110614 – Dagens mor i Ganni + MbyM

Bluse fra MbM199 kr. NU 139 kr. (LIGE HER) // Bukser fra Ganni599 kr. NU 459 kr. (LIGE HER) //
Sko fra Tommy Hilfiger – 899 kr. (LIGE HER) – lignende på tilbud til 599 kr. (LIGE HER) //
 
 

Det er efterhånden lang tid siden, I har set en dagens mor herinde ;0) Men nu skulle det være – rent tilbuds-outfit mor :0)
Alle delene kan I nemlig ligenu finde på udsalg hos Boozt.com

Blusen fra MbyM virker måske ikke sådan særlig speciel, men den har en virkelig smuk udskæring i ryggen.

Bukserne fra Ganni er nogle af mine yndlings i garderoben, selvom de dog et en anelse stramme over maven…..
Min kamp mod min vægt er stadig igang, men jeg må være ærlig at tilstå at jeg er gået lidt i stå. Har ikke fået trænet de sidste 3 uger, og har slet ikke overskud pt. til det.
Men jeg har tabt 5 kg., så vi er da på rette vej. Min holdning er at tabe dem langsomt, for at jeg så måske kan holde det bedre end jeg hidtil har kunne. Ender altid med at tage det hele på igen, og det nægter jeg altså bare denne gang.

Halskæde fra Kobra (LIGE HER) // Bluse fra MbM – 199 kr. NU 139 kr. (LIGE HER)  //

Min halskæde er fra Kobra, som laver de skønneste personlige smykker. Det er et hjul, med et lille hjerte og hvor drengenes navne er indgraveret. Det var min Mors dags gave til mig selv ;0) Tjek Kobras hjemmeside LIGE HER – der er så mange fine og personlige smykker til rigtig fine priser.

Den lille halskæde i hvidguld som jeg også har på, er min søsters som jeg har båret siden hendes død for 13 år siden. Den kommer stort set aldrig af, så selvom det måske ser lidt fjollet ud med både hvidguld og guld, så er den et fast inventar på mig som jeg elsker at bære.

Indlægget indeholder affiliate links 
 
 
9 kommentarer
 1. Hvor ser du godt ud! Jeg er ret vild med Ganni striberne, men er i tvivl om jeg kan bære dem…du bærer dem så flot!

  Selv har jeg for første gang vovet mig ud i et outfitsindlæg på bloggen, det var noget grænseoverskridende 😉

  1. Hej Anita,

   Tusind tak skal du have.
   Jeg har striberne i str. XL og jeg er virkelig glad for dem. Du skulle prøve ;0) Har faktisk også lige klikket både sweatshirt og nederdel hjem i striberne. De er nemlig også på udsalg og jeg har længe luret på dem ;0)

   Smutter lige ind og lurer på din blog.

   De bedste hilsner
   Pernille

  1. Tusind tak Tine :0)
   Skoene er så fantastiske, men jeg har dog fortrudt at jeg havde købt dem i str. 40 og klikket dem hjem i str. 41. De er så meget bedre at have på og nu har jeg faktisk også lige netop klikket en anden model hjem i marine som er sat ned.
   Du kan se dem her: http://www.boozt.com/tt/?tt=5636_12_170608_&r=%2Fdk%2Fda%2Ftommy-hilfiger-shoes%2Femery-54d-_4082991%2F4083032%3FnavId%3D59995%26group%3Dlisting (AFF link)
   De fås også i den farve jeg har de andre i ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

 2. Super fede bukser! Dem har jeg også kig på :-) Hvor høj er du? Er selv ret høj, så spørger bare for at få et billede af hvor lange bukserne vil være til mig :-)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>