “Marco Zip Jacket” – kommer snart online på smartkids.dk //
Jeans fra HOUNd, model Pipe – 499,75 kr. // Sneakers fra Hummel – 499,75 kr. //
 

Vokser som ukrudt

Julius vokser seriøst helt vildt for tiden !
Hans nye Hummel tøj har vi fået hjem i str. 146/11 år og hans sko i ikke mindre end str. 38!!!!! 38 – Hvad sker der lige for det? GISP. Og faktisk ærgrer jeg mig også en anelse over at vi ikke har taget overdele i tand større og gået helt op i str. 152/12 år.
Han passer det fint, men f.eks. denne Marco Zip jacket, havde måske ikke gjort noget med et nummer større…..

Anyway så er det en super fed sweat, som desværre ikke er online endnu på SmartKids – men meget snart er ;0) Den er klart værd at vente på og faktisk er den også med igen på SS14 kollektionen, så det er en af de styles der ikke sådan lige bliver gammel pga. sæsonen.

Bukser er fra HOUNd, model Pipe og stadig vores absolutte favorit jeans til Julius. De ser virkelig tarvelige ud på det billede man bestiller fra – men de sidder bare helt perfekt på. Så lad jer ikke snyde af det kedelige billede af bukserne alene inde på SmartKids ;0) Det ER den buks!

Har I efterhånden styr på jeres børn efterårs-/vinter garderobe?

 

No Comments Yet

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>