080613 – Dagens mor

Sporty mor i: Hummel lang lynlåstrøje // Hummel seamless leggings // Reebok easy-tone sko //
 

Sådan her så jeg ud på lortedagen som jeg skrev lidt om her :0)
Det er min husfotograf på 8 år (læs: Julius) som har skudt et par billeder af mor. Det gør han da faktisk meget godt.
Måske mulighed for lidt flere dagens? Er det noget I er interesseret i, eller er det primært børnetøj I er her for?
Farmand er nemlig ikke lige sådan til at overtale – Ha ha…..

Typisk ser jeg sådan her ud i weekenderne. Jeg elsker at dresse lidt ned og være total afslappet i weekenderne. Min hverdag er altid i ret højt tempo, og jeg arbejder jo i et hus hvor mode er i højsædet. Ikke at jeg altid er total stilet klædt i hverdagene, men jeg kunne ihvertfald aldrig finde på at have dette outfit på, på arbejde :0)

No Comments Yet

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>