031114 – Dagens Julius

Jakke fra Ticket 2 Heaven // Bukser fra Freds Federation // Sko fra Hummel //
 

Dagens Julius og lidt om overskud i hverdagen

Vores dage de flyver bare afsted for tiden, og jeg synes den ene dag tager den anden. Alligevel prøver jeg det bedste jeg kan at prioritere tiden med drengene, men kender I de dage hvor det bare kan være svært uanset?

Drengene er også meget trætte i deres hverdag, da de har rigtig mange timer i skolen efter den nye skolereform.
Weekenderne er vores helle, og med en ny uge netop skudt igang så har det bare lange udsigter til vi rammer et nyt helle :0)

Billederne her er fra en hverdag, hvor vi gik en lang tur da drengene kom hjem fra skole. Selvom jeg arbejder i Sverige, så har jeg en gang imellem dage hvor jeg kan arbejde hjemme.
De dage hvor vi lige kan tage en time ud for at hygge sammen bare os 3, gad jeg godt have nogle flere af. Og så gad jeg i det hele taget godt gå nogle flere ture. Sådan virkelig gode gå ture, hvor man finder roen, oplever naturen og bare trækker vejret dybt ind.

Jakke fra Ticket 2 Heaven // Bukser fra Freds Federation // Sko fra Hummel //
 

Tøjet Julius har på er sådan ret typisk hverdags tøj herhjemme. Jeg prioritere virkelig højt at drengene har tøj på der er behageligt og som de kan bevæge sig i.
Kun bukserne fra Freds Federation er nye og fra den aktuelle AW kollektion, og ellers er det faktisk fra ældre kollektioner.

Indlægget indeholder affiliate links 
 
1 Comment

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>